Arvonta on päättynyt. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti ja hänen nimensä julkaistaan TUIn Facebook-sivulla. Katso ajankohtaiset tarjoukset ja lomavinkit Matkatarjoukset-sivulta »

TUI-Leffapelin lisäarvonnan säännöt

Arvonnan järjestäjä on TUI Finland, Jaakonkatu 3 C 6. krs, 00100 Helsinki.

Osallistumisaika on 17.8.–16.9.2018, ja arvontaan voi osallistua TUIn nettisivulla vastaamalla lisäkysymykseen ja jättämällä yhteystiedot arvontalomakkeella.

Palkinto on 500 euron matkalahjakortti. Palkinto arvotaan kaikkien osallistujien kesken. Ellei voittajaa tavoiteta 7 päivän sisällä arvonnasta, arvotaan uusi voittaja. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti ja hänen nimensä julkaistaan TUIn Facebook-sivulla.

Arvontaan voivat osallistua Suomessa asuvat, vähintään 18 vuotta täyttäneet henkilöt. TUIn työntekijät perheineen eivät saa osallistua arvontoihin. Yksi osallistuja saa osallistua arvontaan ainoastaan yhden kerran.

Palkinto on henkilökohtainen, eikä sitä voi vaihtaa rahaksi.

Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä syistä tai puutteellisista, asiattomista tai lukukelvottomista vastauksista, jotka estävät arvontaan osallistumisen.

Arvonnan järjestäjä sitoutuu maksamaan lakisääteisen arpajaisveron palkinnoista.

Osallistumalla TUIn arvontaan osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä.

Arvontaa ei ole toteutettu yhteistyössä Facebookin kanssa. Facebook ei sponsoroi kampanjaa eikä Facebookia yrityksenä tule yhdistää TUIn arvontoihin millään tavalla.