• Pääkaupunki

  Podgorica

 • Valuutta

  Euro (EUR)

 • Kieli

  Montenegro

 • Väkiluku

  622 875

 • Aikaero

  -1 tunti

Hyvä tietää

 • sun_and_beach Rantaelämä

  Kaksi kilometriä pitkä, hienosta hiekasta ja yksittäisistä pikkukivistä koostuva hiekkaranta kattaa koko Becicin alueen. Aurinkotuoleja ja vesiurheiluvälineitä' vuokrataan monin paikoin. Rannalla on myös ravintoloita. Jotkut rannan osat ovat yksityisiä hotellirantoja.

  Myös läheisessä Budvassa on hienoja rantoja. Voit myös lähteä veneellä _Sveti Nikola_n saarelle, jossa on useita hienoja rantoja joille kulku tapahtuu ainoastaan veneellä.

 • dont_miss Muista tämä

  Paikalliset yritykset järjestävät sukellus- ja kalastusretkiä sekä tarjoavat mahdollisuuden harrastaa vesiurheilua kuten varjoliitoa ja vesihiihtoa.

  Läheisessä Budvassa järjestetään keskikesällä konsertteja, teatteriesityksiä ja muita kulttuuritapahtumia. www.budva.travel/en

  Lähellä sijaitsevia upeita retkikohteita ovat mm. keskiaikainen Kotorin kaupunki sekä pieni Sveti Stefanin saari, jonne johtaa mantereelta silta. Saarella on myös paljon satoja vuosia vanhoja taloja, jotka on sittemmin muutettu ylellisiksi hotelleiksi ja yksityisasunnoiksi. Myös Kroatian puolella sijaitseva Dubrovnik sijaitsee mukavalla etäisyydellä päiväretkeä ajatellen, matkaa sinne kertyy alle 100 km.

 • rental_car Autonvuokraus ennakkoon

  Vuokraa auto Becicin lomallesi kätevästi kauttamme. Autonvuokraus Montenegro »

 • getting_around Liikkuminen lomakohteessa

  Tivatin lentokentältä Beciciin n. 25 km. Becicistä Sveti Stefaniin n. 6 km, Petrovaciin n. 14 km, Budvaan n. 4 km, Porto Montenegroon n. 28 km, pääkaupunki Podgoricaan n. 64 km ja Kroatian Dubrovnikiin n. 97 km.

  Bussit liikennöivät lähikyliin Budvaan ja Sveti Stefaniin puolen tunnin välein, vilkkaimpina aikoina joka 10:s minuutti aikaisesta aamusta puolilleöin.

  Taksi noin 1–2 e/kilometri Becicin/Budvan alueella, kauemmaksi matkustettaessa suosittelemme sopimaan kyydin hinnan etukäteen.

 • travel_with_children Lasten kanssa

  Becici sopii yleisesti lapsille, alueella on monia autottomia kävelykatuja. Rannat eivät kuitenkaan ole erityisen matalia, ja suuria aaltojakin esiintyy, joten pienten lasten kanssa tulee olla varovainen.

  Vaippoja ja lastenruokia myydään kaikissa suuremmissa supermarketeissa.

 • shopping Ostokset

  Becicissä ostostarjonta rajoittuu lähinnä pikkukauppoihin ja torikojuihin, joissa myydään vaatteita, aurinkolaseja, koruja ja matkamuistoesineitä.

  Hieman enemmän valikoimaa on naapurikylä Budvassa, mm. pienehkö ostoskeskus nimeltään TQ Plaza. Paremmat ostosmahdollisuudet löytyvät Montenegron pääkaupunki Podgoricassa (n. 65 km) sijaitsevasta suuremmasta supermarketista, Delta Citystä.

 • restaurants_and_entertainment Ravintolat ja huvit

  Becicissä on paljon ravintoloita, pääasiassa rantakadulla. Tarjolla on kaikkea kala- ja äyriäisravintoloista paikallisiin, italialaisiin, kansainvälisiin ja fast foodiin.

  Bescicissä on myös muutamia musiikkibaareja ja pieniä klubeja, mutta selkeästi vilkkaampaa iltaelämää löydät Budvasta, jonne matkaa on muutama kilometri. Budvan keskustan rantaklubeilla ja ulkodiskoissa menoa riittää klo 01 yöllä. Hieman kaupunkien ulkopuolella sijaitsevat klubit saavat olla auki myöhempään. Tunnetuin niistä on Top Hill, joka sijaitsee vuoren huipulla noin 6 km päässä Becicistä ja on avoinna yleensä viiteen tai kuuteen aamulla.

 • other_information Lisätietoja

  Pizza ravintolassa, n. 9,50 e.
  Olut (50 cl) ravintolassa n. 2, 40 e.
  Yksinkertainen lounas, n. 12 e.
  Yksinkertainen päivällinen n. 17 e.
  1 litran vesipullo kaupassa n. 1 e.
  Virvoitusjuoma (33 cl) kaupassa n. 1 e.

 • experience_more Koe enemmän

  Becici kuuluu samaan kuntaan Budvan kanssa ja vakituisia asukkaita niissä on yhteensä n. 16 000. Määrä moninkertaistuu matkailukaudella.

 • important_information Tärkeä tietää

  Turistivero Paikallinen turistivero 1,50 e/aikuinen/yö. Maksetaan suoraa hotellille.

  Valuutta
  Montenegron valuutta on euro.

  Budvassa on useita pankkeja, rahanvaihtopisteitä ja pankkiautomaatteja.

  Passi ja viisumi
  Lue passi- ja viisumimääräyksistä »

 • tourist_tax Turistivero

  Turistivero 1,50 euroa/aikuinen/yö maksetaan saavuttaessa hotellille.

 • travel_time Lentoaika

  Lentoaika Helsingistä n. 3 t.

 • transfer_time Siirtoaika

  Kuljetus ensimmäiselle hotellille kestää noin 35 min. Varaa bussikuljetus tai yksityinen kuljetus lisäpalveluna. Varausvaiheessa näet saatavilla olevat kuljetusvaihtoehdot. Lue lisää lentokenttäkuljetuksesta »