Krabi - Ao Nang

Ao Nangin rantalomakohde sijaitsee mantereella Krabin provinssin sydämessä, Phuketin saaren itäpuolella. Voit matkustaa tänne ympäri vuoden, talvella kätevästi myös suorin tilauslennoin. Pitkällä rantakadulla on värikäs kirjo kauppoja, räätäleitä, ravintoloita ja markkinakojuja. Pitkähäntäveneillä pääset kätevästi ympäröivän saariston upeille rannoille.  Lue lisää

Ao Nangin rantalomakohde sijaitsee mantereella Krabin provinssin sydämessä, Phuketin saaren itäpuolella. Voit matkustaa tänne ympäri vuoden, talvella kätevästi myös suorin tilauslennoin. Pitkällä rantakadulla on värikäs kirjo kauppoja, räätäleitä, ravintoloita ja markkinakojuja. Pitkähäntäveneillä pääset kätevästi ympäröivän saariston upeille rannoille. 

Thai-kielinen sana "ao" tarkoittaa lahtea, ja tällä pitkulaisella lahdella on kapea hiekkaranta. Rannasta on kehittynyt liikenteen solmukohta pitkähäntäveneille, joita näkee ylösvedettyinä rantahiekalle.

Tunnettuja rantoja
Todelliset paratiisirannat sijaitsevat lyhyen venematkan päässä saaristossa. Muutamalla Thaimaan bahtilla saat kyydin Ao Phra Nangille, jonka Sunday Times on valinnut maailman toiseksi hienoimmaksi rannaksi. Samaa trooppista tunnelmaa löytyy myös Chicken Islandilta (Koh Kai) ja Railaylta.

Viidakkosaaria, luolia ja sademetsiä
Ao Nangin ympäristö kuuluu koko Thaimaan kauneimpiin ja vaihtelevimpiin. Phang Ngan lahdelle tehtävillä veneretkillä näet kapeita ja korkeita viidakon peitossa olevia saaria ja luolia. Jonkin matkan päässä sisämaassa on mahtavia kansallispuistoja, kuten Khao Phanom Bencha, jossa voit vaeltaa sademetsässä.

Sukellusta ja snorklausta
Snorklausolosuhteet ovat täällä lähes täydelliset ja vesi on lämmintä ympäri vuoden. Anemone Reef ja Shark Point ovat sukellus- ja snorklauspaikoista tunnetuimmat. Ao Nangista pääset veneellä myös suoraan Phi Phi -saarille. 

Valitse tilauslento tai reittilento
Lennämme suorin tilauslennoin talvikaudella joko Phuketin tai Krabin kautta (Krabi International Airport). Kuljetus Ao Nangiin on merkittävästi lyhyempi Krabin lentokentältä, mutta mikäli haluat yhdistää eri lomakohteita lomallesi, on kohdevalikoima laajempi Phuketiin lennettäessä. 

Lisäksi myymme koko vuoden ympäri hotellin ja reittilennon sisältäviä valmismatkoja, joilla voit valita itse joustavasti matkan pituuden. Kesällä kohteessa ei ole oppaitamme, mutta saat yhteyden online-keskuksemme oppaisiin aina TUI-sovelluksella, puhelimella, sähköpostilla tai tekstiviestillä.

Sulje

Suosituimmat hotellit