Celebrity Cruises -laivalla voit risteillä tänne

Karibia

Karibia

Kristallinkirkas vesi, palmut ja uudet paratiisisaaret lähes päivittäin

Näytä risteilyt
Välimeri

Välimeri

Nähtävyyksiä sekä aurinkoa ja rantaelämää ihanilla rannoilla

Näytä risteilyt

Ylellisiä risteilyjä Karibialla pareille

Celebrity Cruises

Celebrity Cruisesin Karibian risteilyt sopivat erinomaisesti pariskunnille ja kaikille muillekin modernin luksuksen ystäville. Alus on kuin uiva design-hotelli ja tarjolla on runsaasti ravintoloita, aktiviteetteja ja viihdeohjelmaa sekä spa.

Kun haluat rentoutua lomallasi, on laivoilla spa ja paljon erityisen terveellisiä elämyksiä.

Celebrity Cruises on erinomainen valinta sinulle, joka haluat risteillä tyylikkäällä laivalla, jossa rennon tunnelman lisäksi on tarjolla erinomaista ruokaa.

Karibian risteilyt Bahamalle ja Puerto Ricoon

Erityistä luksusta Länsi-Intian risteilylle tuo Celebrity Cruises. Klassisten Bahaman ja Puerto Ricon lisäksi Celebrity risteilee myös mielenkiintoisiin satamiin Caymansaarilla, Saint Martinissa sekä Saint Vincent ja Grenadiineilla.

Uiva design-hotelli

Laivojen design on modernia ja sisustuksessa käytetyt materiaalit tasokkaita. Solstice-luokan alusten ylimmällä kannella on The Lawn Club, jonka aidolla nurmella on mukava käydä piknikillä, kuunnella musiikkia tai pelata kierros krokettia. Tai vain nauttia auringosta – kannella on 8 yksityistä cabanaa, joita voi vuokrata päiväksi. Nurmen äärellä on kaksi ravintolaa – ylellinen The Lawn Club Grill ja The Porch, jossa on tarjolla mm. hedelmiä, salaatteja ja panineja.

Solstice-luokan alukset

Makuelämyksiä merellä

Laivojen ravintoloissa on tarjolla monipuolisia ja maukkaita ruokia. Osa ravintoloista sisältyy risteilyn hintaan, ja osa erikoisravintoloista on käytettävissä lisämaksusta. Riippuen siitä mitä varaat, voit odottaa rustiikin italialaisen keittiön herkkuja Toscanasta, ranskalaisia erikoisuuksia sekä Celebrityn trendikkään ravintolakonseptin Qsinen ihania makuelämyksiä.

Lue lisää

Sisältyy aina TUIn risteilyihin

  • Lennot Meno-paluulennot sisältyvät hintaan.
  • Risteilyt Koe useita kohteita yhden loman aikana.
  • Elämykset Lukuisia aktiviteetteja, viihdeohjelmaa ja kuntosali.
  • Ruoka & juoma Ateriat laivalla sisältyvät hintaan (osa ravintoloista ja juomapaketti lisämaksusta).
  • Yleistä Satamamaksut ja verot sisältyvät hintaan. Poikkeuksena palvelumaksut/tipit, baarit ja spa.