Dominikaaninen tasavalta

Valitse Dominikaaninen tasavalta kun mielessäsi on edullisempi Karibia. Hotellivalikoimassamme on niin vaivattomia All Inclusive -hotelleja kuin pieniä hotelleja rannan äärellä. Talvikaudella on vieläkin enemmän hotellitarjontaa. Dominikaaniseen tasavaltaan lennämme reittilennoilla. Lue lisää

Valitse Dominikaaninen tasavalta kun mielessäsi on edullisempi Karibia. Hotellivalikoimassamme on niin vaivattomia All Inclusive -hotelleja kuin pieniä hotelleja rannan äärellä. Talvikaudella on vieläkin enemmän hotellitarjontaa. Dominikaaniseen tasavaltaan lennämme reittilennoilla.

Karibian tunnistat trooppisesta ilmastosta ja pitkistä, palmujen reunustamista vaaleahiekkaisista rannoista. Turkoosina kimaltava meri on keskilämpötiloiltaan n. 26–28 °C. Koralliriutat ovat täydellisiä snorklaukseen ja sukeltamiseen.

Karibialaisia rytmejä
Mukaansa tempaava tanssimusiikki kuuluu kaikkialla – rannoilla, baareissa, kaupoissa ja takseissa. Dominikaanisessa tasavallassa lanteita liikuttava musiikki on tyypillisesti merengueta ja bachataa. Elämänilo on tarttuvaa ja on vaikeaa olla ihastumatta paikallisiin ihmisiin, joiden juuret ovat niin Afrikassa, Euroopassa, USAssa kuin Aasiassa.  

Sademetsiä ja siirtomaa-ajan kaupunkeja
Siirtyessäsi rannikolta hieman sisämaahan päin, näet sademetsien peittämiä vuoria, vesiputouksia ja sokeriruokoviljelmiä. Kannattaa myös tehdä retki pääkaupunki Santo Domingoon, joka on Karibian vanhin kaupunki kirkkoineen ja palatseineen espanjalaisten uuden maailman alkuajoilta. Tunnelma viihtyisissä siirtomaa-ajan kortteleissa ja niiden ruokakojuilla, klubeilla ja musiikkibaareissa on ihastuttava.

Talvikaudella kohteinamme ovat Punta Cana, Cabarete ja Bayahibe. Kesäkaudella puolestaan vain Punta Cana. 

Punta Cana 
Punta Canassa vietät ylellistä All Inclusive -lomaa valkeiden rantojen äärellä. Perheet, pariskunnat ja kaikki jotka haluavat nauttia ihanasta (ja vielä edullisesta!) All Inclusive -lomasta löytävät Punta Canasta varmasti oman suosikkinsa hotellivaihtoehdoistamme. 

Cabarete
Cabarete tarjoaa ostoskatuja, ravintoloita, musiikkibaareja ja karibialaisia rytmejä. Edullisempaa lomailua valkeiden rantojen äärellä. 

Bayahibe
Rauhallinen Bayahiben kylä sijaitsee etelärannikolla lähellä kansallispuistoa ja pieniä paratiisisaaria.  

Kesäkuukausina lämpäasteet kipuavat yhtä korkealle kuin talvella, mutta sadekuuroja esiintyy runsaammin. Lue lisää Dominikaanisen tasavallan säästä »

   

Sulje

Suosituimmat hotellit