Costa Cruises

Erityistä tässä varustamossa

  • Cruising – Italian Style Tyyliltään klassinen ja kansainvälinen, kivat sisätilat ja ihana tunnelma
  • Runsas valikoima Välimeren risteilyjä Aurinkoa, uimista ja nähtävyyksiä
  • Edulliset lapsihinnat Suositut risteilyt lapsiperheille

Costa Cruises -aluksella voit risteillä tänne

Välimeri

Välimeri

Koe Euroopan keskiaikaiset kaupungit ja nähtävyydet ja nauti samalla auringosta ihanilla rannoilla.
Näytä risteilyt
Karibia

Karibia

Kristallinkirkas vesi, palmut ja uudet paratiisisaaret päivittäin luovat eksoottisen lomatunnelman.
Näytä risteilyt

Edulliset lapsihinnat

Alusten ruoka tulee pääasiassa italialaisesta keittiöstä. Niille, jotka eivät jostain syystä ole ihastuneet pastaan, parmankinkkuun tai tiramisuun, ruokalistalla on toki aina vaihtoehtoja muualta maailmasta.

Nykyaikainen laivasto

Costa Cruisesin laivasto on erittäin moderni. Sen jälkeen kun Costa Cruises liitettiin maailman suurimpaan Carnival Cruises -risteilykonserniin vuonna 2000, varustamo on joka vuosi laskenut vesille vähintään yhden aluksen, jossa klassinen ja elegantti Italia kohtaa säkenöivän Las Vegasin. Laivojen värikylläinen sisustus lukuisine kiehtovine yksityiskohtineen on tunnetun amerikkalaisen sisustusarkkitehdin Joe Farcusin käsialaa.

Useimmat vieraat ovat eurooppalaisia – erityisesti Välimerellä, missä Costa Cruises tarjoaa enemmän risteilyvaihtoehtoja kuin mikään muu varustamo. Välimerenristeilyt ovat usein satamapainotteisia, merellä ollaan muutamia päiviä.

Tanssia tähtien alla

Laivoissa keskustellaan useilla kielillä – esimerkiksi kaikki kuulutukset annetaan italiaksi, ranskaksi, saksaksi, espanjaksi ja englanniksi. Teatteriviihde sen sijaan on suurelta osin sanatonta ja sisältää paljon akrobatiaa ja laulua.

Eurooppalaiset tanssivat mielellään. Laivoissa onkin useita tanssilattioita, joilla soitetaan monenlaista elävää musiikkia pikkutunneille asti. Erityisen suosittuja ovat uima-allasjuhlat, jolloin koko allasalue muuttuu tanssilattiaksi keskiyön aikaan.

Kenelle?

Costa Cruises on hyvä valinta kaikille, jotka viihtyvät värikkäässä eurooppalaisessa ilmapiirissä ja arvostavat italialaista keittiötä.

Costa Cruises on myös lapsiperheiden suosiossa. Heitä houkuttelevat edulliset lastenhinnat sekä varustamon lasten- ja nuortenklubit. Uusimmissa aluksissa on jopa formula 1 -simulaattoreita ja elokuvateattereita, joissa voi kokea neliulotteisen elokuvaelämyksen.

Sisältyy aina TUIn risteilyihin

  • Lennot Meno-paluulennot ja matkatavara sisältyvät hintaan.
  • Risteilyt Koe useita kohteita yhden loman aikana.
  • Elämykset Lukuisia aktiviteetteja, viihdeohjelmaa ja kuntosali.
  • Ruoka & juoma Ateriat laivalla sisältyvät hintaan (osa ravintoloista ja juomapaketti lisämaksusta).
  • Yleistä Satamamaksut ja verot sisältyvät hintaan. Poikkeuksena palvelumaksut/tipit, baarit ja spa.