Tervemenoa räntä ja pimeys, täältä tullaan ranta! Tältä sivulta löydät talven parhaat tarjoukset ja kuumimmat vinkit isoille ja pienille lomailijoille. Varaa talven hauskin loma nyt ja vaihda kumisaappaat sandaaleihin pimeimmän kaamoksen keskellä!

Tarjoukset isoille ja pienille jopa -600 e/varaus

Aloita talven lomahaaveilu nyt ja varaa aurinkoinen loma loka-huhtikuulle. Edullisimmat hinnat nopeimmille! Alennus jopa -600 e/varaus. Alennus huomioitu alkaen-hinnoissa.

Gran Canaria

Gran Canaria on saari, joka muuttuu vuosi vuodelta raikkaammaksi, trendikkäämmäksi ja monipuolisemmaksi. Tarjolla TUI Family Life- ja spahotelleja sekä pieniä hotellihelmiä.

Alk.

Teneriffa

Suurin Kanarian saarista rantoineen, ostospaikkoineen ja huvituksineen sekä Siam Parkin vesipuisto ja mahtava tulivuori Teide. Hotelleja jokaiseen makuun.

Alk.

Lanzarote

Lanzaroten ainutlaatuiset tulivuorimaisemat ja tyylikäs arkkitehtuuri tekevät saaresta kokemisen arvoisen. Lähellä ovat niin hiekkarannat, maalaukselliset pienvenesatamat, muotiliikkeet ja yökerhot kuin trendikkäät ravintolatkin.

Alk.

Fuerteventura

Fuerteventuralla on Kanariansaarten pisimmät rannat, surffareiden paratiisi ja mainioita kalaravintoloita. Hotelleissamme on suuret altaat, rentoutumisalueita sekä mahdollisuus kuntoiluun. Kaikki upeilla paikoilla, rannalla tai lähellä sitä.

Alk.

Kap Verde

Varaa Kap Verden loma TUIlta! Valikoimassamme on Kap Verden saarista Sal ja Boavista. Valitse suosikkisi moderneista, tasokkaista ja palveluiltaan runsaista hotellivaihtoehdoista.

Alk.

Madeira

Madeira houkuttelee kaikenikäisiä uteliaita seikkailijoita. Saarella voit vaeltaa vehreissä satumetsissä, uida lämmitetyissä altaissa sekä bongata delfiinejä.

Alk.

Dubai/Arabiemiraatit

Dubaissa on kaikkea monipuoliseen aurinkolomaan! Kauniita rantoja, upeita hotelleja ja moderneja pilvenpiirtäjiä sekä uskomattomat ostosmahdollisuudet. Maustettuna hyppysellisellä itämaisuutta. Ja kaikki tämä vain kuuden tunnin lentokatkan päässä!

Alk.

Egypti

Egyptissä valikoimassamme on hotelleja joka makuun ja lompakolle, lähellä Hurghadan, El Gounan, Makadi Bayn, Soma Bayn ja Sahl Hasheeshin rantoja.

Alk.