Uutuus! TUI Blue -hotellikonsepti individualisteille

5.9.2018
SallaS
Tervetuloa uudenlaiseen lomahotelliin! TUI Blue -hotellikonsepti sopii sinulle, joka haluat itse suunnitella lomasi ja sisällyttää siihen mm. ohjattua kuntoilua, alueen kulinaarisia erikoisuuksia ja aitoja, paikallisia elämyksiä. Kaikki tämä modernin designin ja laadukkaiden palveluiden kera.

TUI Blue -hotellikonsepti on kuin nautiskelijan buffetpöytä. Voit valita siitä juuri itsellesi sopivat elämykset. Haluatko makoilla auringossa mukavalla balibedillä cavaa siemaillen? Vai osallistuisitko kielikurssille, jossa voit oppia lomamaasi kieltä? Tekisitkö matkan sisimpääsi meditaatiojoogakurssilla? Vai lähtisitkö vaellusreiteille lampaiden ja villiyrttien keskelle? Mahdollisuuksia on tarjolla paljon – mutta pakko ei ole tehdä mitään.

Nämä 5 asiaa löydät aina TUI Blue -hotelleista

  1. MODERNI DESIGN, joka ei ole pelkästään tyylikästä vaan se heijastelee myös paikallista kulttuuria
  2. KÄTEVÄT TEKNISET RATKAISUT, kuten Bluetooth-kaiuttimet huoneissa ja BLUE App -sovellus, josta löytyy päiväohjelma ja tietoa hotellista
  3. AITO TUNNELMA. Lomakohteen paikalliskulttuurin voi aistia niin ruoassa kuin arkkitehtuurissakin
  4. KUNTOILUKONSEPTI BLUEF!T on yhdistelmä fitnessiä, wellnessiä ja ravitsemusneuvontaa – sekä yksilöllisesti että ryhmässä
  5. BLUE-OPPAAT, jotka ovat palvelun ammattilaisia, osaavat antaa vinkkejä niin kuntoiluun, ravitsemukseen kuin lomakohteen historiaankin liittyen.

TUI Blue Marmaris Imperial, Marmaris, Turkki

TUI Blue Marmaris Imperial sijaitsee rauhallisella alueella Marmariksen ulkopuolella. Huvilatyyppiset rakennukset sijaitsevat rinteessä meren puolella. Siellä täällä on riippumattoja pinjapuiden katveessa. Voit myös vuokrata päiväksi oman cabanan laiturilta, jolloin ihanan aurinkopedin lisäksi saat kylmälaukullisen vilvoittavia juomia: olutta, viiniä, vettä ja mehua. Hotelli on täydellinen valinta pareille, jotka haluavat viettää sekä rentouttavaa että aktiivista lomaa. Ikäraja hotelliin on 16 vuotta.

TUI Blue Jadran, Tucepi, Kroatia

Uudistettu TUI Blue Jadran on tasokas ja moderni hotelli, jonka sijainti on kuin maisemakortista kirkkaana kimaltelevan Adrianmeren, pinjametsien ja vuorten ympäröimänä. Täällä voit lueskella pokkareita altaan äärellä ja nautiskella kroatialaisen keittiön antimista hotellin tasokkaissa ravintoloissa. Voit myös osallistua hotellin päivittäisiin aktiviteetteihin kielikursseista suklaakylpyihin sekä fitness- ja joogatunteihin. Hotellilta on kävelymatka viehättävään Tucepin lomakylään, jossa on viihtyisiä ravintoloita, pienvenesatama ja kahviloita. Voit myös vuokrata hotellilta pyörän ja tutustua sillä lähikyliin.

Tutustu koko TUI Blue -hotellien valikoimaan!