Matkat
Cala San Vicente

pricetag

Hinta alkaen

...
hotel

Hotelleja

1

Kartta

map Katso isompi kartta

Hintataso

Hintaesimerkki: Playa del Ingles
  • Pizzan. 10 e
  • Olut (50 cl)n. 3 e
  • Vesi (1,5 l)n. 0,70 e

Tietoa

notepad Katso kaikki
  • ValuuttaEuro (EUR)
  • Aikaero-1/-2 tuntia
  • building PääkaupunkiMadrid
  • message-love KieliEspanja
  • user-family Väkiluku46 560 000

Matkat Cala San Vicente

Cala San Vicente on idyllinen, pieni lomakohde lahdenpoukamassa Mallorcan pohjoiskärjessä. Täällä vietät harmonista lomaa lähellä merta, kalkkivikivikallioita, pinjapuita, pieniä hiekkarantoja ja kylää, jotka kutsuvat kävelyretkille.

Cala San Vicenten kaduilla on vain kourallinen pikkuputiikkeja, kahviloita ja ravintoloita. Muutoin yksityisten huviloiden reunustamilta kaduilta avautuu huikean kauniita näköaloja niin merelle, vuorille kuin rannoille. Kylä sijaitsee vehreässä laaksossa, joka päättyy merenpoukamaan kristallinkirkkaine vesineen.

Hiekkarantoja ja snorklauspoukamia
Hienot, vaaleahiekkaiset rannat levittäytyvät kylän molemmin puolin, Cala Barques ja Cala Molins. Cala Molins on rannoista suositumpi, ja sijaitsee aivan hotellimme Grupotel Molinsin edustalla. Lyhyen kävelymatkan päässä seuraavan niemenkärjen ympärillä on kolmas ranta, Cala Carbó, joka on pieni ja kivinen, mutta sopii kirkkaan vetensä ansiosta mainiosti snorklaukseen.

Lähellä Puerto de Pollensaa
Cala San Vicenten lähin naapuri on huomattavasti suurempi Puerto de Pollensan lomakohde. Puerto de Pollensa tarjoaa mukavaa vaihtelua lomaan ostoskatuineen, suurine satamineen, sukelluskeskuksineen ja iltahuveineen. Lomakohteeseen pääset vuorten yli maalaismaista soratietä pitkin, eikä matka ole kohtuuttoman pitkä myöskään pitkästä kävelystä tai juoksulenkistä haaveilevalle.

Nautinnollisia, pitkiä päivällisiä
Cala San Vicenten ravintolat on helposti laskettavissa yhden käden sormin, mutta löydät niiden joukosta laadukkaita yksilöitä elegantteine näköalaterasseineen ja kala- ja äyriäisruokineen. Herkullisia aterioita on tarjolla myös Grupotel Molins -hotellissamme, jossa asuvilla hintaan sisältyy puolihoito aamiaisineen ja päivällisineen.

Matkavaihtoehtoja Cala San Vicente

Hotellit Cala San Vicente

1 hotellit