Uutuus! TUI Blue -hotellikonsepti individualisteille

5.9.2018
SallaS
Tervetuloa uudenlaiseen lomahotelliin! TUI Blue -hotellikonsepti sopii sinulle, joka haluat itse suunnitella lomasi ja sisällyttää siihen mm. ohjattua kuntoilua, alueen kulinaarisia erikoisuuksia ja aitoja, paikallisia elämyksiä. Kaikki tämä modernin designin ja laadukkaiden palveluiden kera.

TUI Blue -hotellikonsepti on kuin nautiskelijan buffetpöytä. Voit valita siitä juuri itsellesi sopivat elämykset. Haluatko makoilla auringossa mukavalla balibedillä cavaa siemaillen? Vai osallistuisitko kielikurssille, jossa voit oppia lomamaasi kieltä? Tekisitkö matkan sisimpääsi meditaatiojoogakurssilla? Vai lähtisitkö vaellusreiteille lampaiden ja villiyrttien keskelle? Mahdollisuuksia on tarjolla paljon – mutta pakko ei ole tehdä mitään.

Nämä 5 asiaa löydät aina TUI Blue -hotelleista

  1. MODERNI DESIGN, joka ei ole pelkästään tyylikästä vaan se heijastelee myös paikallista kulttuuria
  2. KÄTEVÄT TEKNISET RATKAISUT, kuten Bluetooth-kaiuttimet huoneissa ja BLUE App -sovellus, josta löytyy päiväohjelma ja tietoa hotellista
  3. AITO TUNNELMA. Lomakohteen paikalliskulttuurin voi aistia niin ruoassa kuin arkkitehtuurissakin
  4. KUNTOILUKONSEPTI BLUEF!T on yhdistelmä fitnessiä, wellnessiä ja ravitsemusneuvontaa – sekä yksilöllisesti että ryhmässä
  5. BLUE-OPPAAT, jotka ovat palvelun ammattilaisia, osaavat antaa vinkkejä niin kuntoiluun, ravitsemukseen kuin lomakohteen historiaankin liittyen.

TUI Blue Marmaris Imperial, Marmaris, Turkki

TUI Blue Marmaris Imperial sijaitsee rauhallisella alueella Marmariksen ulkopuolella. Huvilatyyppiset rakennukset sijaitsevat rinteessä meren puolella. Siellä täällä on riippumattoja pinjapuiden katveessa. Voit myös vuokrata päiväksi oman cabanan laiturilta, jolloin ihanan aurinkopedin lisäksi saat kylmälaukullisen vilvoittavia juomia: olutta, viiniä, vettä ja mehua. Hotelli on täydellinen valinta pareille, jotka haluavat viettää sekä rentouttavaa että aktiivista lomaa. Ikäraja hotelliin on 16 vuotta.

TUI Blue Jadran, Tucepi, Kroatia

Uudistettu TUI Blue Jadran on tasokas ja moderni hotelli, jonka sijainti on kuin maisemakortista kirkkaana kimaltelevan Adrianmeren, pinjametsien ja vuorten ympäröimänä. Täällä voit lueskella pokkareita altaan äärellä ja nautiskella kroatialaisen keittiön antimista hotellin tasokkaissa ravintoloissa. Voit myös osallistua hotellin päivittäisiin aktiviteetteihin kielikursseista suklaakylpyihin sekä fitness- ja joogatunteihin. Hotellilta on kävelymatka viehättävään Tucepin lomakylään, jossa on viihtyisiä ravintoloita, pienvenesatama ja kahviloita. Voit myös vuokrata hotellilta pyörän ja tutustua sillä lähikyliin.

Tutustu koko TUI Blue -hotellien valikoimaan!

Muita samankaltaisia

6 upeaa infinity-allasta Välimerellä

Se tunne, kun astut uima-altaalle, joka näyttää jatkuvan äärettömiin, sulautuvan mereen ja kauas horisonttiin... Infinity-allas on suunniteltu niin, että ainakin yksi sen sivuista näyttäisi olevan reunaton. Tästä syntyy kaunis visuaalinen vaikutelma rajattomasta vedestä. Esittelemme nyt 6 henkeäsalpaavan upeaa infinity-allasta Välimeren alueen hotelleissamme.
SallaS SallaS 20.3.2019

All Inclusive – lomanautintoa parhaista raaka-aineista

Lomalla on ihana irtautua arjesta: ruoanlaitosta, tiskeistä ja jopa lompakosta. All Inclusive tuo matkailuun aivan erityistä helppoutta ja rentoutta – ja nostaa lomasi aivan uudelle tasolle. Eikä All Inclusiven tarjonta todellakaan ole tylsää, mautonta ja kaikkialla samanlaista, kuten joskus virheellisesti väitetään. Mitä All Inclusiveen kuuluu ja miten valmistetaan todella hyvä noutopöytä sadoille hotellivieraille? Annetaan asiantuntijan kertoa.
SallaS SallaS 6.3.2019

Blue Star Euphoria Resortissa luksus kohtaa ekologisuuden

Blue Star Euphoria Resort on uusi, vuonna 2018 valmistunut viiden tähden hotelli pittoreskin Kolimbarin kalastajakylän laidalla. Se on rakennettu 60 000 neliömetrin merenrantatontille, jota ympäröi kaunis luonto ja kristallinkirkas vesi. Hotellin omistajatar Marietta Mathioulaki on koulutukseltaan maa- ja vesirakennusinsinööri. Hän kertoo, että hotellin suunnittelussa ja rakentamisessa on otettu erityisesti huomioon uusi teknologia ja ympäristöystävälliset ratkaisut.
SallaS SallaS 5.2.2019

Fuerteventura on aktiivisen lomailijan paratiisi: 5+2 vinkkiä (h)ikiliikkujille

Fuerteventuran saari soveltuu täydellisesti aktiivilomailuun. Kanarian upeimmat rannat houkuttelevat pitkiin rantakävelyihin ja vesiurheiluun. Vaihtelevat maisemat ja hyvät tiet ovat tehneet saaresta myös merkittävän pyöräilykohteen. Hotellitarjonnassakin on entistä paremmin otettu huomioon nykymatkailijoiden halu pitää lomalla huolta kunnostaan ja terveydestään.
SallaS SallaS 15.11.2018