Costa Cruises

  • Cruising – Italian Style Tyyliltään klassinen ja kansainvälinen, kivat sisätilat ja ihana tunnelma
  • Runsas valikoima risteilyjä Välimerellä Aurinkoa, uimista ja nähtävyyksiä
  • Edulliset lapsihinnat Suositut risteilyt lapsiperheille

Edulliset lapsihinnat

Kun haluat risteillä italialaiseen tyyliin, on Costa Cruises -varustamo oikea valinta. Costa Cruisesin risteilyt sopivat erinomaisesti koko perheelle. Eläväinen tunnelma, Italian inspiroima ruoka ja monikansalliset risteilyvieraat luovat laivoille mukavan eteläeurooppalaisen ilmapiirin.

Modernit risteilylaivat
Sen jälkeen kun Costa Cruises liitettiin maailman suurimpaan Carnival Cruises -risteilykonserniin vuonna 2000, varustamo on joka vuosi laskenut vesille vähintään yhden aluksen, jossa klassinen ja elegantti Italia kohtaa säkenöivän Las Vegasin. Laivojen värikylläinen sisustus lukuisine kiehtovine yksityiskohtineen on tunnetun amerikkalaisen sisustusarkkitehdin Joe Farcusin käsialaa.

Useimmat vieraat ovat eurooppalaisia – erityisesti Välimerellä, jossa Costa Cruises tarjoaa enemmän risteilyvaihtoehtoja kuin mikään muu varustamo. Risteilyt Välimerellä ovat usein satamapainotteisia, merellä ollaan yleensä vain muutamia päiviä.

Kenelle?
Costa Cruises on hyvä valinta kaikille, jotka viihtyvät värikkäässä eurooppalaisessa ilmapiirissä ja arvostavat italialaista keittiötä.

Costa Cruises on myös lapsiperheiden suosiossa. Heitä houkuttelevat edulliset lastenhinnat sekä varustamon lasten- ja nuortenklubit. Uusimmissa aluksissa on formula 1 -simulaattoreita ja elokuvateattereita, joissa voi kokea neliulotteisen elokuvaelämyksen.

Sisältyy aina TUIn risteilyihin

  • Lennot Meno-paluulennot sisältyvät hintaan.
  • Risteilyt Koe useita kohteita yhden loman aikana.
  • Elämykset Lukuisia aktiviteetteja, viihdeohjelmaa ja kuntosali.
  • Ruoka & juoma Ateriat laivalla sisältyvät hintaan (osa ravintoloista ja juomapaketti lisämaksusta).
  • Yleistä Satamamaksut ja verot sisältyvät hintaan. Poikkeuksena palvelumaksut/tipit, baarit ja spa.