Matkat
Moraitika

pricetag

Hinta alkaen

...
hotel

Hotelleja

4

Kartta

Katso isompi kartta

Hintataso

Hinnat ovat keskihintoja
  • Päivällinenn. 24 e
  • Olut (50 cl)n. 3,5 e

Tietoa

Katso kaikki
  • ValuuttaEuro (EUR)
  • Aikaero0 tuntia
  • building PääkaupunkiAteena
  • message-love KieliKreikka
  • user-family Väkiluku10 750 000

Matkat Moraitika

Moraitika sijaitsee Korfun kauniilla kaakkoisrannikolla kohdassa, jossa Messonghi-joki virtaa Joonianmereen. Ravintolat ja pikkukaupat sijaitsevat lähellä pitkää rantaa ja kylän vanhemmassa osassa kiemurtelevat kapeat kujat tunnelmallisesti.

Suurin osa ravintoloista löytyy vilkkaan pääkadun varrelta. Pääkadulta on muutaman sadan metrin matka pitkälle ja matalalle hiekka- ja pikkukivirannalle, joka sopii hyvin lapsille.

Vanha Moraitika
Vanha kylän osa – Ano Moraitika – sijaitsee ylhäällä kukkulalla viehättävine kujineen, aitoine tavernoineen ja vanhoine pastellisävyisine taloineen.

Italialaisia vaikutteita
Korfu kuuluu Kreikan mannermaan länsipuolisiin Jooniansaariin. Italian vaikutteet tekevät Korfusta erityisen viehättävän. Italialaisia ravintoloita on paljon ja talojen julkisivut on rapattu pehmein pastellisävyin.
Löydä saaren rannat
Hienoja rantoja on Korfun joka puolella. Saaren länsipuolella sijaitsevat useimmat hiekkarannoista ja itäpuolella rannat ovat enimmäkseen pikkukivirantoja. Kaikkein hienoimmat rannat ovat usein hiukan syrjässä, mutta vuokra-autolla tai paikallisbussilla niillekin pääsee helposti. Vuokra-auton varaat kätevästi kauttamme

Korfun kaupunki
Suosittelemme käyntiä Korfun kaupungissa, jonne pääset helposti bussilla tai taksilla. Maailmanperintölistalle nostetussa vanhassa kaupungissa kapeita kujia reunustavat venetsialaiset aatelispalatsit. Spianada-aukiolla on ruohokenttä kriketinpeluuta varten ja Listonin terassin kahvilat ja arkadit tuovat mieleen Pariisin. Kujien tunnelmaa täydentävät tyylikkäät ostospaikat ja vilkas iltaelämä.
RetkivinkkejäPalatseja, luostareita ja kauniita maisemia saarikierroksella Aqualandin vesipuisto, kokoa 75 000 m²
Viehättävät saaret Paxos ja Antipaxos Päiväretki naapurimaahan Albaniaan

Retket voit varata noin kaksi kuukautta ennen matkaa.

Matkavaihtoehtoja Moraitika

Hotellit Moraitika