Matkat
Santa Monica

pricetag

Hinta alkaen

...
hotel

Hotelleja

0

Kartta

Katso isompi kartta

Hintataso

Hintaesimerkki: Sal Rei/Boavista
 • Pizzan. 9,50–12 e
 • Olut (50 cl)n. 3 e
 • Vesi (1 l)n. 1,20 e

Tietoa

Katso kaikki
 • ValuuttaEscudo (CVE)
 • Aikaero-3 tuntia
 • building PääkaupunkiPraia
 • message-love KieliPortugali
 • user-family Väkiluku539 560

Matkat Santa Monica

Saaren hienoimmalla hiekkarannalla, eteläisellä Boavistalla sijaitsee tyylikäs Riu Touareg. All Inclusive, johon kuuluu runsas aktiviteettitarjonta sekä hyviä palautteita asiakkailtamme saaneet ravintolat, sisältyy matkan hintaan. Hotellilla on lisäksi ilman lapsia matkustaville aikuisille erillinen osa, jossa on rauhallinen allasalue.

Santa Monica on Boavistan upein ranta luonnonkauniilla alueella, saaren eteläosassa. Aivan vieressä, pitkällä ja lähes yhtä upealla Praia Lacacãon rannalla sijaitsee Riu Touaregin hotellikylä. Täällä asut hieman keskustan ulkopuolella, meren ja kullankeltaisten hiekkadyynien naapurissa. Suuressa ja nykyaikaisessa hotellissa on myös runsaasti tekemistä.

Suuri allasalue ja vaihtelevat menut
Riu Touaregissa käytössäsi on suuri allasalue, tenniskenttiä, kuntosali, spa sekä RiuLand lasten iloksi. Iltaisin on tarjolla monenlaista viihdeohjelma ja yökerho. Ruoka on saanut hyvää palautetta asiakkailtamme; voit valita useista eri ravintoloista mieleisesi, tarjolla on esim. grilliruokaa, aasialaista ja paikallisia herkkuja. All Inclusive on voimassa vuorokauden ympäri ja aterioissa on mukavasti vaihtelua.

Aikuisten keidas
Kaikki edellä mainittu on käytössäsi myös kun asut vain aikuisille tarkoitetussa Riu Touareg Couples -osassa. Lisäksi tässä rauhallisemmassa osassa on oma puutarha uima-altaineen, jacuzzeineen ja snackbaareineen. Riu Touareg Couples on tarkoitettu 18 vuotta täyttäneille.

Retkivinkkejä

 • Jeeppiajelua hiekkadyyneille ja pikkukyliin
 • Vene- ja kalastusretkiä
 • Rantajuhlia auringonlaskun aikaan

Arkielämää kylissä Kun haluat kierrellä saarta omin päin, on lähin Povoacão Velhan kylä noin viiden kilometrin päässä. Kylässä on yhdistetty kauppa-baari, jossa paikallisväestöllä on tapana kokoontua. Rannikolla sijaitsevaan Sal Reihin on matkaa noin 32 kilometriä, taksilla pääset sinne noin puolessa tunnissa. Sal Reissä on värikkäitä rakennuksia, muutama kauppa ja pari yksinkertaista, persoonallisesti sisustettua baaria ja noin viitisentoista ravintolaa.

Boavistan saari
Yhä useammat ovat löytäneet Boavistan ja Kap Verden. Rauhallinen tempo, ihana ilmasto ja upeat rannat tekevät lomakohteesta mukavan rentouttavan. Tuulten johdosta saari on myös suosittu purjelautailijoiden keskuudessa. Matkailu Kap Verdellä on edelleen vasta kehittymässä, joten kun astut hotellistasi ulos, ei kannata odottaa samanlaisia palveluita ja yleistä infrastruktuuria kuin monissa vanhemmissa rantalomakohteissa. Toisaalta täällä kohtaat paikallisväestöä keskellä heidän arkipäiväänsä, mikä varmasti on osaltaan matkan mielenkiintoisinta antia.

Matkavaihtoehtoja Santa Monica

Hotellit Santa Monica

0 hotellit