Matkat
Syrakusa

pricetag

Hinta alkaen

...
hotel

Hotelleja

2

Kartta

map Katso isompi kartta

Hintataso

Hintaesimerkki: Giardini-Naxos
  • Vesi (1,5 l)n. 1 e
  • Olut (50 cl)n. 4 e

Tietoa

notepad Katso kaikki
  • Aikaero-1 tunti
  • building PääkaupunkiRooma
  • message-love KieliItalia
  • user-family Väkiluku60 600 000

Matkat Syrakusa

Tämä lomakohde sopii sinulle, joka haluat viettää lomaasi rannalla rentoutuen sekä samalla viehättävästä sisilialaisesta kaupunkielämästä nauttien. Etelä-Italiassa sijaitsevalla Syrakusalla on 2500-vuotinen historia takanaan ja siksi kulttuurimuistomerkkejä on täällä paljon. Hotellivalikoimassamme on perheystävällinen Blue Star sekä viiden tähden De Luxe -hotelli.

Syrakusa on runsaalla 120 000 asukkaallaan Sisilian neljänneksi suurin kaupunki. Ortigian saarella sijaitsevassa vanhimmassa kaupunginosassa voit kuljeskella kapeilla kujilla, nauttia espressoa rantakadulla sekä ostaa juustoja ja oliiviöljyä tuoksuvista herkkuputiikeista. Keskellä kaupunkia sijaitsevassa suuressa arkeologisessa puistossa on kreikkalaisen ja roomalaisen teatterin raunioita sekä luola nimeltä "Dionysoksen korva".

Pyhän Lucian kaupunki
Komea katedraali barokkijulkisivuineen on rakennettu kreikkalaisen, doorilaisten pylväiden koristaman temppelin ympärille. Aivan vieressä sijaitsee Pyhälle Lucialle omistettu kirkko. Hän asui täällä 21 ikävuoteen saakka vuoteen 304 jaa asti, jolloin hänen silmänsä revittiin ja hänet teloitettiin kristinuskon vuoksi. Marttyyrikuolema on tehnyt hänestä sekä sokeiden että Syrakusan kaupungin suojeluspyhimyksen, ja Pyhän Lucian päivää vietetään vuosittain 13. joulukuuta.

Jäätelöbaareja ja käsinmaalattua keramiikkaa
Myös filosofi ja tiedemies Arkimedes asui Syrakusassa. Rakennusten keskellä on kreikkalaisen Apollonin temppelin raunioita. Vieri vieressä kulttuurihistoriallisten muistomerkkien kanssa ovat kahvilat, jäätelöbaarit ja putiikit, joista löydät niin vaatteita, kenkiä, koruja kuin käsinmaalattua keramiikkaakin.

Mielenkiintoisia retkiäKreikkalaiset rauniot Valle dei Templissä, Agrigenton ulkopuolella Liparin, Vulcanon, Panarean ja Strombolin saaret
* Euroopan korkein aktiivinen tulivuori, Etna

Varaa retket ja osta pääsyliput Minun lomani -sivulta tai TUI-sovelluksen kautta.

Vuokraa auto ja tutustu Sisiliaan
Jos haluat tutustua ympäristöön omin päin, voit vuokrata auton etukäteen yhdeksi tai useammaksi päiväksi.

Matkavaihtoehtoja Syrakusa

Hotellit Syrakusa