Celebrity Cruises -laivalla voit risteillä tänne

Karibia

Karibia

Kristallinkirkas vesi, palmut ja uudet paratiisisaaret lähes päivittäin

Näytä risteilyt
Välimeri

Välimeri

Nähtävyyksiä sekä aurinkoa ja rantaelämää ihanilla rannoilla

Näytä risteilyt

Ylellisiä risteilyjä Karibialla pareille

Celebrity Cruises

Celebrity Cruisesin Karibian risteilyt sopivat erinomaisesti pariskunnille ja kaikille muillekin modernin luksuksen ystäville. Alus on kuin uiva design-hotelli ja tarjolla on runsaasti ravintoloita, aktiviteetteja ja viihdeohjelmaa sekä spa.

Kun haluat rentoutua lomallasi, on laivoilla spa ja paljon erityisen terveellisiä elämyksiä.

Celebrity Cruises on erinomainen valinta sinulle, joka haluat risteillä tyylikkäällä laivalla, jossa rennon tunnelman lisäksi on tarjolla erinomaista ruokaa.

Karibian risteilyt Bahamalle ja Puerto Ricoon

Erityistä luksusta Länsi-Intian risteilylle tuo Celebrity Cruises. Klassisten Bahaman ja Puerto Ricon lisäksi Celebrity risteilee myös mielenkiintoisiin satamiin Caymansaarilla, Saint Martinissa sekä Saint Vincent ja Grenadiineilla.

Uiva design-hotelli

Laivojen design on modernia ja sisustuksessa käytetyt materiaalit tasokkaita. Solstice-luokan alusten ylimmällä kannella on The Lawn Club, jonka aidolla nurmella on mukava käydä piknikillä, kuunnella musiikkia tai pelata kierros krokettia. Tai vain nauttia auringosta – kannella on 8 yksityistä cabanaa, joita voi vuokrata päiväksi. Nurmen äärellä on kaksi ravintolaa – ylellinen The Lawn Club Grill ja The Porch, jossa on tarjolla mm. hedelmiä, salaatteja ja panineja.

Solstice-luokan alukset

Makuelämyksiä merellä

Laivojen ravintoloissa on tarjolla monipuolisia ja maukkaita ruokia. Osa ravintoloista sisältyy risteilyn hintaan, ja osa erikoisravintoloista on käytettävissä lisämaksusta. Riippuen siitä mitä varaat, voit odottaa rustiikin italialaisen keittiön herkkuja Toscanasta, ranskalaisia erikoisuuksia sekä Celebrityn trendikkään ravintolakonseptin Qsinen ihania makuelämyksiä.

Lue lisää

Huomioi

Huomioi, että varustamot ovat tällä hetkellä ryhtyneet ylimääräisiin varotoimenpiteisiin Korona-viruksen suhteen. Lue lisää varustamon sivuilta.

Sisältyy aina TUIn risteilyihin

 • Lennot Meno-paluulennot sisältyvät hintaan, kun varaat matkapaketin.
 • Risteilyt Koe useita kohteita yhden loman aikana.
 • Elämykset Lukuisia aktiviteetteja, viihdeohjelmaa ja kuntosali.
 • Ruoka & juoma Ateriat laivalla sisältyvät hintaan (osa ravintoloista ja juomapaketti lisämaksusta).
 • Yleistä Satamamaksut ja verot sisältyvät hintaan. Poikkeuksena palvelumaksut/tipit, baarit ja spa.

Usein kysytyt kysymykset

 • Sisältyykö lentokenttäkuljetus risteilyn hintaan?

  Lentokenttäkuljetus ei sisälly risteilyn hintaan, ellei siitä ole erillistä mainintaa varausvahvistuksessa. Jos mainintaa ei ole, sinun on järjestettävä oma kuljetus lentokentältä laivalle ja takaisin. Tietoa eri kuljetusvaihtoehdoista lentoasemilta löytyy yleensä kohdemaan lentokentän verkkosivuilta.

 • Onko risteilyille varattavissa retkiä?

  Jotta saisit mahdollisimman paljon irti risteilystäsi ja mielenkiintoisista pysähdyspaikoista, suosittelemme varaamaan retkiä. Varmistaaksesi paikkasi juuri tietyille retkille, suosittelemme niiden varaamista etukäteen varustamon verkkosivuilta. Retkien varaaminen on mahdollista vielä laivalla, mikäli paikkoja on. Huomioi, että retkien ajankohdat saattavat muuttua ja ne voivat peruuntua vähäisen osallistujamäärän vuoksi.

 • Tarvitsenko viisumin tai ESTAn, kun lähden risteilylle?

  Älä unohda passiasi, varustamot eivät hyväksy ajokortteja / henkilökortteja henkilöllisyystodistuksena. Passin on oltava voimassa kuusi kuukautta kotiinpaluun jälkeen ja sen tulee olla koneellisesti luettava, sirullinen ns. e-passi, jonka merkkinä passin kannessa on erityinen e-passin merkki.

  Jos matkustat Yhdysvaltoihin ilman viisumia, sinun on haettava matkustuslupa eli ESTA ehdottomasti viimeistään 72 tuntia ennen lennon aikataulunmukaista lähtöä.

  Varmista, että sinulla on tarvittaessa viisumi kohteisiin, joihin risteily menee.

 • Miten maksaminen tapahtuu laivalla?

  Risteilyvarustamosta riippuen laivalla käytettävä valuutta on joko USD tai euro. Risteilyaluksilla ei käytetä käteistä. Nimelläsi avataan tili ja siihen kytketään vakuudeksi hyväksytty luotto- tai maksukortti. Laivalla tehdyt ostot hyväksyt hyttikortilla ja risteilyn viimeisenä päivänä hyttiisi tuodaan eritelty lasku, jonka tarkistat. Amerikkalaisten varustamoiden laivoilla on käteisnostoautomaatti (nostopalkkio lisätään nostoihin).

 • Sisältyvätkö juomarahat risteilyn hintaan?

  Käytännöt vaihtelevat varustamoiden välillä. Lisätietoja juomarahoista löydät jokaisen varustamon/risteilyn Hyvä tietää -osioista.

 • Miten pukeudun risteilylle?

  Pakkaa mukaan päivää varten arki- tai vapaa-ajanvaatteita ja iltaa varten hieman parempaa vaatetta. Illalla mies voi esimerkiksi pukeutua paitaan ja pitkiin housuihin ja nainen leninkiin tai hameeseen tai pitkiin housuihin ja puseroon. Tiettyinä iltoina pukukoodi on virallisempi, ja miesten toivotaan pukeutuvan pikkutakkiin tai pukuun ja naisten leninkiin tai housuasuun.

 • Milloin laivalle on noustava, viimeistään?

  Laivalle nousun ajankohta ilmoitetaan risteilylipussasi. Laivalle on noustava viimeistään kaksi (2) tuntia ennen laivan lähtöaikaa. Saat risteilyterminaalissa nimilaput kiinnitettäväksi matkatavaroihin varten ja varustamon henkilökunta huolehtii matkatavarasi terminaalista hyttiisi. Se voi viedä jonkin verran aikaa ja suosittelemme, että otat mukaan pienemmän kassin/käsimatkatavaran, johon pakkaat ne tavarat, joita tarvitset heti laivaan noustuasi.

 • Miten juomapaketti toimii?

  Tietyillä varustamoilla tietyissä hyttikategorioissa juomapaketti sisältyy risteilyn hintaan. Jos juomapaketti ei sisälly hintaan, sen voi ostaa ennakkoon tai vasta laivalla. Juomapaketin ostaneilta varustamot eivät veloiteta palvelumaksua juomaostojen yhteydessä.