Costa Cruises -laivalla voit risteillä tänne

Välimeri

Välimeri

Nähtävyyksiä sekä aurinkoa ja rantaelämää ihanilla rannoilla

Näytä risteilyt
Karibia

Karibia

Kristallinkirkas vesi, palmut ja uudet paratiisisaaret lähes päivittäin

Näytä risteilyt
Dubai/Persianlahti

Dubai/Persianlahti

Moderneja suurkaupunkeja, kauniita rantoja ja mielenkiintoista kulttuuria

Näytä risteilyt
Mauritius/Intian valtameri

Mauritius/Intian valtameri

Koe uniikki luonto, kulttuuri ja ihanat rannat

Näytä risteilyt
Pohjoinen Eurooppa

Pohjoinen Eurooppa

Koe naapurimaat Itämeren ympäristössä tai Norjan kauniit vuonot

Näytä risteilyt

Edulliset lapsihinnat

Costa Cruises

Jos pidät Italiasta – ja erityisesti italialaisesta ruuasta – on Costa Cruises hyvä valinta juuri sinulle. Varustamo tarjoaa ihania risteilyjä Karibialla ja Välimerellä koko perheelle. Laivat ovat tyylikkäitä ja tyyliltään klassisia.

Costa Cruises on hyvä valinta kaikille, jotka viihtyvät värikkäässä eurooppalaisessa ilmapiirissä ja arvostavat italialaista keittiötä.

Lapsiperheiden suosikki

Costa Cruises houkuttelee lapsiperheitä edullisilla lapsihinnoilla, lasten- ja nuortenkerhoilla, 4D-elokuvateattereilla ja Formula 1 -simulaattoreilla. Lisäksi laivoilla on tietysti uima-altaat, kuntosalit ja spat erilaisine hoitoneen.

Risteilyjä Välimerellä ja Karibialla

Useimmat risteilyvieraat ovat eurooppalaisia – erityisesti Välimerellä, jolla Costa Cruises tarjoaa useita risteilyvaihtoehtoja. Risteilyt Välimerellä ovat usein satamapainotteisia, merellä ollaan yleensä vain muutamia päiviä. Useimmat Costa Cruisesin laivoista risteilevät sekä Välimerellä että Karibialla.

 • Koe Välimeren ehdottomat klassikot – Mallorca, Sardinia ja Rooma
 • Näe uusi paratiisisaari lähes joka päivä – Costa risteilee mm. Bahamalla ja Turks- ja Caicossaarilla
 • Risteile kauniilla Italian rannikolla ja tutustu Cinque de Terresiin ja La Speziaan

Suosittuja laivoja:
Useimmat Costa Cruisesin laivoista risteilevät sekä Välimerellä että Karibialla.

Costa Cruisesin juomapaketit italialaiseen tapaan

Joihinkin Costa Cruisesin hyttiluokkiin sisältyy juomapaketti, jonka juomat sopivat erinomaisesti yhteen italialaisen ruuan kanssa.

 • Basic-hyttiluokssa kaikki ateriat sisältyvät risteilyn hintaan, mutta juomat maksat laivalla erikseen.
 • Classic-hyttiluokssa hintaan sisältyy aina Pranzo de Cena -juomapaketti. Paketti sisältää valikoiman viinejä, olutta ja virvoitusjuomia lounaalla ja päivällisellä.
 • Premium-hyttiluokassa hintaan sisältyy Brindiamo-juomapaketti, johon kuuluu myös cocktailit ennen ja jälkeen päivällisen.
 • Deluxe-hyttiluokassa hintaan sisältyy aina Intenditore-juomapaketti eli parhaat viinit & cocktailit vuorokauden ympäri.
Lue lisää

Huomioi

Huomioi, että varustamot ovat tällä hetkellä ryhtyneet ylimääräisiin varotoimenpiteisiin Korona-viruksen suhteen. Lue lisää varustamon sivuilta.

Sisältyy aina TUIn risteilyihin

 • Lennot Meno-paluulennot sisältyvät hintaan, kun varaat matkapaketin.
 • Risteilyt Koe useita kohteita yhden loman aikana.
 • Elämykset Lukuisia aktiviteetteja, viihdeohjelmaa ja kuntosali.
 • Ruoka & juoma Ateriat laivalla sisältyvät hintaan (osa ravintoloista ja juomapaketti lisämaksusta).
 • Yleistä Satamamaksut ja verot sisältyvät hintaan. Poikkeuksena palvelumaksut/tipit, baarit ja spa.

Usein kysytyt kysymykset

 • Sisältyykö lentokenttäkuljetus risteilyn hintaan?

  Lentokenttäkuljetus ei sisälly risteilyn hintaan, ellei siitä ole erillistä mainintaa varausvahvistuksessa. Jos mainintaa ei ole, sinun on järjestettävä oma kuljetus lentokentältä laivalle ja takaisin. Tietoa eri kuljetusvaihtoehdoista lentoasemilta löytyy yleensä kohdemaan lentokentän verkkosivuilta.

 • Onko risteilyille varattavissa retkiä?

  Jotta saisit mahdollisimman paljon irti risteilystäsi ja mielenkiintoisista pysähdyspaikoista, suosittelemme varaamaan retkiä. Varmistaaksesi paikkasi juuri tietyille retkille, suosittelemme niiden varaamista etukäteen varustamon verkkosivuilta. Retkien varaaminen on mahdollista vielä laivalla, mikäli paikkoja on. Huomioi, että retkien ajankohdat saattavat muuttua ja ne voivat peruuntua vähäisen osallistujamäärän vuoksi.

 • Tarvitsenko viisumin tai ESTAn, kun lähden risteilylle?

  Älä unohda passiasi, varustamot eivät hyväksy ajokortteja / henkilökortteja henkilöllisyystodistuksena. Passin on oltava voimassa kuusi kuukautta kotiinpaluun jälkeen ja sen tulee olla koneellisesti luettava, sirullinen ns. e-passi, jonka merkkinä passin kannessa on erityinen e-passin merkki.

  Jos matkustat Yhdysvaltoihin ilman viisumia, sinun on haettava matkustuslupa eli ESTA ehdottomasti viimeistään 72 tuntia ennen lennon aikataulunmukaista lähtöä.

  Varmista, että sinulla on tarvittaessa viisumi kohteisiin, joihin risteily menee.

 • Miten maksaminen tapahtuu laivalla?

  Risteilyvarustamosta riippuen laivalla käytettävä valuutta on joko USD tai euro. Risteilyaluksilla ei käytetä käteistä. Nimelläsi avataan tili ja siihen kytketään vakuudeksi hyväksytty luotto- tai maksukortti. Laivalla tehdyt ostot hyväksyt hyttikortilla ja risteilyn viimeisenä päivänä hyttiisi tuodaan eritelty lasku, jonka tarkistat. Amerikkalaisten varustamoiden laivoilla on käteisnostoautomaatti (nostopalkkio lisätään nostoihin).

 • Sisältyvätkö juomarahat risteilyn hintaan?

  Käytännöt vaihtelevat varustamoiden välillä. Lisätietoja juomarahoista löydät jokaisen varustamon/risteilyn Hyvä tietää -osioista.

 • Miten pukeudun risteilylle?

  Pakkaa mukaan päivää varten arki- tai vapaa-ajanvaatteita ja iltaa varten hieman parempaa vaatetta. Illalla mies voi esimerkiksi pukeutua paitaan ja pitkiin housuihin ja nainen leninkiin tai hameeseen tai pitkiin housuihin ja puseroon. Tiettyinä iltoina pukukoodi on virallisempi, ja miesten toivotaan pukeutuvan pikkutakkiin tai pukuun ja naisten leninkiin tai housuasuun.

 • Milloin laivalle on noustava, viimeistään?

  Laivalle nousun ajankohta ilmoitetaan risteilylipussasi. Laivalle on noustava viimeistään kaksi (2) tuntia ennen laivan lähtöaikaa. Saat risteilyterminaalissa nimilaput kiinnitettäväksi matkatavaroihin varten ja varustamon henkilökunta huolehtii matkatavarasi terminaalista hyttiisi. Se voi viedä jonkin verran aikaa ja suosittelemme, että otat mukaan pienemmän kassin/käsimatkatavaran, johon pakkaat ne tavarat, joita tarvitset heti laivaan noustuasi.

 • Miten juomapaketti toimii?

  Tietyillä varustamoilla tietyissä hyttikategorioissa juomapaketti sisältyy risteilyn hintaan. Jos juomapaketti ei sisälly hintaan, sen voi ostaa ennakkoon tai vasta laivalla. Juomapaketin ostaneilta varustamot eivät veloiteta palvelumaksua juomaostojen yhteydessä.