Matkat
Türkler

pricetag

Hinta alkaen

...
hotel

Hotelleja

1

Kartta

Katso isompi kartta

Hintataso

Hintaesimerkki: Alanya
 • Pizzan. 7 e
 • Olut (50 cl)n. 3 e
 • Vesi (1 l)n. 0,70 e

Tietoa

Katso kaikki
 • ValuuttaTurkin liira (TRY)
 • Aikaero0 tuntia
 • building PääkaupunkiAnkara
 • message-love KieliTurkki
 • user-family Väkiluku79 510 000

Matkat Türkler

Türkler on rauhallinen lomakohde meren ja vehreiden kukkuloiden äärellä. Parasta perhelomaa vietät edullisessa Splash-konseptin All Inclusive -hotellissa. Täällä hotellin omaan vesipuistoon, sekä hotellilla että rannalla, on maksuton sisäänpääsy. Suora lento lähempänä Türkleriä sijaitsevalle kentälle lyhentää mukavasti lentokenttäkuljetusta.

Türkler on idyllisin Alanyan länsipuolelle kasvaneista lomakohteista. Täällä et lomaile ainoastaan lähellä hiekkarantoja vaan myös lähellä oliivilehtoja ja kasvihuoneita, joissa viljellään sekä tomaatteja että avokadoja.

Kahviloita ja pikkukauppoja
Türklerin pääkadulla on kymmenkunta ravintolaa ja kahvilaa. Kaupungintalon lähellä on pieni basaari, josta voit hankkia vaatteita, rantatarvikkeita, käsitöitä ja nahkatavaroita.

Splash omalla vesipuistolla Hotelli sopii lasten kanssa matkustaville, jotka arvostavat runsaita palveluita hotellialueella. Eftalia Splash Resortissa kaikki on valmiina vauhdikasta lomaa varten! Hotellilla on vesipuisto, jossa vesiliukumäkiä ja merirosvolaiva. Ja tietysti myös tavallisia altaita, joilla rentoutua laskujen välissä. Rannalla on lisäksi toinen vesipuisto, jossa on lisää vesiliukumäkiä.

Vesipuisto rannalla
Pitkälle rannalle kävelet maantien alittavaa kävelytunnelia noin 5–10 minuutissa. Rannalla on hotellin ma rantaosuus, jolla vesipuisto, uima-altaita, aurinkotuoleja, vesiurheilumahdollisuuksia ja runsaasti tilaa. Rannalle pääset myös hotellin kuljetuksella, joka tapahtuu pikkutraktorilla ja vaunulla.

Lähellä Alanyaa
Jos kaipaat vaihtelua rantaelämälle, on värikkääseen Alanyan lomametropoliin matkaa vain 18 km. Alanyaan pääset kätevästi ja nopeasti taksilla tai dolmuksella (edullisia minibusseja, jotka pysähtyvät tien laidassa kun vain vinkkaat). Vielä lähempänä on Konaklin pieni kylä, jossa on muutama pieni kauppa ja markkinat keskiviikkoisin.

Lyhyt lentokenttäkuljetus
Osa lennoistamme laskeutuu Turkissa lähimmälle Gazipasan lentokentälle. Bussimatka ensimmäiselle Türklerin hotellille vie vain n. tunnin, liikenteestä hieman riippuen. Varausvaiheessa näet onko lento Gazipasaan vai Antalyaan, josta lentokenttäkuljetus hotellille kestää n. 2 tuntia.
Retkivinkkejä

 • Veneretkiä
 • Sukellusopetusta aloittelijoille
 • Retki Dimcay-vuoristojoelle
 • Hamam (turkkilaisessa kylpylässä)

  Kevään ja syksyn matkat Turkkiin voit matkustaa sekä keväällä, kesällä että alkusyksystä. Ilmasto on lämmin ja aurinkoinen jo aikaisin keväällä. Sekä touko- että syyskuussa lämpötilat ovat Suomen kesän luokkaa, joten kuukaudet sopivat täydellisesti lomanviettoon tässä osassa Turkkia. Ennen tai jälkeen vilkkainta matkustusaikaa, on kohteissa rauhallisempaa ja palvelut hieman rajoitetumpia.

Matkavaihtoehtoja Türkler

Hotellit Türkler

1 hotellit