Matkat
Cala Mayor

pricetag

Hinta alkaen

...
hotel

Hotelleja

4

Kartta

Katso isompi kartta

Hintataso

Hintaesimerkki: Playa del Ingles
 • Pizzan. 10 e
 • Olut (50 cl)n. 3 e
 • Vesi (1,5 l)n. 0,70 e

Tietoa

Katso kaikki
 • ValuuttaEuro (EUR)
 • Aikaero-1/-2 tuntia
 • building PääkaupunkiMadrid
 • message-love KieliEspanja
 • user-family Väkiluku46 560 000

Matkat Cala Mayor

Cala Mayor on oikea valinta, kun haluat yhdistää mukavaan rantalomaan suurkaupunkielämää, ostoksia ja kulttuuria. Cala Mayorin lomakohde sijaitsee nimittäin vain viiden kilometrin päässä Palman suurkaupungista. Cala Mayorissa on hieno hiekkaranta sekä yksi saaren tunnetuimmista taidemuseoista. Useimmat hotellimme sijaitsevat rannan äärellä ja sopivat ilman lapsia matkustaville aikuisille.

Tämän hieman mäkisen lomakohteen sydämessä on pieni, hieno hiekkaranta ja Joan Miró -pääkatu, joka on täynnä sykkivää elämää. Taiteenharrastajien kannattaa ehdottomasti käydä ihastelemassa Joan Miró -museon kokoelmia, joihin kuuluu niin maalauksia, veistoksia sekä henkilökohtaisia esineitä ateljeesta.
Italialaista vai tapaksia?
Kimaltelevan Palmanlahden yläpuolisella kalliolla sijaitsee Marivent-palatsi, jossa Espanjan kuningasperhe lomailee. Lähellä sijaitseva tasokas italialainen ravintola Il Paradiso tarjoaa myös uskomattoman merinäköalan terassiltaan. Ravintolaan on varattava pöytä etukäteen. Tarjolla on myös kymmenkunta muuta vaihtoehtoa, kuten esimerkiksi suositut liharavintolat La Rueda ja Can Pedro sekä mallorcalaisia paella- ja tapaspaikkoja.
Ostoksia Palmaan johtavan tien varrella
Muutaman kilometrin päässä Cala Mayorista sijaitsee yksi Mallorcan suurimmista ostoskeskuksista – Porto Pi. Kolme kerrosta täynnä kauppoja, baareja, pelihalleja, elokuvateattereita ja ravintoloita. Palmaan kulkevat paikallisbussit pysähtyvät myös Porto Pissä.

Palma – päivällä tai illalla
Bussimatka Palma de Mallorcaan kestää vain noin 15 minuuttia. Kaupungin nähtävyyksiä ovat mm. La Seun katedraali ja Almudainan palatsi sekä Art Noveau -tyylin rakennukset Plaza Mayorin ympärillä. Palman kaupungin iltaelämä vanhan kaupunginosan kujilla ja Paseo Maritimon rantakadun varrella on tapasravintoloineen, baareineen ja klubeineen vilkasta.

Lisää retkivinkkejä

 • Inkan markkinat
 • Porto Criston tippukiviluolat
 • Viinitilavierailu maistiaisineen

Vuokraa auto etukäteen
Haluatko löytää aivan omat suosikkipaikkasi Mallorcalla? Vuokraa auto kauttamme yhdeksi tai useammaksi päiväksi ja lähde omin päin kiertelemään merenlahtia, viinitiloja ja vuoriston pikkukyliä.

Valitse tilaus- tai reittilento
Mallorcan matkailun huippukausi on kesällä ja silloin pääset perille mukavilla, suorilla tilauslennoillamme noin neljässä tunnissa. Voit kuitenkin ympäri vuoden valita myös valmismatkan hotelleineen reittilennolla, jolloin voit itse päättää loman keston. Talvikaudella Mallorcalla ei ole oppaitamme, mutta saat yhteyden online-keskuksemme oppaisiin TUI-sovelluksen kautta, puhelimitse, sähköpostilla tai tekstiviestillä.

Matkavaihtoehtoja Cala Mayor

Hotellit Cala Mayor