Turvallisempia lomia – TUIn toimenpiteet ja vinkit matkustajille

Poikkeukselliset olosuhteet ovat nostaneet esille entistä enemmän niitä asioita, joista emme halua luopua. Monelle meistä yksi näistä asioista on matkustaminen. Kevään ja alkukesän aikana asiakkaamme ovat jakaneet ihania lomamuistojaan hetkistä ja paikoista, joihin he unelmoivat palaavansa. Kun matkustaminen pian on jälleen mahdollista, on se muuttunut monella tapaa. Minne ja miten matkustamme, tulee olemaan entistä oleellisempaa.
Turvallisempia lomia - TUIn opas puun varjossa

Jotta matkustaminen olisi tulevaisuudessa mahdollisimman turvallista, olemme koonneet yhteen parhaat vinkkimme mitä tulisi pitää mielessä, kun maailma on meille jälleen avoin.

Mukavaa matkaa!

Seuraa viranomaisten suosituksia

TUIlle on itsestään selvää seurata ja noudattaa viranomaisten antamia suosituksia niin Pohjoismaissa kuin myös kaikissa kohdemaissakin. Emme järjestä matkoja kohteisiin, joihin matkustamista Suomen ulkoministeriö kehottaa välttämään tai jotka eivät ota vastaan matkailijoita Suomesta.

Matkapakettiehdot turvanasi

Matkapaketti on helppo ja turvallinen valinta. TUI noudattaa yleisiä matkapakettiehtoja ja TUIn lisä- ja erityisehtoja, jotka ovat turvanasi matkan eri vaiheissa. Ehdoissa määritellään niin matkanjärjestäjän kuin matkustajankin oikeudet ja velvollisuudet. Esimerkiksi, mikäli matkanjärjestelyihin tulee merkittäviä muutoksia, voi asiakkaalla olla oikeus perua matka.

Lue lisää matkaehdoista

Turvallisempia lomia - TUI Blue -hotellin työntekijä asettelee liinaa tuulessa

TUI Safety Promise - uudet käytännöt turvallisempaan lomailuun

Matkustamisen ollessa pakollisella tauolla, aloimme välittömästi luomaan uusia käytäntöjä hotelleillemme. Kun voimme jälleen vastaanottaa asiakkaita hotelleihimme, tulee se tapahtumaan turvallisemmin. Siksi olemme laatineet kymmenen kohdan listan toimenpiteistä, jotka luovat turvalliset puitteet asiakkaidemme lomailuun ja työntekijöidemme työskentelyyn.

Tutustu kymmeneen turvallisuustoimenpiteeseemme

TUIn lisäturva

Jotta voisit tuntea olosi vieläkin turvallisemmaksi, annamme uusille varauksille kattavan lisäturvan. TUIn lisäturvaan kuuluu laajennettu peruutus- ja muutosturva sekä pidennetty avoin osto. Joustoa ja muutosvaraa lisäävän maksuttoman lisäturvan voi liittää kaikkiin lomalennoilla toteutettaviin matkapaketteihin. Voit siis turvallisin mielin varata unelmalomasi jo tänään ja tarvittaessa muuttaa varaustasi myöhemmin. Ei lisästressiä, ei lisäkuluja.

Lue lisää TUIn lisäturvasta

Lue lisää TUIn peruutus- ja muutosturvasta

Turvallisempia lomia - TUIn opas leikkimässä lasten kanssa

Muita samankaltaisia

Opas Gran Canarian Las Palmasiin

Gran Canarian koillisosassa sijaitseva Las Palmas on melkoisen suuri kaupunki – täällä on jopa 400 000 asukasta. Kaupunkia on kutsuttu toisinaan ”pakettilomailijan pääkaupungiksi”, mutta aivan suotta. Tosiasia nimittäin on, että törmäät todennäköisemmin suomalaisiin muualla Espanjassa, kuten Barcelonassa. Tässä kootut vinkkimme Las Palmasin mansikkapaikkoihin!
Johanna Johanna

Viihdy ja pysy terveenä Blue Star Euphoria Resortissa

Kesän 2020 matkailukauden alku viivästyi kuukausia ja pääsi tietyin ehdoin alkamaan vasta heinäkuun puolivälissä. Totaalisen pysähtymisen aikana matkanjärjestäjät, lentoyhtiöt ja hotellit ovat ottaneet käyttöön uusia toimia ja valmistautuneet järjestämään turvallisia lomaelämyksiä.
Noora Noora

Blue Star 2.0 – nauti, koe ja osallistu

Huhtikuusta 2020 alkaen nimi ”Blue Star” tulee merkitsemään jotain uutta ja vielä parempaa. Kehitämme 50 suosikkihotelliamme, jotta sinä voisit nauttia lomapäivistä vaikuttaen vähemmän ympäristöön, ilmastoon ja paikallisyhteisöihin.
Noora Noora

Uusi TUI Blue – enemmän kuin hotelli

TUI Blue on uusi lippulaivamme ja koostuu kolmesta erilaisesta hotellityypistä: For All, For Two ja For Families. TUI Blue -hotelleissa tutustut paremmin kohteeseesi ja matkakumppaniisi, riippumatta vuodenajasta ja siitä kenen kanssa lomailet. TUI Blue on enemmän kuin hotelli - se on elämys.
Noora Noora