Matkat
Cala'n Bosch

pricetag

Hinta alkaen

...
hotel

Hotelleja

10

Kartta

map Katso isompi kartta

Hintataso

Hintaesimerkki: Playa del Ingles
 • Pizzan. 10 e
 • Olut (50 cl)n. 3 e
 • Vesi (1,5 l)n. 0,70 e

Tietoa

notepad Katso kaikki
 • ValuuttaEuro (EUR)
 • Aikaero-1/-2 tuntia
 • building PääkaupunkiMadrid
 • message-love KieliEspanja
 • user-family Väkiluku46 560 000

Matkat Cala'n Bosch

Cala'n Boschissa on kaksi luonnonkaunista poukamaa hiekkarantoineen sekä pienvenesatama, jossa on ravintoloita vieri vieressä. Sekä hotelleja, joissa niin aikuiset kuin lapset viihtyvät. Ciutadellan kaupungin mukulakivikujineen ja maurilaispalatseineen tavoitat kätevästi bussilla.

Cala'n Bosch sijaitsee Menorcan etelärannikolla, noin 10 kilometriä Ciutadellan eteläpuolella. Vaikka Cala'n Bosch on yksi saaren suurimmista lomakohteista, on tunnelma kuitenkin mukavan rauhallinen. Viehättävä pienvenesatama yhdistyy mereen pienen kanavan avulla. Satama-alueella on parisenkymmentä erityylistä ravintolaa aasialaisista kala- ja äyriäisravintoloihin.
Kaksi matalaa rantaa Cala'n Boschin valkeahiekkainen ranta on aalloilta ja virtauksilta suojassa syvässä merenpoukamassa. Toinen, Son Xoriguerin ranta, puolestaan on hieman avonaisempi, mutta yhtä lailla vaaleahiekkainen ja turkoosina kimaltava. Tällä rannalla vuokrataan myös kajakkeja ja järjestetään opastusta katamaraaneilla.

Kaupunkielämää Ciutadellassa
Viehättävään Ciutadellan kaupunkiin pääset pääset helposti paikallisbussilla tai taksilla. Tunnelma kaupungissa on hyvin espanjalainen; kaupungissa on kauniita kirkkoja, palatseja, kapeita kivettyjä kujia, takorautaparvekkeita ja käsityöläisputiikkeja. Kalasatamassa on suosittu kävelykatu ja alueella on paljon viihtyisiä kala- ja äyriäisravintoloita.

Tutustu vehreään Menorcan saareen Menorca on rauhallisempi ja vähemmän tunnettu lomailijoiden keskuudessa kuin sen naapurisaari Mallorca. Ympäri saarta löydät uimapoukamia kristallinkirkkaine vesineen, osaan pääset ainoastaan joko veneellä tai kävellen. Suurilta osin koko saari on luonnonsuojelualetta ja kuuluu Unescon biosfäärialueisiin.

Vaella, maastopyöräile tai ratsasta
Jos pidät aktiivisesta lomailusta on Menorca ihanteellinen lomakohde. Saaren rannikkoa myötäilee Camí de Cavalls, selkeästi merkitty reitti jonka poluilla voit vaeltaa, ratsastaa tai pyöräillä. Alueella on useita pyörävuokraamoja. Varaa opastettu ratsastusretki tai vaellus ja koe Menorcan parhaat puolet!

Vuokraa auto lomallesi jo etukäteen
Varatessasi lomallasi auton, voit nähdä näppärästi saman päivän aikana saaren maalaismaisemat unikkoniittyineen, aterioida Ciutadellan kujien äyriäisravintolassa, pulahtaa uinnille kätketyllä rannalla ja käydä ostoksilla pääkaupunki Mahonissa. Tämän suurempi ei Menorca nimittäin ole. Lue lisää autonvuokrauksesta yhdeksi tai useammaksi päiväksi kauttamme.»

Mielenkiintoisia retkiä

 • Saarikierroksella kauniita maisemia, viininmaistelua ja menorcalaisia hevosia
 • Merirosvoretkellä aarteenetsintää
 • Ratsastusretkiä ja vaellusta pitkin Camí de Cavallsia
 • Iltashow, jossa tanssivia hevosia ja akrobatiaa

Matkavaihtoehtoja Cala'n Bosch

Hotellit Cala'n Bosch