Matkat
Taormina

pricetag

Hinta alkaen

...
hotel

Hotelleja

10

Kartta

map Katso isompi kartta

Hintataso

Hintaesimerkki: Giardini-Naxos
  • Vesi (1,5 l)n. 1 e
  • Olut (50 cl)n. 4 e

Tietoa

notepad Katso kaikki
  • Aikaero-1 tunti
  • building PääkaupunkiRooma
  • message-love KieliItalia
  • user-family Väkiluku60 600 000

Matkat Taormina

Jos etsit romanttista ja viihtyisää tunnelmaa on Taormina oikea paikka. Pieni kaupunki autottomine kujineen ja kulttuurihistoriallisine nähtävyyksineen sijaitsee ylhäällä kalliolla Naxoksen lahden yläpuolella. Majoitusvaihtoehtoja löydät esimerkiksi Pientä ja kodikasta ja De Luxe-valikoimista.

Antiikkisten kaupunginporttien välillä voit kuljeskella renessanssiaukioiden ja markkinakojujen lomassa. Pääkatu Corso Umbertolla on muotiliikkeitä, jäätelöbaareja ja taidegallerioita. Hyvin säilyneellä kreikkalaisella teatterilla (n. 200-luvulta eaa) järjestetään usein konsertteja auringonlaskun aikaan. Piazza IX Aprilen aukiolla voit nautiskella laajasta näkymästä merelle, kurkistaa tunnelmalliseen San Giuseppen kirkkoon ja istahtaa espressolle Café Mocamboon.
Ihanatunnelmaisia ravintoloita
Corso Umberton lähikujilla on pikku ravintoloita, joissa on pöytiä sisällä ja ulkona. Pellavaliinoin ja lyhdyin koristellut ravintolat tarjoavat huolella valmistettua sisilialaista ruokaa ja tulivuori Etnan rinteillä kypsyneitä viinejä. Voisiko romanttisempaa enää olla?
Köysiradalla alas uimarannalle
Kun mielesi tekee uimaan, pääset köysiradalla noin viidessä minuutissa alas rantaan. Valittavana on tyylikkäitä lido-uimaloita tai pikkukiviranta lahdelmassa pienen Isola Bella -saaren edustalla.
Mielenkiintoisia retkiäNaapurikylät Kummisedän maisemien Forza d’Agro ja Castelmola Euroopan korkein toimiva tulivuori Etna
* Tulivuorisaari Stromboli

Varaa retket ja osta pääsyliput Minun lomani -sivulta tai TUI-sovelluksen kautta.

Vuokraa auto ja tutustu Sisiliaan
Jos haluat tutustua ympäristöön omin päin, voit vuokrata auton etukäteen yhdeksi tai useammaksi päiväksi.

Matkavaihtoehtoja Taormina

Hotellit Taormina