Matkat
Nissaki

pricetag

Hinta alkaen

...
hotel

Hotelleja

1

Kartta

map Katso isompi kartta

Hintataso

Hintaesimerkki: Platanias
  • Pizzan. 11 e
  • Olut (50 cl)n. 3-4 e
  • Vesi (1 l)n. 0,70 e

Tietoa

notepad Katso kaikki
  • ValuuttaEuro (EUR)
  • Aikaero0 tuntia
  • building PääkaupunkiAteena
  • message-love KieliKreikka
  • user-family Väkiluku10 750 000

Matkat Nissaki

Nissaki on pikkukivinen ja kirkasvetinen alue rannan äärellä. Täällä voit patikoida vuorilla tai tehdä veneretkiä rannikolla. Täällä sijaitsee pariskunnille suunnattu hotellimme.

Korfun koillisrannikolla vuorottelevat uimapoukamat ja luolat. Sisämaassa näet Korfun korkeimman vuoren, Pantokratorin, pinjojen peittämät rinteet. Meren puolella voit ihastella näkymää Albanian rannikolle.

Rauhallinen ranta Hevosenkengänmuotoisella lahdella Nissakissa ilmapiiri on mukavan rento. Voit uida ja snorklata luolissa ja vuokrata aurinkotuoleja ja -varjoja, murtta rannalla on harvoin ihmisiä tungokseen asti. Kristallinkirkasta vettä reunustaa valkea, pikkukivinen ranta. Vopit myös vuokrata veneen kuljettajineen ja tedhdä päiväretken Agni Bayhin, jossa on pieni ranta ja muutamia perheiden omistamia tavernoita.

Patikkapolkuja Lähistöllä on hienoja patikkapolkuja, joten suosittelemme pakkaamaan piknik-korin ja tekemään retken Pantokratorin rinteille. Osa saaren 220 km pituisesta Corfu Trail -vaellusreitistä kulkee Nissakin takaisessa laaksossa.

Kylän pieni keskusta Asutus Nissakissa on hajaantunut pitkin rannikkoa, mutta itse kylässä on kirkko, koulu ja kahvila, johon paikalliset tapaavat kokoontua. Kylän keskustana on hotellilta noin kaksi kilometriä.

Hotelli aikuisille
TUI Sensimar Nissaki Beach Resort & Spa sijaitsee idyllisen Krouzarin pikkukivirannan äärellä, Nissakin ulkopuolella. Korfun kaupunkiin pääset hotellin maksuttomalla bussikuljetuksella kerran päivässä.

Italialaisia vaikutteita Korfu kuuluu Kreikan mannermaan länsipuolisiin Jooniansaariin. Italian vaikutteet tekevät Korfusta erityisen viehättävän. Italialaisia ravintoloita on paljon ja talojen julkisivut on rapattu pehmein pastellisävyin.

Löydä saaren rannat Hienoja rantoja on Korfun joka puolella. Saaren länsipuolella sijaitsevat useimmat hiekkarannoista ja itäpuolella rannat ovat enimmäkseen pikkukivirantoja. Kaikkein hienoimmat rannat ovat usein hiukan syrjässä, mutta vuokra-autolla tai paikallisbussilla niillekin pääsee helposti.
Korfun kaupunki
Suosittelemme käyntiä Korfun kaupungissa. Maailmanperintölistalle nostetussa vanhassa kaupungissa kapeita kujia reunustavat venetsialaiset aatelispalatsit. Spianada-aukiolla on ruohokenttä kriketinpeluuta varten ja Listonin terassin kahvilat ja arkadit tuovat mieleen Pariisin. Kujien tunnelmaa täydentävät tyylikkäät ostospaikat ja vilkas iltaelämä.

Mielenkiintoisia retkiäPalatseja, luostareita ja kauniita maisemia saarikierroksella Viehättävät saaret Paxos ja Antipaxos
* Päiväretki naapurimaahan Albaniaan

Voit varata retket etukäteen, noin kaksi viikkoa ennen lomasi alkua.

Matkavaihtoehtoja Nissaki

Hotellit Nissaki

1 hotellit