Unelmien lomalla - Bamse Club -sovellustestaajan kokemuksia

18.8.2017
Johanna
Kesän kynnyksellä meidän perheemme sai kokea todellisen haltijakummin intervention, kun keskellä sateista ja harmaata päivää puhelin soi. Meidät oli valittu TUIn Bamse Club -sovellustestaajiksi, mikä samalla tiesi viikon All Inclusive -hemmottelua Kyproksella.

Perheen ensimmäistä etelänmatkaa odotellessa erityisesti Emman, meidän nelivuotiaan Bamse Clubilaisen, tunteet vaihtelivat epäuskosta onnellisuuteen sekä riemusta vatsaa vääntävään jännitykseen. Päiviä matkan alkuun laskettiin hartaasti ja App Storesta ladattua Bamse Club -sovellusta näpyteltiin vähän väliä opetellen Bamsen lauluja ja lentokenttäkäyttäytymistä. Kun herätyskello sitten vihdoinkin soi matkapäivän aamuna kello 4.00, ei ketään tarvinnut herätellä kahdesti.

Etukäteen me vanhemmat olimme jännittäneet lähinnä lentokenttätoimia sekä itse lentoa. Emman ja yksivuotiaan Viljamin reaktioita uusissa tilanteissa kun on välillä hieman hankala etukäteen arvailla. Huolet osoittautuivat kuitenkin nopeasti turhiksi, kun kaikki niin kentällä kuin koneessa meni suoraan sanottuna kuin eräässä suomenruotsalaisessa tv-ohjelmassa. Viljam ei ollut nousuista tai laskuista moksiskaan Emman opastaessa isää ja äitiäkin Bamse Club -sovelluksesta opittujen tietojensa pohjalta. Lentokoneen oven auettua määränpäässä ja Kyproksen lämpimän kesätuulen hönkäillessä kasvoille olikin helppo hymyillä leveästi.

Erityismaininta Family Life -hotellille

Jo TUIn verkkosivuilla olleen hotelliesittelyn perusteella osasimme odottaa Family Life Aeneas Resort & Spa by Atlantica -hotelliltamme paljon, mutta vasta paikan päällä Aeneaksen upeuden todella käsitti. Valtava allasalue, herkulliset ateriat, ystävällinen henkilökunta sekä tasokkaat, hyvin ilmastoidut huoneet takasivat koko viikon ajaksi meille täysin unohtumattoman lomakokemuksen. Eikä kivenheiton päässä sijaitsevaa Nissi Beachia kristallinkirkkaine vesineen ole muuten sattumalta valittu yhdeksi maanosan upeimmista rannoista.

tui family life aeneas uima-allas
Hotellin allasalueella viihtyivät isot ja pienet.

Kaikesta tästä ansaitusta hehkutuksesta huolimatta on kuitenkin pakko vielä antaa erityismaininta lapset upeasti huomioon ottavalle TUI Family Life -hotellikonseptille. Sen lisäksi, että hotellin altaat, tarjoilut ja muut palvelut olivat selvästi suunniteltu palvelemaan myös pieniä lapsia mahdollisimman hyvin, pääsi Emma päivittäin osallistumaan maksuttomaan, pari tuntia kestävään Bamse Clubiin, jossa oli lähes aina paikalla myös suomenkielinen vetäjä. Bamse Club tarjosikin Emmalle paljon kivaa tekemistä, jonka avulla hänet oli mahdollista saada edes hetkeksi pois altaasta. Mutta mikä vieläkin arvokkaampaa, antoi järjestetty ohjelma myös meille vanhemmille päivittäin mahdollisuuden nauttia lomasta omilla ehdoillamme.

Hotellin Bamse Club järjesti myös iltaohjelmaa eri-ikäisille lapsille. Emma odotti Chocolate Party –iltaa innolla

Vaivatonta retkeilyä

TUIn kattava retkiohjelmisto tarjosi niin ikään monia mielenkiintoisia vaihtoehtoja, joita iloiset ja palvelualttiit oppaat esittelivät mielellään. Retkille osallistuminen oli niin ikään vaivatonta oppaiden hoitaessa kaikki käytännön asiat sekä tiedottamisen kätevästi tekstiviestillä. Me poimimme valikoimasta päivän mittaisen merirosvoseikkailun, josta sekä Emma että Carl-isä nauttivat täysin rinnoin. Ja pääsipä isä kerran livahtamaan aamuyöstä yksin kalastusretkellekin.

Kotiinlähtöpäivä sujui sekin jouhevasti, kun Emma pääsi viimeistä kertaa Bamse Clubiin, jonka aikana me vanhemmat saimme rauhassa pakata tavarat ennen huoneen luovuttamista. Iltapäivä kuluikin altaalla loman viimeisistä hetkistä ja allasbaarin antimista nauttien, minkä jälkeen saimme vielä illalla puoleksi tunniksi käyttöömme mukavan huoneen, jossa pystyimme peseytymään, vaihtamaan vaatteet ja valmistautumaan kotimatkaan, joka kuluikin lähinnä rauhallisesti nukkuen ja uusista lomista unelmoiden.

Kiitos TUI ja Aeneas, te teitte perheemme ensimmäisestä etelänmatkasta todella muistelemisen arvoisen!

bamse_club-sovellustestaajat
Kyproksen lämmössä on helppo hymyillä.

Teksti: Carl Willandt
Kuvat: Carl Willandt ja Korinna Järvinen

Muita samankaltaisia

Durresin Riviera – aurinkolomaa mukavin maustein

Usein tulee tunne, että voisit oikeastaan olla missä tahansa Välimerellä. Aurinkotuolissa loikoillessasi, kun tilaat lasillisen kuplivaa rantabaarissa tai polkuveneellä polkiessasi. Durresin Riviera tarjoaa kuitenkin lomallesi lisämausteita ruuan, kulttuurin ja kaupunkielämän muodossa. Lue lisää, jos haluat yhdistää rantalomaasi uusia makuja.
Johanna Johanna 26.8.2019

Ilmastokompensoidut hotellit Thaimaassa

Tutustu Thaimaan-hotelleihimme, joissa kompensoimme majoittumisen päästöt. Mikäli lennät TUI flyn tai TUI Airwaysin lennolla, myös lentopäästöjen kompensointi tehdään puolestasi. Kompensoimme omien lentoyhtiöidemme polttoaineen kulutuksesta ja hotelliemme sähkönkulutuksesta, lämmityksestä ja ajoneuvojen polttoaineenkulutuksesta aiheutuvat kasvihuonekaasut (CO2e). Kompensointi tapahtuu investoimalla aurinko-, tuuli- ja vesivoimaan sekä biokaasuun.
Noora Noora 16.7.2019

Kyproksen All Inclusive -hotellit

Oliiveja, halloumia, hummusta, tsatsikia, jogurtteja, leipää, hiiligrillattua lihaa…. Kyproksen keittiö on saanut vaikutteita Välimeren ja Lähi-idän maista. Kuvittele, miten helppoa olisi nauttia kaikkia näitä herkkuja, ilman huolta mitä se maksaa. Seuraavaksi esittelemme sinulle viisi hotellia, joissa tämä unelma voi toteutua! Näihin Kyproksen hotelleihin sisältyy aina All Inclusive.
Noora Noora 10.5.2019

6 Instagram-ystävällistä hotellia kesälomalle

Liikaa ihmisiä kuvassa, varjoisat uima-altaat, puut peittävät merinäköalan... Ei näin. Nyt listaamme perhehotellit, joista saat täydelliset instakuvat. Jatka lukemista ja nappaa kesän hienoimmat kuvat.
SallaS SallaS 8.5.2019