Matkat
Lambi

pricetag

Hinta alkaen

...
hotel

Hotelleja

7

Kartta

map Katso isompi kartta

Hintataso

Hintaesimerkki: Platanias
 • Pizzan. 11 e
 • Olut (50 cl)n. 3-4 e
 • Vesi (1 l)n. 0,70 e

Tietoa

notepad Katso kaikki
 • ValuuttaEuro (EUR)
 • Aikaero0 tuntia
 • building PääkaupunkiAteena
 • message-love KieliKreikka
 • user-family Väkiluku10 750 000

Matkat Lambi

Lambin lomakohde sijaitsee mukavan kävely- tai pyöräilymatkan päässä Kosin kaupungista. Elämänmeno on täällä rauhallinen, rantakadulla on sopivasti ravintoloita ja tavernoita. Löydä suosikkihotellisi, valikoimaa on edullisesta perhehotellista tasokkaaseen designhotelliin.

Seuraa rantakatua Kosin kaupungista länteen noin kaksi kilometriä, niin saavut Lambiin. Juuri täällä, kävelykadulla ja pikkukivirannalla, ihmiset tapaavatkin kokoontua. Ravintoloita on alueella runsaasti ja tarjolla on monenlaista maukasta kreikkalaista ruokaa, pastaa, liharuokia ja grillattua kalaa. Mitä kauemmas kaupungista suuntaat, sitä rauhallisempi on ympäristö. Pitkin pohjoisrannikkoa on rannoilla tilaa, eikä täällä liioin ole kauppoja tai ravintolaterasseja.

Rantahengailua iltapäivän auringossa
Rantabaarit ja niiden houkuttelevat loungesohvat Lambin itärannalla ovat hyvä esimerkki saaren päivittymisestä reilusti nykyaikaan. Yksi monista ihanista paikoista on vanhaan tuulimyllyyn rakennettu musiikkibaari/-kahvila Mylos Beach. Rannalla on useita paikkoja, joissa pääset kokeilemaan erilaisia vesiurheilulajeja.

Kaksi lomaa yhdessä
Erinomainen tapa nähdä ja kokea paljon on jakaa kahden viikon loma-aika kahteen eri lomakohteeseen tai hotelliin, ja viettää näin viikko molemmissa. Kosilla on peräti seitsemän lomakohdetta, joiden hotellivalikoima käsittää niin suuria hotelleja runsaine aktiviteetteineen kuin pieniä ja kodikkaita vaihtoehtoja. Tutustu vaihtoehtoihin ja löydä oma yhdistelmäsi!

Kosin kaupunki
Kosin kaupungissa pääset tutustumaan mutkitteleviin pikkukujiin, kalatavernoihin ja roomalaisiin raunioihin. Saaren leima bilepaikkana on huuhtoutunut pois ja huvielämä on rauhoittunut huomattavasti, mukavia baareja on kuitenkin vielä jäljellä tavernoiden ja kreikkalaisten baarien lomassa.

Vuokraa pyörä tai auto
Kosin saari on vain 50 kilometriä pitkä ja erittäin helppokulkuinen, niin pyörällä kuin autolla. Hieno rantakatu pyöräteineen johtaa Lambista Kosin kaupungin halki itään ja aina Psalidin rannoille asti. Pienempi autotie jatkuu rannikkoa pitkin aina Tigakiin ja Marmariin asti. Ympäri saarta kulkevat pikkutiet halki oliivilehtojen ja valkeaksikalkittujen pikkukylien, joissa on yksinkertaisia kahviloita. Polkupyörän voit vuokrata paikan päältä, mutta auton voit vuokrata jo etukäteen. Lue lisää autonvuokrauksesta kauttamme »

Mielenkiintoisia retkiä

 • Perheretki Kalymnoksen, Pserimoksen ja Platin saarille
 • Sukellusretki
 • Merirosvoseikkailu ja aarteenetsintää
 • Saarikierros läpi vuoristokylien ja sokeripalatalojen

Varaa retket ja osta pääsyliput Minun lomani -sivulta tai TUI-sovelluksen kautta.

Matkavaihtoehtoja Lambi

Hotellit Lambi