Celebrity Cruises

Celebrity Cruises

  • Risteily ylitse muiden Tasokkaat hytit, ravintolat ja hyvä palvelu
  • Sopii aikuisille Täydellinen pareille ja kaikille modernia luksusta arvostaville
  • Tasokkaat ravintolat Runsas ja monipuolinen ruokatarjonta
  • Upeaa viihdeohjelmaa Hieno show joka ilta

Varustamon kaikki laivat

Celebrity Cruises -laivalla voit risteillä tänne

Karibia

Karibia

Kristallinkirkas vesi, palmut ja uudet paratiisisaaret lähes päivittäin

Näytä risteilyt

Celebrity Cruises

Celebrity Cruisesin risteilyt sopivat erinomaisesti pariskunnille ja kaikille muillekin modernin luksuksen ystäville. Ilmapiiri näillä uivilla boutique-hotelleilla on moderni, mukavan pienimuotoinen ja samalla kodikas. Kaikki on tyylikästä, viimeistä piirtoa myöten.

Ravintoloita, aktiviteetteja ja viihdeohjelmaa on tarjolla runsaasti. Palvelun taso on erittäin korkea ja ruoka on yksi tärkeimmistä elementeistä Celebrity Cruisesin laivoilla. Ja jos haluat rentoutua lomallasi, on laivoilla spa ja paljon erityisen terveellisiä elämyksiä.

Uivat design-hotellit
Laivojen design on moderni ja kodikkaan kutsuva. Kiehtovat yksityiskohdat ja ylelliset materiaalit viehättävät silmää loputtomiin. Hytit ovat naissuunnittelijoiden huolellista käsialaa – se näkyy useissa erittäin käytännöllisissä toiminnoissa ja hieman pehmeämmässä designilmeessä.

The Lawn Club
Solstice-luokan alusten ylimmällä kannella on Lawn Club, jonka aidolla nurmella on mukava käydä piknikillä, kuunnella musiikkia, pelata erä krokettia tai vain nauttia auringosta. Kannella on myös 8 yksityistä cabanaa, joita voi vuokrata päiväksi. Nurmen äärellä on kaksi ravintolaa – ylellinen The Lawn Club Grill (lisämaksullinen), jossa kokki viimeistelee lihan pöydässäsi sekä The Porch, jonka menu koostuu mm. hedelmistä, salaateista ja panineista.

Kaikkiaan laivoilla on 12 ravintolaa. Viisi sisältyy risteilyn hintaan ja muut ovat lisämaksullisia, mm- italialainen Tuscan Grill, ranskalainen Murano ja Celebrityn uusin trendikonseptiravintola Qsine. Mutta makuelämyksistä kaunein on kuitenkin tarjolla maksutta. Tyylikäs pääruokasali Grand Cuvee on moderni versio loistokkaalta 20-luvulta, upeimpana koristeena kaksikerroksinen lasinen viinikellari.

Kenelle?
Celebrity Cruises sopii sinulle, joka etsit lomallesi tyylikästä laivaa ja rentoa tunnelmaa vailla pienintäkään mahdollisuutta tylsistyä risteilyn aikana. Sekä kulinaristeille – Celebrity Cruisesin missiona on tarjota erityisen maukasta ruokaa risteilyillään. Varustamon laivat sopivat myös erinomaisesti häämatkalaisille.

Sisältyy aina TUIn risteilyihin

  • Lennot Meno-paluulennot sisältyvät hintaan.
  • Risteilyt Koe useita kohteita yhden loman aikana.
  • Elämykset Lukuisia aktiviteetteja, viihdeohjelmaa ja kuntosali.
  • Ruoka & juoma Ateriat laivalla sisältyvät hintaan (osa ravintoloista ja juomapaketti lisämaksusta).
  • Yleistä Satamamaksut ja verot sisältyvät hintaan. Poikkeuksena palvelumaksut/tipit, baarit ja spa.