Ota lapset mukaan lomalle ja nauti elämän hyvistä hetkistä. TUIlta löydät parhaat hotellit ja tarjoukset lapsiperheille. Tällä sivulla esittelemme TUIn edullisimmat kampanjahintaiset lapsihinnat, parhaat perhehotellit ja kiinnostavimmat lapsiperheiden lisäpalvelut.

Lapsihinnat

Lapsihintoja on tarjolla useissa hotelleissamme, ympäri vuoden. Löydät ajankohtaiset lapsihinnat kätevästi matkahausta. Lisää hakuun lasten iät, ja näet lasten hinnan varauksen loppuvaiheessa hintaerittelystä.

Lapsihinnat koskevat lapsia (2-11v.) ja nuoria (12-17v.), jotka yöpyvät lisävuoteessa samassa huoneessa tai huoneistossa vähintään kahden perushinnan maksavan aikuisen kanssa. Osassa hotelleja lapsihinta koskee vain tiettyjä huonetyyppejä. Varaa matkasi pian, sillä lapsialennuksia on kussakin hotellissa ja jokaiselle lähtöpäivälle rajallinen kiintiö.

Talven 18-19 erikoistarjoukset lapsille – lapset alk. 0 e

Erikoishintoja ajalla 1.12.2018–12.4.2019. Ajankohta vaihtelee hotelleittain, katso tarkempi aikaperiodi hotelliesittelyistä alapuolella. Tarjous on voimassa tietyillä lähdöillä kyseisenä ajankohtana.
Lue tarkemmat kampanjaehdot*

Kesän 2019 erikoistarjoukset lapsille – lapset alk. 0 e

Lähtöpäivät ajalla 18.4.–31.5.2019. Tarjous on voimassa tietyillä lähdöillä kyseisenä ajankohtana. Lue tarkemmat kampanjaehdot**.

Talven 19-20 erikoistarjoukset lapsille – lapset alk. 0 e

Erikoishintoja ajalla 1.11.–18.12.2019. Tarjous on voimassa tietyillä lähdöillä kyseisenä ajankohtana. Lue tarkemmat kampanjaehdot**

*Talven 2018-19 kampanjaehdot

Kampanjatarjous lapset alk. 0 e koskee yhtä 2–11-vuotiasta lasta/varaus valikoiduissa hotelleissa tietyillä lähdöillä ajalla 1.12.2018–12.4.2019. Tarjous ei ole voimassa kaikilla kyseisen ajankohdan lähdöillä. Etu on voimassa vain tilauslennoilla operoituihin yhden ja kahden viikon lähtöihin. Alennettu hinta on voimassa, kun lapset yöpyvät lisävuoteessa samassa huoneessa tai huoneistossa vähintään kahden perushinnan maksavan aikuisen kanssa. Alennus ei koske huonekohtaisia lisämaksuja, aterioita tai mahdollisia viisumimaksuja. Etu on voimassa toistaiseksi. Etu ei koske pelkkiä lentoja eikä pelkkiä hotellivarauksia. Alennusta ei voi yhdistää muihin etuihin tai alennuksiin. Etu koskee vain uusia varauksia. Pidätämme oikeuden kampanja- ja hintamuutoksiin.

**Kesän 2019 kampanjaehdot

Kampanjatarjous lapset alk. 0 e koskee yhtä 2–11-vuotiasta lasta/varaus valikoiduissa hotelleissa tietyillä lähdöillä ajalla 18.4.–31.5.2019. Tarjous ei ole voimassa kaikilla kyseisen ajankohdan lähdöillä. Etu on voimassa vain tilauslennoilla operoituihin yhden ja kahden viikon lähtöihin. Alennettu hinta on voimassa, kun lapset yöpyvät lisävuoteessa samassa huoneessa tai huoneistossa vähintään kahden perushinnan maksavan aikuisen kanssa. Alennus ei koske huonekohtaisia lisämaksuja, aterioita tai mahdollisia viisumimaksuja. Etu on voimassa toistaiseksi. Etu ei koske pelkkiä lentoja eikä pelkkiä hotellivarauksia. Alennusta ei voi yhdistää muihin etuihin tai alennuksiin. Etu koskee vain uusia varauksia. Pidätämme oikeuden kampanja- ja hintamuutoksiin.

***Talven 2019-20 kampanjaehdot

Kampanjatarjous lapset alk. 0 e koskee yhtä 2–11-vuotiasta lasta/varaus valikoiduissa hotelleissa tietyillä lähdöillä ajalla 1.11.–18.12.2019. Tarjous ei ole voimassa kaikilla kyseisen ajankohdan lähdöillä. Etu on voimassa vain tilauslennoilla operoituihin yhden ja kahden viikon lähtöihin. Alennettu hinta on voimassa, kun lapset yöpyvät lisävuoteessa samassa huoneessa tai huoneistossa vähintään kahden perushinnan maksavan aikuisen kanssa. Alennus ei koske huonekohtaisia lisämaksuja, aterioita tai mahdollisia viisumimaksuja. Etu on voimassa toistaiseksi. Etu ei koske pelkkiä lentoja eikä pelkkiä hotellivarauksia. Alennusta ei voi yhdistää muihin etuihin tai alennuksiin. Etu koskee vain uusia varauksia. Pidätämme oikeuden kampanja- ja hintamuutoksiin.

Lapsihintojen ehdot

• Alennus lasketaan alentamattomasta perushinnasta.
• Alennus ei koske huonekohtaisia lisämaksuja, aterioita tai mahdollisia viisumimaksuja.
• Lapsihinnat on määritelty erikseen 2-11v. lapsille ja nuorille 12-17v.
• Alennettu hinta on voimassa, kun lapset yöpyvät lisävuoteessa samassa huoneessa tai huoneistossa vähintään kahden perushinnan maksavan aikuisen kanssa.
• Alennusta ei voi yhdistää muihin etuihin tai alennuksiin.
• Alennushintaisia paikkoja on kussakin hotellissa ja jokaiselle lähtöpäivälle rajallinen kiintiö. Kun kiintiö on varattu täyteen, saa lapsi euromääräisen lisävuodealennuksen.