Costa Cruises

Edulliset lapsihinnat

  • Cruising – Italian Style Tyyliltään klassinen ja kansainvälinen, kivat sisätilat ja ihana tunnelma
  • Runsas valikoima risteilyjä Välimerellä Aurinkoa, uimista ja nähtävyyksiä
  • Edulliset lapsihinnat Suositut risteilyt lapsiperheille

Costa Cruises -laivalla voit risteillä tänne

Välimeri

Välimeri

Nähtävyyksiä sekä aurinkoa ja rantaelämää ihanilla rannoilla

Näytä risteilyt
Karibia

Karibia

Kristallinkirkas vesi, palmut ja uudet paratiisisaaret lähes päivittäin

Näytä risteilyt

Suositut Costa Cruisesin risteilyt

Tutustu Costa Cruisesin suosituimpiin risteilyihin ja kohteisiin. Kaikkiin hintoihin sisältyvät meno-paluulennot ja täysihoito aluksella. Karibian risteilyhintoihin sisältyy myös yksi yö hotellissa.

Costan uusi lippulaiva - Costa Smeralda

Turun telakalla valmistuu vuoden 2019 lopussa Costa Cruisesin 14. alus, Costa Smeralda. Se on valmistuessaan maailman suurin risteilyalus – ja ensimmäinen maakaasua polttoaineena käyttävä alus. Uusi lippulaiva on kunnianosoitus Italialle ja Costa Smeralda -nimen se on saanut Sardinian kauniista smaragdirannikosta. Tutustu upeaan Costa Smeraldaan!

Edulliset lapsihinnat

Kun haluat risteillä italialaiseen tyyliin, on Costa Cruises -varustamo oikea valinta. Costa Cruisesin risteilyt sopivat erinomaisesti koko perheelle. Eläväinen tunnelma, Italian inspiroima ruoka ja monikansalliset risteilyvieraat luovat laivoille mukavan eteläeurooppalaisen ilmapiirin.

Modernit risteilylaivat
Sen jälkeen kun Costa Cruises liitettiin maailman suurimpaan Carnival Cruises -risteilykonserniin vuonna 2000, varustamo on joka vuosi laskenut vesille vähintään yhden aluksen, jossa klassinen ja elegantti Italia kohtaa säkenöivän Las Vegasin. Laivojen värikylläinen sisustus lukuisine kiehtovine yksityiskohtineen on tunnetun amerikkalaisen sisustusarkkitehdin Joe Farcusin käsialaa.

Useimmat vieraat ovat eurooppalaisia – erityisesti Välimerellä, jossa Costa Cruises tarjoaa enemmän risteilyvaihtoehtoja kuin mikään muu varustamo. Risteilyt Välimerellä ovat usein satamapainotteisia, merellä ollaan yleensä vain muutamia päiviä.

Kenelle?
Costa Cruises on hyvä valinta kaikille, jotka viihtyvät värikkäässä eurooppalaisessa ilmapiirissä ja arvostavat italialaista keittiötä.

Costa Cruises on myös lapsiperheiden suosiossa. Heitä houkuttelevat edulliset lastenhinnat sekä varustamon lasten- ja nuortenklubit. Uusimmissa aluksissa on formula 1 -simulaattoreita ja elokuvateattereita, joissa voi kokea neliulotteisen elokuvaelämyksen.

Sisältyy aina TUIn risteilyihin

  • Lennot Meno-paluulennot sisältyvät hintaan.
  • Risteilyt Koe useita kohteita yhden loman aikana.
  • Elämykset Lukuisia aktiviteetteja, viihdeohjelmaa ja kuntosali.
  • Ruoka & juoma Ateriat laivalla sisältyvät hintaan (osa ravintoloista ja juomapaketti lisämaksusta).
  • Yleistä Satamamaksut ja verot sisältyvät hintaan. Poikkeuksena palvelumaksut/tipit, baarit ja spa.

Risteilytarjousten ehdot

*Costa Cruises - Välimeren risteilyistä -100 e/varaus -etu koskee vain uusia varauksia, jotka on tehty 9.4.-28.4.2019. Etu on voimassa Costa Cruises risteilylähdöillä 11.5.2019-2.3.2020. Etu koskee myös tarjoushintaisia risteilyjä, mutta siihen ei voi yhdistää muita kampanjatunnuksia. TUI varaa oikeuden hintojen ja kampanjan muutoksiin.

*Costa Cruises - Karibian risteilyistä -50 e/hlö -etu koskee vain uusia varauksia, jotka on tehty 9.4.-28.4.2019. Etu koskee aikuisia, jotka matkustavat 2 henkilön hytissä. Etu on voimassa Costa Cruisesin risteilylähdöillä 1.12.2019-29.2.2020. Etu koskee myös tarjoushintaisia risteilyjä, mutta siihen ei voi yhdistää muita kampanjatunnuksia. TUI varaa oikeuden hintojen ja kampanjan muutoksiin.