Split

Valitse Split kun halut kokea ainutlaatuisen yhdistelmän romanttista ilmapiiriä, historiaa, iltaelämää, ostosmahdollisuuksia ja viihtyisiä ravintoloita. Koko vanha kaupunki on nimetty Unescon maailmanperintölistalle ja koostuu suureksi osaksi roomalaisesta keisarin palatsista. Valikoimassa on moderni ja tasokas hotelli aivan rannan äärellä. Lue lisää

Valitse Split kun halut kokea ainutlaatuisen yhdistelmän romanttista ilmapiiriä, historiaa, iltaelämää, ostosmahdollisuuksia ja viihtyisiä ravintoloita. Koko vanha kaupunki on nimetty Unescon maailmanperintölistalle ja koostuu suureksi osaksi roomalaisesta keisarin palatsista. Valikoimassa on moderni ja tasokas hotelli aivan rannan äärellä.

Split on Dalmatian alueen pääkaupunki. Kyseessä on moderni kaupunki, jossa on kaikkea yliopistosta ja teattereista vehreisiin puistoihin, useisiin satamiin, klubeihin, loungebaareihin ja konseptiravintoloihin. Kaikkialla voit nähdä seiniin maalattuja Hajduk Split -jalkapallojoukkuetta kannustavia piirroksia.

Viihtyisää tunnelmaa
Vanhassa kaupungissa renessanssipalatsien, terassien, herkkukauppojen ja taidegallerioiden reunustamat kivetyt kujat johtavat kohti toria. Palatsin muurien ulkopuolella, palmuin koristetulla rantakadulla on useita tyylikkäitä kahviloita, joista käsin voit ihailla näköalaa merelle ja saaristoon.

Roomalaista loistoa
Roomalainen keisari Diocletanius rakennutti valtaisan palatsin 300-luvulla jaa. Vielä tänä päivänä jäljellä on palatsin muureja, holvikaaria ja pylväitä; samalla kuitenkin alueen rajat ovat hämärtyneet, joten on enää vaikea sanoa missä palatsin alue loppuu ja keskiaikainen kaupungin keskusta alkaa.

Tasokas hotelli rannalla
Hotellimme Le Meridien Lav on nykyaikaiseen tyyliin suunniteltu tasokas hotelli meren äärellä, lyhyen bussi- ja taksimatkan päässä keskustasta. Viiden tähden hotellin lähistöllä on sekä viehättävä pienvenesatama kuin myös pieni uimaranta. Lue hotelliesittely alempaa.

Dalmatian alue
Eteläinen Kroatia on tunnettu kauniista luonnostaan. Kirkkaalla, sinisellä merellä on niin pieniä kuin suuria saaria. Sisämaassa kohoavat korkeuksiinsa jyrkät vuoret kuin kivettynyt vuorovesiaalto. Ilmassa tuoksuu rosmariini ja keväisin alueella kukkivat villit väriherneet.

Valkoista kalkkikiveä ja luomuruokaa
Bracin saarelta peräisin olevaa hieman marmoria muistuttavaa valkoista kalkkikiveä käytetään kaikkialla, niin rakennuksissa kuin kivetyksissä. Ja kun haluat maistaa dalmatialaisia erikoisuuksia, yritä löytää konoba. Tällä nimellä kutsutaan aidoimpia ravintoloita, joissa ruoka on valmistettu lähialueella tuotetuista raaka-aineista ja tarjoillaan varsin kohtuulliseen hintaan.
 

Sulje

Suosituimmat hotellit