Matkat
Porto Conte

pricetag

Hinta alkaen

...
hotel

Hotelleja

4

Kartta

Katso isompi kartta

Hintataso

Hintaesimerkki: Alghero
  • Vesi (1,5 l)n. 0,50 e
  • Olut (50 cl)n. 4,80 e

Tietoa

Katso kaikki
  • Aikaero-1 tunti
  • building PääkaupunkiRooma
  • message-love KieliItalia
  • user-family Väkiluku60 600 000

Matkat Porto Conte

Sardinian paras perhehotelli löytyy Porto Contesta. TUI Family Life -hotellissamme on toimintaa lapsille, urheilumahdollisuuksia ja herkullisia italialaisia noutopöytiä. **Hotelli sijaitsee luonnonkauniissa ja rauhallisessa ympäristössä, vain noin 20 minuutin ajomatkan päässä viehättävästä Algheron pikkukaupungista.**

TUI Family Life Baia di Conte sijaitsee aivan rannalla kansallispuiston ympäröimänä. Suositussa perhehotellissa yhdistyvät monipuoliset aktiviteetit ja rauhallinen miljöö. Hotelli tarjoaa tekemistä kaikenikäisille: leikkiä ja liikuntaa lapsille ja nuorille, Bamsen Uimakoulu, kuntoilumahdollisuuksia sekä vaivattoman All Inclusiven lisäpalveluna.

TUI Family Lifessa kaikki palvelut saman katon alta
TUI Family Life -hotellissamme on runsaasti tilaa, mitä sitten päätät tehdäkin. Voit meloa kajakilla, snorklata, pelata tennistä tai viettää rentoja hetkiä hienolla allasalueella. Ja auringonlaskun aikaan, kun vastagrillattujen herkkujen tuoksut leijailevat Green & Grillistä, on aika hakea nuoret jalkapallokentältä. Täällä kaikki on mukavasti samalla alueella rauhallisessa ja pienessä poukamassa.

Italialaista pikkukaupungin viehätystä Algherossa
Algheron kaupungin läheisyys (n. 10–15 km) valitsemastasi hotellista riippuen) antaa lomallesi lisäulottuvuutta. Vanhaa kaupunkia ympäröivien muurien sisäpuolella voit kuljeskella kapeilla kujilla trattorioiden, jäätelöbaarien sekä pikkuputiikkien keskuudessa. Keskellä kaupunkia on venesatama pienveneineen ja heti ulkopuolelta löytyvät hienot hiekkarannat.

Mielenkiintoisia retkiä

  • Saarikierros – keskiaikaisia kaupunkeja ja historiallisia jäännöksiä
  • Päiväretki Korsikalle – "Kauneuden saarelle"
  • Iltaretki – sardinialaisia makuelämyksiä ja lähiruokaa

Varaa retket ja osta pääsylipyt Minun lomani -sivulta tai TUI-sovelluksen kautta.

Vuokraa auto ja tutustu Sardiniaan Vuokra-autolla tutustut kätevästi saaren vehreisiin vuoriin, merenpoukamiin ja keskiaikaisiin kaupunkeihin. Valitse Sardinian kaunein tie Via La Speranza Algheron ja Bosan välillä, tai tee kierros Costa Smeraldalla luksusjahtien ja jetset-elämän ympärillä. Lisävinkkejä ajoreiteistä löydät kohdeoppaastamme. Hyvä vinkki rahan säästämiseksi ja ylimääräisen vaivan välttämiseksi on vuokrata auto yhdeksi tai useammaksi päiväksi etukäteen kauttamme.

Matkavaihtoehtoja Porto Conte

Hotellit Porto Conte