Costa Cruises

Edulliset lapsihinnat

 • Cruising – Italian Style Tyyliltään klassinen ja kansainvälinen, kivat sisätilat ja ihana tunnelma
 • Runsas valikoima risteilyjä Välimerellä Aurinkoa, uimista ja nähtävyyksiä
 • Edulliset lapsihinnat Suositut risteilyt lapsiperheille
 • Välimeren makuja Italian inspiroima keittiö

Costa Cruises -laivalla voit risteillä tänne

Välimeri

Välimeri

Nähtävyyksiä sekä aurinkoa ja rantaelämää ihanilla rannoilla

Näytä risteilyt
Karibia

Karibia

Kristallinkirkas vesi, palmut ja uudet paratiisisaaret lähes päivittäin

Näytä risteilyt

Lisäalennus Costa Cruisesin risteilyille!

Perheystävällisen Costa Cruisesin risteilyt ovat täynnä elämäniloa ja italialaisia herkkuja! Koe Välimeren historialliset kaupungit ja Karibian unelmarannat risteillen. Kun varaat Costa Cruisesin risteilyn viimeistään 30.6. saat 200 euron lisäalennuksen! Käytä varatessasi kampanjatunnusta COSTA tai CARIBE. Tutustu tarjousehtoihin.

Kampanjatunnus COSTA
Iloiset matkailijat nousemassa Costa Diadema risteilyalukselle satamalaiturilla.

Mallorca, Sardinia ja Rooma, -200 e/varaus

Costa Diademalla on runsas viihde-, aktiviteetti- ja ravintolatarjonta. Laivalla riittää tekemistä sekä perheille että pareille. Kävelykannella voit käydä nauttimassa virkistävän juoman tai pulahtaa vaikka porealtaaseen.

2 hlö alk.
Kampanjatunnus COSTA
Costa Deliziosa merelle

Korfu, Santorini ja Kroatia, -200 e/varaus

Yllellisellä Costa Deliziosalla voit nauttia ihanista uima-altaista, vesiliukumäistä, lastenkerhoista ja elokuvista ulkona. Laivalla on useita ravintoloita ja baareja, kuntosali, aurinkokansi ja ihania retkimahdollisuuksia.

2 hlö alk.
Kampanjatunnus COSTA
Costa Luminosa

Kefalonia, Santorini ja Mykonos, -200 e/varaus

Costa Luminosa on todellinen helmi: tyylikäs, hienostunut ja laadukkain materiaalein sisutettu. Tunnelma laivalla on mukavan rento. Aluksen keskellä on yhdeksän kerroksen korkuinen atrium, ympärillään oleskelutiloja ja baareja.

2 hlö alk.
Kampanjatunnus COSTA
Costa Cruisesin uusi laiva on Costa Smeralda

Mallorca, Rooma ja La Spezia, -200 e/varaus

Costa Smeralda valmistuu Turussa vuoden 2019 lopussa. Se on valmistuessaan maailman suurin risteilyalus, jossa on 11 ravintolaa, tasokas spa, vesipuisto ja paljon muuta. Seinien led-näytöillä esitellään kohteiden historiaa aamusta iltaan.

2 hlö alk.
Kampanjatunnus CARIBE
Hiekkaranta ja laituri Meksikossa

Dominikaaninen tasavalta, Caymansaaret ja Meksiko, -200 e/varaus

Costa Luminosa on tyylikäs ja moderni alus, joka sopii erinomaisesti perheille ja pareille. Koe Karibia koko komeudessaan Floridasta Dominikaaniseen tasavaltaan ja aina Meksikoon asti!

2 hlö alk.

Edulliset lapsihinnat

Costa Cruises

Jos pidät Italiasta – ja erityisesti italialaisesta ruuasta – on Costa Cruises hyvä valinta juuri sinulle. Varustamo tarjoaa ihania risteilyjä Karibialla ja Välimerellä koko perheelle. Laivat ovat tyylikkäitä ja tyyliltään klassisia.

Costa Cruises on hyvä valinta kaikille, jotka viihtyvät värikkäässä eurooppalaisessa ilmapiirissä ja arvostavat italialaista keittiötä.

Lapsiperheiden suosikki

Costa Cruises houkuttelee lapsiperheitä edullisilla lapsihinnoilla, lasten- ja nuortenkerhoilla, 4D-elokuvateattereilla ja Formula 1 -simulaattoreilla. Lisäksi laivoilla on tietysti uima-altaat, kuntosalit ja spat erilaisine hoitoneen.

Risteilyjä Välimerellä ja Karibialla

Useimmat risteilyvieraat ovat eurooppalaisia – erityisesti Välimerellä, jolla Costa Cruises tarjoaa useita risteilyvaihtoehtoja. Risteilyt Välimerellä ovat usein satamapainotteisia, merellä ollaan yleensä vain muutamia päiviä. Useimmat Costa Cruisesin laivoista risteilevät sekä Välimerellä että Karibialla.

 • Koe Välimeren ehdottomat klassikot – Mallorca, Sardinia ja Rooma
 • Näe uusi paratiisisaari lähes joka päivä – Costa risteilee mm. Bahamalla ja Turks- ja Caicossaarilla
 • Risteile kauniilla Italian rannikolla ja tutustu Cinque de Terresiin ja La Speziaan

Suosittuja laivoja:
Useimmat Costa Cruisesin laivoista risteilevät sekä Välimerellä että Karibialla.

Costa Cruisesin juomapaketit italialaiseen tapaan

Joihinkin Costa Cruisesin hyttiluokkiin sisältyy juomapaketti, jonka juomat sopivat erinomaisesti yhteen italialaisen ruuan kanssa.

 • Classic -hyttiluokissa hintaan sisältyy aina Pranzo de Cena -juomapaketti. Täydellistä, kun haluat nauttia lasin viiniä tai kylmän oluen ruuan yhteydessä.
 • Premium -hyttiluokissa hintaan sisältyy Più Gusto -juomapaketti, johon kuuluu myös cocktailit ennen ja jälkeen päivällisen.

Molemmissa juomapaketeissa on tietysti valinnanvaraa niin viineissä, oluissa kuin virvoitusjuomissa, jotka tarjotaan laseittain – päivittäin, sekä lounaalla ja päivällisellä. Più Gustossa voit lisäksi valita useista eri cocktaileista (myös alkoholittomista).

Lue lisää

Sisältyy aina TUIn risteilyihin

 • Lennot Meno-paluulennot sisältyvät hintaan.
 • Risteilyt Koe useita kohteita yhden loman aikana.
 • Elämykset Lukuisia aktiviteetteja, viihdeohjelmaa ja kuntosali.
 • Ruoka & juoma Ateriat laivalla sisältyvät hintaan (osa ravintoloista ja juomapaketti lisämaksusta).
 • Yleistä Satamamaksut ja verot sisältyvät hintaan. Poikkeuksena palvelumaksut/tipit, baarit ja spa.

Tarjousehdot

Costa Cruises lisäalennus, -200 e/varaus, kampanjatunnuksella COSTA
Etu koskee vain uusia varauksia, jotka on tehty 3.-30.6.2019. Etu on voimassa kaikilla Costa Cruisesin Välimeren risteilylähdöillä. Etu koskee myös tarjoushintaisia risteilyjä, mutta siihen ei voi yhdistää muita kampanjatunnuksia. TUI varaa oikeuden hintojen ja kampanjan muutoksiin.

Costa Cruises lisäalennus, -200 e/varaus, kampanjatunnuksella CARIBE
Etu koskee vain uusia varauksia, jotka on tehty 3.-30.6.2019. Etu on voimassa kaikilla Costa Cruisesin Karibian risteilylähdöillä. Etu on voimassa kahden hengen hyteissä. Etu koskee myös tarjoushintaisia risteilyjä, mutta siihen ei voi yhdistää muita kampanjatunnuksia. TUI varaa oikeuden hintojen ja kampanjan muutoksiin.