Mauritius

Matkustaminen Mauritiuksen trooppisille rannoille ei enää ole vain saavuttamaton haave. TUIlla tämä on mahdollista vuoden ympäri, ja talvella kätevästi suorin tilauslennoin. Valikoimamme kattaa niin pienen budjetin hotellit kuin luksuksen, ja kaikkea siltä väliltä. Missä sitten asutkin, on lähettyvilläsi valkeita rantoja. Lue lisää

Matkustaminen Mauritiuksen trooppisille rannoille ei enää ole vain saavuttamaton haave. TUIlla tämä on mahdollista vuoden ympäri, ja talvella kätevästi suorin tilauslennoin. Valikoimamme kattaa niin pienen budjetin hotellit kuin luksuksen, ja kaikkea siltä väliltä. Missä sitten asutkin, on lähettyvilläsi valkeita rantoja.

Mauritius sijoittui toiseksi Vuoden HimoTUIn loma 2018 -äänestyksessä. 

Ympäri saarta, muutaman sadan metrin päässä rannikolta kulkee koralliriuttojen muodostama kranssi. Tyyni, turkoosinvärinen vesi tarjoaa loistavat puitteet sukellukseen ja snorklaukseen. Rannat ovat vaaleaa, pehmeää korallihiekkaa ja kookospalmujen reunustamat.

Sademetsiä, ostoksia ja historiaa
Mauritius on paljon muutakin kuin rantoja. Piipahda ostoksille, tarjolla on niin muotia, käsitöitä kuin mausteita. Sisämaassa voit lähteä vaeltamaan trooppiseen sademetsään. Ja pääkaupunki Port Louisin museoissa voit tutustua Mauritiuksen ranskalaisen siirtomaa-ajan historiaan. 

Valitse tilauslento tai reittilento 
Talvella, parhaaseen huippusesonkiaikaan lennämme Mauritiukselle modernilla ja hiljaisella Dreamlinerilla, suorin tilauslennoin. Lisäksi myymme koko vuoden ympäri hotellin ja reittilennon sisältäviä valmismatkoja, joilla voit valita itse joustavasti matkan pituuden. Kesällä kohteessa ei ole oppaitamme, mutta saat yhteyden online-keskuksemme oppaisiin aina TUI-sovelluksella, puhelimella, sähköpostilla tai tekstiviestillä. 

Mauritiuksen ympärivuotiset lomakohteet
Klikkaa linkkiä ja lue enemmän lomakohteista, niiden rannoista ja parhaista hotelleista.

  • Belle Mare – saaren hienoimpien rantojen äärellä, rauhallisella itärannikolla
  • Grand Baie – värikkäin lomakohde rantoineen, kauppoineen ja ravintoloineen
  • Le Morne – pitkiä rantoja, turkoosi meri, koralliriutta ja kaksi suosittua RIU-hotellia

Talven tarjonta
Talvikaudella lomavalikoimamme on laajempi, ja voit matkustaa kauttamme lisäksi seuraavaan lomakohteeseen:

  • Flic en Flac – ystävällinen, pieni lomakohde valkoisine rantoineen ja snorklausmahdollisuuksineen
Sulje

Suosituimmat hotellit