Matkat
Panormos

pricetag

Hinta alkaen

...
hotel

Hotelleja

1

Kartta

Katso isompi kartta

Hintataso

Hintaesimerkki: Platanias
  • Pizzan. 11 e
  • Olut (50 cl)n. 3-4 e
  • Vesi (1 l)n. 0,70 e

Tietoa

Katso kaikki
  • ValuuttaEuro (EUR)
  • Aikaero0 tuntia
  • building PääkaupunkiAteena
  • message-love KieliKreikka
  • user-family Väkiluku10 750 000

Matkat Panormos

Rauhallinen ja aito. Täydellinen tukikohta, kun haluat tutustua lähemmin Kreetaan. Panormosissa asut perhehotellissa, jolla on oma vesipuisto. Ja jos vuokraat auton, on täältä käsin kiva tehdä retkiä Rethymnonin kaupunkiin, muutaman kymmenen kilometrin päähän.

Panormos on pieni kylä meren äärellä keskellä Kreetan pohjoisrannikkoa. Vanhat rakennukset sijaitsevat sulassa sovussa yhdessä nykyaikaisten asuintalojen ja pienten hotellien kanssa. Kylässä on muutamia tavernoita ja kahviloita, joissa sekä kylän oma väki että matkailijat nauttivat kreikkalaista salaattia ja retsinaa peltikannusta.

Golfia ja patikointia Jos mielessäsi on aktiivinen loma, on Kreeta hyvä valinta. Täällä on paljon rantoja, joilla voit kokeilla vesiurheilulajeja kuten purje- tai leijalautailua. Jos haluat pelata golfia, on Hersonissoksen ulkopuolella (n. 25 km Iraklionista) 18-reikäinen kenttä. Myös luonto on kiinnostava, siihen kannattaakin tutustua patikoimalla tai maastopyöräilemällä.

Mielenkiintoisia retkiäKnossos ja kuningas Minoksen 3500 vuotta vanha palatsi, joka on kaivettu esiin ja osin restauroitu Veneretki Santorinille tai Spinalongalle
* Vaellus Samarian raviinissa

Varaa retket ja osta pääsyliput Minun lomani -sivulta tai TUI-sovelluksen kautta.

Tutustu Kreetaan autolla
Kreetalla on paljon nähtävää, mm. viihtyisiä pikkukyliä, värikkäitä kaupunkeja, vehreää luontoa sekä antiikin kulttuuria. Koska Panormos sijaitsee keskellä Kreetan saarta, voit helposti tehdä retkiä Hanian rannikolle ja Rethymnoniin Länsi-Kreetalle tai idän vuoristokyliin ja uimapoukamiin. Voit vuokrata auton yhdeksi tai useammaksi päiväksi. Lue lisää autonvuokrauksesta Kreetalla »

Matkavaihtoehtoja Panormos

Hotellit Panormos

1 hotellit