MSC Cruises

Erityistä tässä varustamossa

  • Modernit laivat Paljon parvekehyttejä, useita ravintoloita, hienot allasalueet ja suuri spa
  • Rento ja kodikas Edulliset lapsihinnat sekä lasten- ja nuortenkerhot
  • Italialainen tunnelma Välimeri-väritteinen risteily
  • Kävelykansi Ihania terasseja ja altaita kävelykannella

MSC Cruises -aluksella voit risteillä tänne

Välimeri

Välimeri

Koe Euroopan keskiaikaiset kaupungit ja nähtävyydet ja nauti samalla auringosta ihanilla rannoilla.
Näytä risteilyt
Karibia

Karibia

Kristallinkirkas vesi, palmut ja uudet paratiisisaaret päivittäin luovat eksoottisen lomatunnelman.
Näytä risteilyt

Varustamosta

Italialaiselle mentaliteetille on ominaista intohimoinen, elämänmyönteinen energia, eikä tunnelma MSC Cruisesin laivoilla tee poikkeusta. Tarjolla on pääasiassa italialaista ruokaa. Niille, jotka eivät jostain syystä ole ihastuneet pastaan, parmankinkkuun tai tiramisuun, ruokalistalla on aina vaihtoehtoja muualta maailmasta. Lounasaikaan pääravintolassa on kiinteä kattaus, mutta uusimmilla laivoilla on myös erikoisravintoloita.

Useita uusia aluksia

MSC Cruisesin laivasto on erittäin moderni ja rakennettu 2000-luvulla lukuunottamatta kahta vanhempaa alusta, MSC Melodya ja MSC Rapsodya, jotka purjehtivat pääasiassa eksoottisilla risteilyreiteillä.

Uudenaikaisimmat MSC Fantasia ja MSC Splendida ovat kaksi suurinta risteilyalusta, jotka eurooppalainen varustamo koskaan on rakennuttanut. Suosittuja ovat myös Musica-luokan viisi modernia alusta, joissa on paljon parvekehyttejä, useita ravintoloita, kauniit uima-allasalueet ja suuri kylpylä.

Klassisesta musiikista Cirque du Soleil’hin

Useimmat vieraistamme ovat eurooppalaisia. Viestintä laivoissa tapahtuu usealla kielellä – esimerkiksi kaikki kuulutukset annetaan italiaksi, ranskaksi, saksaksi, espanjaksi ja englanniksi. Kieltensekoituksen välttämiseksi teatteriviihde on suurelta osin sanatonta. Iltaviihteeseen sisältyy muun muassa klassisia konsertteja, Cirque du Soleil -henkistä akrobatiaa, tanssimusiikkia ja jazzia.

MSC Cruisesin hintataso on suhteellisen matala, mutta toisiin varustamoihin verrattuna maksullisia palveluja on enemmän. Kaikki viihde sekä ruoka pää- ja noutopöytäravintolassa sisältyvät kuitenkin risteilyn hintaan.

Kenelle?

MSC Cruises on hyvä valinta kaikille, jotka viihtyvät tyylipuhtaassa eurooppalaisessa ilmapiirissä ja arvostavat italialaista keittiötä.

MSC Cruises on myös lapsiperheiden suosiossa. Heitä houkuttelevat edulliset lastenhinnat sekä varustamon lasten- ja nuortenklubit. MSC Fantasiassa ja MSC Splendidassa on jopa formula 1 -simulaattoreita ja elokuvateatterit, joissa voi kokea neliulotteisen elokuvaelämyksen.

Sisältyy aina TUIn risteilyihin

  • Lennot Meno-paluulennot ja matkatavara sisältyvät hintaan.
  • Risteilyt Koe useita kohteita yhden loman aikana.
  • Elämykset Lukuisia aktiviteetteja, viihdeohjelmaa ja kuntosali.
  • Ruoka & juoma Ateriat laivalla sisältyvät hintaan (osa ravintoloista ja juomapaketti lisämaksusta).
  • Yleistä Satamamaksut ja verot sisältyvät hintaan. Poikkeuksena palvelumaksut/tipit, baarit ja spa.