Matkat
Bur Dubai

pricetag

Hinta alkaen

...
hotel

Hotelleja

6

Kartta

Katso isompi kartta

Hintataso

Hintaesimerkki: Dubai
  • Pizzan. 5 e
  • Olut (50 cl)n. 7 e
  • Vesi (1 l)n. 0,30 e

Tietoa

Katso kaikki
  • ValuuttaDirham (AED)
  • Aikaero+3 tuntia
  • building PääkaupunkiAbu Dhabi
  • message-love KieliArabia
  • user-family Väkiluku9 270 000

Matkat Bur Dubai

Dubai on uniikki. Missään muualla et pääse ihastelemaan samaa itämaisten komeiden rakennusten, hypermodernien pilvenpiirtäjien, mahtavien ostoskeskusten ja pitkien vaaleiden rantojen muodostamaa kokonaisuutta. Erittäin aurinkoinen ilmasto on tietysti myös yksi houkutteleva tekijä. Hotellikaupunginosaa kutsutaan nimellä Bur Dubai; täällä sijaitsevat monet edullisimmista hotellivaihtoehdoistamme.

Koska Dubai on suuri kaupunki ja kaupunginosat luonteeltaan erilaisia, esittelemme kaupungin jaettuna kahteen alueeseen. Bur Dubain lisäksi voit asua Dubai Jumeirah Beachin lomakohteessa rantojen äärellä.

Arkipäivän elämää Bur Dubaissa
Aivan Dubai Creek -joen eteläpuolella sijaitseva Bur Dubai on verrattain rauhallinen kaupunginosa, jota hallitsevat enimmäkseen hotellit mutta myös toimistot, pikkukaupat ja paikalliset ravintolat. Rannoille, ostoskeskuksiin ja nähtävyyksille pääset n. 15–30 minuutissa taksilla, bussilla tai metrolla.

Ostoksia ja maailmankuuluja rakennuksia
Dubai City on todellinen ihmemaa kaikille modernista arkkitehtuurista ja ostoksista pitäville. Kullasta ja marmorista kimaltelevat ostoskeskukset pursuavat merkkivaatteita, laukkuja, koruja, kelloja, elektroniikkaa ja paljon, paljon muuta. Kuuluisien rakennuksien joukossa on 830 m korkea Burj Khalifa, luksushotelli Burj al Arab, tekosaari The Palm Jumeirah sekä Mall of The Emirates -ostoskeskus, jossa laskettelukeskus sisällä.

Markkinoita ja hienoja rantoja
Vanhassa Deiran kaupunginosassa joen pohjoispuolella voit tutustua itämaisiin basaarikortteleihin ja sen tuoksuviin maustetoreihin sekä tunnettuun kultasoukiin. Deiraan pääset perinteisillä dhow-veneillä ja vesitakseilla. Ja kun mielesi tekee uimaan, löydät runsaan 10 km pituudelta vaaleita hiekkarantoja Jumeirah Beachiltä.

Ravintoloita ja iltaelämää
Dubain ravintolatarjonta edusta maailman keittiöitä laidasta laitaan. Libanonilaiset, kiinalaiset ja intialaiset ovat yleensä edullisimpia, kun taas suurissa hotelleissa on tarjolla ylellisiä ruokia italialaisista japanilaisiin. Iltaelämä baareineen ja yökerhoineen on keskittynyt hotelleihin, koska alkoholia tarjoillaan periaatteessa vain hotelleissa.

RetkivinkkejäKulttuurintäyteinen kaupunkikierros ostoksineen Jeeppisafari aavikolla
Iltaretki aavikolle, jossa päivällinen ja viihdeohjelmaa Romanttinen iltaristeily dhow-veneellä Dubainjoella
* Afternoon Tea luksushotelli Burj al Arabissa

Retket varaat kätevästi Minun lomani -sivulta tai TUI-sovelluksen kautta.

Matkavaihtoehtoja Bur Dubai

Hotellit Bur Dubai