Matkat
Taormina Mare

pricetag

Hinta alkaen

...
hotel

Hotelleja

4

Kartta

Katso isompi kartta

Hintataso

Hintaesimerkki: Giardini-Naxos
  • Vesi (1,5 l)n. 1 e
  • Olut (50 cl)n. 4 e

Tietoa

Katso kaikki
  • Aikaero-1 tunti
  • building PääkaupunkiRooma
  • message-love KieliItalia
  • user-family Väkiluku60 600 000

Matkat Taormina Mare

Romanttinen Taorminan pikkukaupunki sijaitsee kalliolla meren äärellä. Taormina Mareksi kutsutaan kaupunginosaa kaupungin alapuolella, rantojen äärellä. Rantojen lisäksi täällä on viihtyisiä kävelykatuja ja hyviä ravintoloita. Köysiradalla pääset kätevästi viidessä minuutissa ostoksille, suoraan Taorminan keskustaan.
Taormina Mare levittäytyy useita kilometrejä pitkän rannikon varrelle, jossa on useita kauniita merenpoukamia. Asutus alkaa kauniin Isola Bellan tuntumasta ja jatkuu kohti niemeä, jossa sijaitsee Mazzaròn lahti. Välillä on mainioita lido-uimaloita, ravintoloita ja köysiratapysäkkejä.

Useita rantoja ja uimapoukamia
Jos ostat lipun lido-uimalaan, voit rentoutua kuten italialaiset konsanaan suorissa riveissään seisovien raidallisten aurinkovarjojen alla pehmeillä aurinkotuoleilla, jonne henkilökunta tarjoilee mielellään välipaloja, salaatteja ja kylmiä juomia. Voit myös käyttää maksuttomia yleisiä rantoja joilla auringosta nautitaan omalla pyyhkeellä. Esim. pikkukivirantaa pienen Isola Bella saaren edustalla, josta pääset retkiveneellä myös kierroksille kuuluisiin "Sinisiin luoliin".

Taorminan tunnelmaa Köysiradalla pääset nopeasti ja edullisesti ylös Taorminaan. Täällä voit kävellä autottomilla kaduilla ja tutustua kaupungin muotiliikkeisiin, jäätelöbaareihin, romanttisiin ravintoloihin, taidegallerioihin ja kulttuurihistoriallisiin nähtävyyksiin, kuten antiikinaikaiseen kreikkalaiseen teatteriin jossa järjestetään usein konsertteja auringonlaskun aikaan. Lue lisää Taorminasta.

Mielenkiintoisia retkiäNaapurikylät Kummisedän maisemien Forza d’Agro ja Castelmola. Euroopan korkein toimiva tulivuori Etna
* Tulivuorisaari Stromboli

Varaa retket ja osta pääsyliput Minun lomani -sivulta tai TUI-sovelluksen kautta.

Vuokraa auto ja tutustu Sisiliaan
Jos haluat tutustua ympäristöön omin päin, voit vuokrata auton etukäteen yhdeksi tai useammaksi päiväksi.

Matkavaihtoehtoja Taormina Mare

Hotellit Taormina Mare