Uutuus! TUI Blue -hotellikonsepti individualisteille

5.9.2018
SallaS
Tervetuloa uudenlaiseen lomahotelliin! TUI Blue -hotellikonsepti sopii sinulle, joka haluat itse suunnitella lomasi ja sisällyttää siihen mm. ohjattua kuntoilua, alueen kulinaarisia erikoisuuksia ja aitoja, paikallisia elämyksiä. Kaikki tämä modernin designin ja laadukkaiden palveluiden kera.

TUI Blue -hotellikonsepti on kuin nautiskelijan buffetpöytä. Voit valita siitä juuri itsellesi sopivat elämykset. Haluatko makoilla auringossa mukavalla balibedillä cavaa siemaillen? Vai osallistuisitko kielikurssille, jossa voit oppia lomamaasi kieltä? Tekisitkö matkan sisimpääsi meditaatiojoogakurssilla? Vai lähtisitkö vaellusreiteille lampaiden ja villiyrttien keskelle? Mahdollisuuksia on tarjolla paljon – mutta pakko ei ole tehdä mitään.

Nämä 5 asiaa löydät aina TUI Blue -hotelleista

  1. MODERNI DESIGN, joka ei ole pelkästään tyylikästä vaan se heijastelee myös paikallista kulttuuria
  2. KÄTEVÄT TEKNISET RATKAISUT, kuten Bluetooth-kaiuttimet huoneissa ja BLUE App -sovellus, josta löytyy päiväohjelma ja tietoa hotellista
  3. AITO TUNNELMA. Lomakohteen paikalliskulttuurin voi aistia niin ruoassa kuin arkkitehtuurissakin
  4. KUNTOILUKONSEPTI BLUEF!T on yhdistelmä fitnessiä, wellnessiä ja ravitsemusneuvontaa – sekä yksilöllisesti että ryhmässä
  5. BLUE-OPPAAT, jotka ovat palvelun ammattilaisia, osaavat antaa vinkkejä niin kuntoiluun, ravitsemukseen kuin lomakohteen historiaankin liittyen.

TUI Blue Marmaris Imperial, Marmaris, Turkki

TUI Blue Marmaris Imperial sijaitsee rauhallisella alueella Marmariksen ulkopuolella. Huvilatyyppiset rakennukset sijaitsevat rinteessä meren puolella. Siellä täällä on riippumattoja pinjapuiden katveessa. Voit myös vuokrata päiväksi oman cabanan laiturilta, jolloin ihanan aurinkopedin lisäksi saat kylmälaukullisen vilvoittavia juomia: olutta, viiniä, vettä ja mehua. Hotelli on täydellinen valinta pareille, jotka haluavat viettää sekä rentouttavaa että aktiivista lomaa. Ikäraja hotelliin on 16 vuotta.

TUI Blue Jadran, Tucepi, Kroatia

Uudistettu TUI Blue Jadran on tasokas ja moderni hotelli, jonka sijainti on kuin maisemakortista kirkkaana kimaltelevan Adrianmeren, pinjametsien ja vuorten ympäröimänä. Täällä voit lueskella pokkareita altaan äärellä ja nautiskella kroatialaisen keittiön antimista hotellin tasokkaissa ravintoloissa. Voit myös osallistua hotellin päivittäisiin aktiviteetteihin kielikursseista suklaakylpyihin sekä fitness- ja joogatunteihin. Hotellilta on kävelymatka viehättävään Tucepin lomakylään, jossa on viihtyisiä ravintoloita, pienvenesatama ja kahviloita. Voit myös vuokrata hotellilta pyörän ja tutustua sillä lähikyliin.

Tutustu koko TUI Blue -hotellien valikoimaan!

Muita samankaltaisia

Durresin Riviera – aurinkolomaa mukavin maustein

Usein tulee tunne, että voisit oikeastaan olla missä tahansa Välimerellä. Aurinkotuolissa loikoillessasi, kun tilaat lasillisen kuplivaa rantabaarissa tai polkuveneellä polkiessasi. Durresin Riviera tarjoaa kuitenkin lomallesi lisämausteita ruuan, kulttuurin ja kaupunkielämän muodossa. Lue lisää, jos haluat yhdistää rantalomaasi uusia makuja.
Johanna Johanna 26.8.2019

Ilmastokompensoidut hotellit Thaimaassa

Tutustu Thaimaan-hotelleihimme, joissa kompensoimme majoittumisen päästöt. Mikäli lennät TUI flyn tai TUI Airwaysin lennolla, myös lentopäästöjen kompensointi tehdään puolestasi. Kompensoimme omien lentoyhtiöidemme polttoaineen kulutuksesta ja hotelliemme sähkönkulutuksesta, lämmityksestä ja ajoneuvojen polttoaineenkulutuksesta aiheutuvat kasvihuonekaasut (CO2e). Kompensointi tapahtuu investoimalla aurinko-, tuuli- ja vesivoimaan sekä biokaasuun.
Noora Noora 16.7.2019

Koe Kap Verde – 5 vinkkiä aktiivilomaan

Kap Verde on kuin luotu rentoutumiseen ja auringosta nauttimiseen, mutta Salin saari Kap Verdellä tarjoaa paljon mahdollisuuksia myös aktiiviseen lomailuun! Lue viisi vinkkiä, miten voit nauttia monipuolisesta lomasta Kap Verdellä.
Noora Noora 24.6.2019

Kap Verde – koe useampi saari yhden loman aikana

Vaeltele trooppisen vehreällä Santo Antãolla, maistele viiniä vulkaanisaari-Fogolla tai hyppää kapverdeläisen elämänrytmin vietäväksi trendikkäässä Mindelon kaupungissa São Vincentellä. Olitpa lomalla sitten Salin tai Boavistan saarella, kannattaa naapurisaarille tehdä pieniä tutkimusretkiä ja lähteä tutustumaan syvemmälle Kap Verden olemukseen. Tutustu parhaisiin saarivinkkeihimme Kap Verdellä!
Noora Noora 11.6.2019