Matkat
Playa de Palma

pricetag

Hinta alkaen

...
hotel

Hotelleja

15

Kartta

map Katso isompi kartta

Hintataso

Hintaesimerkki: Playa del Ingles
 • Pizzan. 10 e
 • Olut (50 cl)n. 3 e
 • Vesi (1,5 l)n. 0,70 e

Tietoa

notepad Katso kaikki
 • ValuuttaEuro (EUR)
 • Aikaero-1/-2 tuntia
 • building PääkaupunkiMadrid
 • message-love KieliEspanja
 • user-family Väkiluku46 560 000

Matkat Playa de Palma

Playa de Palman kaksi suurinta vetonaulaa ovat sen ranta ja sijainti. Asut yhdellä koko Mallorcan hienoimmista rannoista ja vain noin kymmenen kilometrin päässä Palman viehättävästä suurkaupungista. Huvielämä on täällä vilkasta erityisesti huippusesongin aikaan kesällä ja valikoimassamme on muun muassa useita RIU-hotelleja.

Playa de Palman tarjonta on laaja, mitä tulee ostospaikkoihin, vesiurheiluun, ravintoloihin ja omaleimaisesti sisustettuihin baareihin. Playa de Palman pitkän rantakadun varrella on paljon kahviloita, oluttupia ja jäätelöbaareja. Keskikesällä heinä-elokuussa Playa de Palma on erityisesti eurooppalaisen nuorison suosiossa, mikä näkyy luonnollisesti myös kohteen vilkkaassa iltaelämässä!

Yksi saaren upeimmista rannoista
Palman ranta on ehdottomasti kaikkein upein ranta Palmanlahdella. Ranta on neljä kilometriä pitkä ja ulottuu naapurikohde El Arenaliin etelässä ja Ca'n Pastillaan pohjoisessa. Osa rannasta on rauhallisempaa aluetta, jossa on hyvin tilaa esimerkiksi hiekkalinnojen tekemiseen. Toinen ranta on vilkkaampi aina aurinkotuolien vuokrauksesta vesiurheiluun.

Kulttuuria, ostoksia ja huveja Palmassa
Noin kymmenen kilometrin päässä sijaitsee Mallorcan pääkaupunki Palma, jossa on laaja tarjonta aktiviteetteja museoista barokkipalatseihin, ostostarjontaa, tapasbaareja sekä yökerhoja. Paikallisbussilla pääset Palmaan kätevästi sekä päivä- että ilta-aikaan. Taksilla liikkuminen ei myöskään ole kovin kallista.

Mielenkiintoisia retkiä

 • Inkan markkinat
 • Porto Criston tippukiviluolat
 • Viininmaistelua viinitarhoissa

  Vuokraa auto etukäteen
  Haluatko löytää aivan omat suosikkipaikkasi Mallorcalla? Vuokraa auto ja lähde kiertelemään merenlahtia, viinitiloja ja vuoriston pikkukyliä. Hyvä vinkki rahan säästämiseksi ja ylimääräisen vaivan välttämiseksi on vuokrata auto yhdeksi tai useammaksi päiväksi kauttamme.

Valitse tilauslento tai reittilento
Kesä on Mallorcan kuuminta sesonkia. Lennämme silloin Mallorcalle mukavasti tilauslennolla noin neljässä tunnissa. Lisäksi myymme koko vuoden ympäri hotellin ja reittilennon sisältäviä valmismatkoja, joilla voit valita itse joustavasti matkan pituuden. Talvella kohteessa ei ole oppaitamme, mutta saat yhteyden online-keskuksemme oppaisiin aina TUI-sovelluksella, puhelimella, sähköpostilla tai tekstiviestillä.

Matkavaihtoehtoja Playa de Palma

Hotellit Playa de Palma