Mauritiuksen/Intian valtameren risteilyt

Kartta

Valikoimassamme ei ole risteilyjä tällä hetkellä, mutta toivottavasti saamme ne pian taas myyntiin.

Koe uniikki luonto, kulttuuri ja ihanat rannat

Mauritius/Intian valtameri

Varaa TUIlta risteily Mauritiukselta ja koe Intian valtameren paratiisimaisten saarten rikas kulttuuri ja ainutlaatuinen luonto. Risteilyllä voit rentoutua laivalla ja muutamilla maailman kauneimmista rannoista Seychellien saarivaltiossa. Reúnionilla ja Madagaskarilla voit tutustua saarten upeaan luontoon ja monipuoliseen eläimistöön.

Risteily Mauritiukselta Intian valtamerelle vie sinut upeiden hiekkarantojen ja kristallinkirkkaiden vesien, vehreiden kallioiden ja mielenkiintoisen luonnon, kulttuurin ja historian äärille.

Costa Cruisesin risteily Mauritiukselta

Costa Mediterranean on perheille hyvin sopiva laiva, joka tarjoaa erinomaiset olosuhteet rentoutumiseen – koko perheelle. Laivalla järjestetään myös runsaasti aktiviteetteja ja viihdeohjelmaa kuten erilaisia show-esityksiä. Ravintoloissa tarjoillaan italialaisen keittiön parhaita herkkuja!

Seychellit ja Mauritius

Intian valtamerelle suuntautuvalla risteilyllä tarjoutuu useita mahdollisuuksia päästä sukeltamaan ja snorklaamaan. Seychellejä ja Mauritiusta ympäröivät matalikolla sijaitsevat koralliriutat, mikä sopii erinomaisesti sekä sukeltamiseen että snorklaamiseen. Seychellit on myös tunnettu lähes koskemattomista, valkeista hiekkarannoistaan, joita reunustavat kalliot ja vehreä luonto.

Madagaskar ja Réunion

Madagaskarin lisäksi myös Réunionin kulttuuri ja keittiö ovat saaneet vaikutteita Ranskasta. Réunionin St Denistä kutsutaankin joskus Intian valtameren Pariisiksi sen lukemattomien pariisilaistyyppisten bistrojen ja brasserioiden vuoksi. Saari on myös tunnettu vulkaanisesta maisemastaan. Luonnosta kiinnostuneilla on mahdollisuus nähdä Madagaskarin kaksi eri puolta – Tamatave ja Nosy Be. Voit tutustua luontoon sekä maalla että merellä pinnan alla.

Lento, hotelli ja risteily

TUIn kautta varatut risteilyt ovat helppo tapa matkustaa – olet sitten asiantuntija tai aloittelija. Hintaan sisältyvät risteilyn lisäksi lennot ja hotellimajoitus.

Laivat, Mauritius/Intian valtameri

Katso kaikki (undefined)

Sisältyy aina TUIn risteilyihin

  • Lennot Meno-paluulennot sisältyvät hintaan, kun varaat matkapaketin.
  • Risteilyt Koe useita kohteita yhden loman aikana.
  • Elämykset Lukuisia aktiviteetteja, viihdeohjelmaa ja kuntosali.
  • Ruoka & juoma Ateriat laivalla sisältyvät hintaan (osa ravintoloista ja juomapaketti lisämaksusta).
  • Yleistä Satamamaksut ja verot sisältyvät hintaan. Poikkeuksena palvelumaksut/tipit, baarit ja spa.