7.11.2019

Uusi TUI Blue – enemmän kuin hotelli

TUI Blue on uusi lippulaivamme ja koostuu kolmesta erilaisesta hotellityypistä: For All, For Two ja For Families. TUI Blue -hotelleissa tutustut paremmin kohteeseesi ja matkakumppaniisi, riippumatta vuodenajasta ja siitä kenen kanssa lomailet. TUI Blue on enemmän kuin hotelli - se on elämys.

Jo heti ensiesittelyyn, joka tapahtuu 7. marraskuuta, olemme keränneet TUI Blue -nimen alle kaikki parhaat hotellielämyksemme. Nämä hotellit on luotu sinulle, joka pyydät kokilta reseptiä. Sinulle, joka vuokraat pyörän tutustuaksesi rannikkoon omatoimisesti. Ja sinulle, joka saat ylipuhuttua perheesi yhteiseen aamujoogaan. Riippumatta siitä, onko valintasi juuri TUI Blue For All, For Two tai For Families, tulet saamaan nykyaikaisen ja jännittävän lomaelämyksen.

TUI Blue For Families

TUI Blue For Families -hotelleissa lapsilla on mahdollisuus oppia uimaan!
TUI Blue For Families -hotelleissa lapsilla on mahdollisuus oppia uimaan!

TUI Blue For Families -hotelleissa on kaikki mitä lomaan tarvitset, on sopivassa suhteessa tekemistä ja rentoutumista. Kuvassa tulevaisuuden huippu-uimarit opettelevat uinnin saloja Eja-opettajan johdolla TUI Blue Tropical -hotellissa Turkin Sarigermessä, mikä on vain yksi esimerkki siitä, miten TUI Blue -hotelleissa luodaan pysyviä lomamuistoja.

Useimmat TUI Blue For Families -hotellit tunnettiin aiemmin nimellä TUI Family Life. Asiat, jotka tekivät TUI Family Life -hotelleista perheiden suosikkeja, ovat edelleen tarjolla TUI Blue For Families -hotelleissa - Bamse clubista show-esityksiin ja Les Mills -treenitunneista herkullisiin ravintoloihin.

TUI Blue For Two

TUI Blue For Two -hotellit tarjoavat yhteistä laatuaikaa.
TUI Blue For Two -hotellit tarjoavat yhteistä laatuaikaa.

TUI Blue For Two -hotellit on luotu kahdenkeskiseen lomaan - oli kyse sitten romanttisesta rakkauslomasta, laatuajasta eri sukupolvien kesken tai parhaiden ystävien yhteisestä irtiotosta. Kaikki TUI Blue For Two -hotellit ovat lapsivapaita ja niissä on oma spa, kuntosali, joogaa ja treenitunteja sekä useita ravintoloita. Useimmat TUI Blue For Two -hotelleista tunnettiin aiemmin nimellä TUI Sensimar.

TUI Blue For All

TUI Blue For All -hotelleissa elämykset ovat pääosassa.
TUI Blue For All -hotelleissa elämykset ovat pääosassa.

Valitessasi TUI Blue For All -hotellin, odotettavissasi on (kuten nimikin viittaa) elämyksiä, jotka sopivat kaikenkokoisille matkaseurueille, sinkuille, pareille ja perheille, ihan kaikille. Hotellit ovat nykyaikaisia, niissä on helppo viihtyä ja tuntea olonsa mukavaksi.

Erityistä huomiota on kiinnitetty siihen, että saisit lomasi aikana kosketuksen matkakohteesi kulttuuriin ja luontoon sekä pääsisit kokemaan myös paikallisia kulinaarisia elämyksiä. Lisäksi hotelleilla on oma kuntoilukonsepti, BLUEF!t, joka sisältää ravitsemusneuvontaa, kuntosalin valmentajineen, liikuntaretkiä ja erilaisia harjoituksia, kuten esimerkiksi meditatiivista joogaa.

Aurinkopeti Sarigermessä

Muita samankaltaisia

Huolella valikoidut TUI Collection retket

TUI Collection – retket ovat uniikkeja, aitoja sekä vastuullisia retkiä joilla pääset tutustumaan lomakohteen kauneimpiin nähtävyyksiin aivan uudella tavalla.
Oona Oona 15.11.2019

TUI Blue For Families – paras perhehotellimme

TUI Blue on uusi lippulaivamme ja sopii erityisesti sinulle, joka odotat hotelliltasi upeita lomaelämyksiä. Sinulle, jonka mielikuvitus muuttaa uima-altaan jännittäväksi valtamereksi. Ja sinulle, joka arvostat perheen yhteistä aikaa. TUI Blue koostuu kolmesta erilaisesta hotellityypistä. Seuraavana esittelemme sinulle TUI Blue For Families -hotellit, joista useimmat tunnettiin aiemmin nimellä TUI Family Life.
Noora Noora 7.11.2019

Gran Canaria vai Teneriffa – kumpi on paras?

Kesä vuoden ympäri , 2700 aurinkoista tuntia, lämpötila joka harvoin laskee alle 20 –asteen sekä silmänkantamattomiin jatkuvat rannat. Ei ole vaikeaa ymmärtää, miksi saaret houkuttelevat monia matkailijoita. Haastavampaa saattaa kuitenkin olla valita, minne seuraava matka suuntautuu. Kumpi saari on paras? Gran Canaria vai Teneriffa? Tässä saat vinkkejä valintaan, kumpi saari sopisi juuri sinulle.
Johanna Johanna 24.10.2019

Hotelleja Kanariansaarilla, joissa All Inclusive sisältyy

Haluatko tietää tarkalleen, paljonko lomamatkasi tulee maksamaan ja varmistua, että saatavilla on aina koko perheelle sopivaa ruokaa? Tässä tapauksessa All Inclusive – hotelli saattaa olla mainio vaihtoehto. Tähän olemme listanneet Kanariansaarten hotelleja, joissa All Inclusive kuuluu matkan hintaan.
Johanna Johanna 23.10.2019