Algarve

Algarven rannikko on Portugalin Riviera – rantalomakohteita vieri vieressä, kullankeltaisia hiekkarantoja ja viehättäviä pikkukaupunkeja. Samalla alue on luonnonkaunis kauniiden hiekkakivikallioiden kohotessa korkeuksiin siniseltä Atlantilta. Sisämaassa puolestaan on monia viinitiloja, appelsiiniviljelmiä ja oliivitarhoja.  Lue lisää

Algarven rannikko on Portugalin Riviera – rantalomakohteita vieri vieressä, kullankeltaisia hiekkarantoja ja viehättäviä pikkukaupunkeja. Samalla alue on luonnonkaunis kauniiden hiekkakivikallioiden kohotessa korkeuksiin siniseltä Atlantilta. Sisämaassa puolestaan on monia viinitiloja, appelsiiniviljelmiä ja oliivitarhoja. 

Paljon tekemistä
Algarven rannikko on houkutellut kävijöitä kaikkialta Euroopasta aina 1960-luvulta saakka. Siksi alueesta on kehittynyt monipuolinen ja hivenen ylellinenkin lomanviettopaikka – golfkenttiä, tyylikkäitä hotelleja, kulttuuriretkiä, veneretkiä, hyvinhoidettuja rantoja, äyriäisravintoloita, ostospaikkoja ja iltaelämää.  

Aurinkovarma ja vaikuttava
Algarve on Portugalin eteläisin provinssi, joka tarjoaa 3000 aurinkotuntia vuodessa, mikä on enemmän kuin esimerkiksi Ranskan Rivieralla tai Mallorcalla. Täällä sijaitsevista kaupungeista legendaariset seikkailijat kuten Henrik Purjehtija ja Vasco de Gama suuntasivat aikoinaan tutkimusmatkoilleen. Yksi upea retkikohde onkin Euroopan mantereen eteläisimmällä niemellä sijaitseva pieni Sagresin kaupunki, jonka nähtävyyksiin kuuluu Henrik Purjehtijan linna ja purjehduskoulu.   

Valitse lomakohde!
Klikkaa linkkejä ja lue lisää lomakohteistamme ja hotelleistamme. 

  • Albufeira – rannikon suurin lomakohde, jossa kenelläkään ei ole tylsää
  • Lagos – viihtyisä rantalomakohde vanhoine kortteleineen ja aitoine ravintoloineen
  • Alvor – rauhallinen lomakohde, jossa upea ranta ja riittävästi kaikkea
  • Tavira – viehättävä pikkukaupunki, josta löytyy Robinson-hotellimme kahden golfkentän lähettyviltä
  • Armação de Pêra – ihana kalastajakylä ja samalla moderni rantalomakohde
Sulje

Suosituimmat hotellit