Celebrity Cruises

Erityistä tässä varustamossa

  • Risteily ylitse muiden Tasokkaat hytit, ravintolat ja hyvä palvelu
  • Sopii aikuisille Täydellinen pareille ja kaikille modernia luksusta arvostaville
  • Tasokkaat ravintolat Runsas ja monipuolinen ruokatarjonta
  • Upeaa viihdeohjelmaa Hieno show joka ilta

Varustamon kaikki laivat

Celebrity Cruises -laivalla voit risteillä tänne

Karibia

Karibia

Kristallinkirkas vesi, palmut ja uudet paratiisisaaret päivittäin luovat eksoottisen lomatunnelman.
Näytä risteilyt
Välimeri

Välimeri

Koe Euroopan keskiaikaiset kaupungit ja nähtävyydet ja nauti samalla auringosta ihanilla rannoilla.
Näytä risteilyt

Varustamosta

Laivalla vallitsee luontevan hienostunut ja levollinen tunnelma. Celebrity Cruisesin alukset on suunniteltu taidokkaasti pienintä yksityiskohtaa myöten, ja miljöö onkin sekä pelkistetyn moderni että kodikkaan kutsuva.

Maailman ensimmäinen seilaava nurmikko

Celebrity Cruises -laivastoon kuuluu varustamon vanhimman aluksen, Centuryn, ohella kaksi risteilijäluokkaa. Suurin, nykyaikaisin ja suosituin on Solstice-luokka, jossa on viisi alusta. Alusten tuntomerkki on 16. kannen suuri Lawn Club -nurmikko, jollä järjestetään piknikkejä ja pelataan krokettia sekä muita ulkopelejä.

Solstice-luokka on ollut niin suuri menestys, että varustamo on päättänyt parantaa hieman vanhempaa Millennium-luokkaa Solstice-luokan suosituimmilla mukavuuksilla. Millenium-luokan neljä alusta saavat muun muassa erikoisravintolat Tuscan Grillen (italialainen grilli) ja Quisinen (tuttuja ruokalajeja innovatiivisella otteella) sekä erityisen suositun Martini-baarin.

Rentoutumista ja viihdettä

Samalla useita hyttejä muutetaan ns. Aquaklass-hyteiksi varustamon panostaessa kylpyläelämyksiin. Vain näiden hyttien matkustajat pääsevät mm. alusten laajojen kylpyläosastojen tiettyihin osiin sekä Blu-ravintolaan, jonka ruokalista on laadittu erityisen terveelliseksi.
Myös viihdettä ja aktiviteetteja on runsaasti tarjolla. Kaikilla aluksilla on loisteliaita showesityksiä, elävää musiikkia, tanssia ja yökerho. Solstice-luokassa on lisäksi erityinen näyttämö stand up -koomikoita varten.

Kenelle?

Celebrity Cruises -varustamon pääkohderyhmä ovat pariskunnat ja se onkin erinomainen valinta esimerkiksi häämatkaa varten. Aluksilla on myös lastenklubeja, joskaan ne eivät ole aivan yhtä monipuolisia kuin Royal Caribbean -päävarustamon laivoilla.

Moderni sisustustyyli ja ilmapiiri houkuttelevat monia nuorempia pareja. Suurin osa Celebrity Cruises -varustamon risteilyistä on yli viikon pituisia ja pidemmillä Välimerenristeilyillä risteilyvieraiden keski-ikä on hieman korkeampi.

Sisältyy aina TUIn risteilyihin

  • Lennot Meno-paluulennot ja matkatavara sisältyvät hintaan.
  • Risteilyt Koe useita kohteita yhden loman aikana.
  • Elämykset Lukuisia aktiviteetteja, viihdeohjelmaa ja kuntosali.
  • Ruoka & juoma Ateriat laivalla sisältyvät hintaan (osa ravintoloista ja juomapaketti lisämaksusta).
  • Yleistä Satamamaksut ja verot sisältyvät hintaan. Poikkeuksena palvelumaksut/tipit, baarit ja spa.