Matkat
Palma de Mallorca

pricetag

Hinta alkaen

...
hotel

Hotelleja

12

Kartta

map Katso isompi kartta

Hintataso

Hintaesimerkki: Playa del Ingles
 • Pizzan. 10 e
 • Olut (50 cl)n. 3 e
 • Vesi (1,5 l)n. 0,70 e

Tietoa

notepad Katso kaikki
 • ValuuttaEuro (EUR)
 • Aikaero-1/-2 tuntia
 • building PääkaupunkiMadrid
 • message-love KieliEspanja
 • user-family Väkiluku46 560 000

Matkat Palma de Mallorca

Palma de Mallorcassa yhdistyvät keskiaikaiset kujat ja aatelispalatsit sekä viimeisin muoti ja design. Kaupungissa voit nauttia alati uudistuvasta trendikkäiden ravintoloiden, tapasbaarien ja yökerhojen tarjonnasta. Hotellivalikoimasta löydät vaihtoehtoja yksinkertaisesta majoituksesta luksukseen, ja kaikkea siltä väliltä.

Jokainen noin 400 000 kaupungin asukkaasta sekä lukemattomista satunnaiskävijöistä tuovat oman osansa Palman värikkääseen katuelämään. Täällä mallorcalainen arkielämä kulkee käsi kädessä kaupankäynnin, kahviloiden, katutaiteilijoiden esitysten, sekä nähtävyyksiä ja tapasbaareja kiertelevien matkailijoiden kanssa.

Ostoksia ja kulttuuria
Voit kuljeskella hiljakseen pitkin rantakatua tai suunnata suoraan kohti ostoskortteleita, jotka sijaitsevat Via Sindicaton, Bornen ja Plaza Mayorin ympärillä. Mikäli olet taiteen ystävä, voit myös tehdä galleriakierroksen ja poiketa korkeatasoisissa museoissa, kuten esim. Es Baluard Paseo Mallorcalla tai Museu d’Art Espanyol Contemporani, jossa on esillä Picasson, Dalin ja Mirón töitä.

Kaunista arkkitehtuuria
Vanhat kaupunginosat tarjoavat erikoisia julkisivuja, aatelispalatseja, kirkkoja ja rauhallisia aukioita. Puhumattakaan historiallisista muistomerkeistä, kuten arabialaiset kylpylät ja Bellverin linna upein näköaloin. Vaikuttavin kaikista on kuitenkin pienvenesataman takaisella kukkulalla sijaitseva goottilainen La Seun katedraali, joka valaistuine julkisivuineen tuo mieleen satumaailman.

Lähellä rantoja
Sekä kaupungin länsi- että itäpuolella on pitkiä rantoja. Nouse paikallisbussiin, ja hetken päästä makaat jo aurinkovarjon alla Palmanlahden kirkkaan veden äärellä. Esimerkiksi Ca'n Pastillan rannalle on bussilla vain 10 minuutin matka. Mikäli vuokraat polkupyörän, pääset rantakatua myötäilevää pyörätietä pitkin itään, Portixoliin. Vanha kalastajakylä on muuttunut kodikkaaksi kaupunginosaksi, jossa on hiekkarantoja, terasseja ja rantaklubeja.

Mielenkiintoisia retkiä

 • Incan markkinat
 • Porto Criston tippukiviluolat
 • Viininmaistajaiset viinitarhoilla

Tutustu Mallorcaan autolla
Vuokraa auto ja suuntaa pieniin ja rauhallisiin uimapoukamiin ja vuoriston kauniisiin kyliin. Auton vuokraat helposti kauttamme jo ennen matkaa.
Lue lisää autonvuokrauksesta kauttamme »

Valitse tilauslento tai reittilento Kesä on Mallorcan kuuminta sesonkia. Lennämme silloin Mallorcalle mukavasti tilauslennolla noin neljässä tunnissa. Lisäksi myymme koko vuoden ympäri hotellin ja reittilennon sisältäviä valmismatkoja, joilla voit valita itse joustavasti matkan pituuden. Talvella kohteessa ei ole oppaitamme, mutta saat yhteyden online-keskuksemme oppaisiin aina TUI-sovelluksella, puhelimella, sähköpostilla tai tekstiviestillä.

Matkavaihtoehtoja Palma de Mallorca

Hotellit Palma de Mallorca