MSC Cruises

  • Modernit laivat Paljon parvekehyttejä, useita ravintoloita, hienot allasalueet ja suuri spa
  • Rento ja kodikas Edulliset lapsihinnat sekä lasten- ja nuortenkerhot
  • Italialainen tunnelma Välimeren värittämä risteily
  • Uniikki kävelykansi Ihania terasseja ja altaita kävelykannella

MSC Cruises

MSC Cruises on Välimeren värittämä risteilyelämys. Ilmapiiri laivalla on tyylipuhdas ja hienostuneen elegantti. Italialaiselle mentaliteetille on ominaista intohimoinen, elämänmyönteinen energia, eikä tunnelma MSC Cruisesin laivoilla tee poikkeusta. MSC Cruisesilla on lisäksi hyvät lapsihinnat.

Useita uusia laivoja
MSC:n laivasto koostuu 2000-luvulla rakennetuista, moderneista aluksista. Uudenaikaisimpia ovat Fantasia-luokan alukset, jotka ovat suurimmat eurooppalaisen varustamon koskaan rakennuttamat. Suosittuja ovat myös Musica-luokan viisi modernia laivaa, joilla on paljon parvekehyttejä, useita ravintoloita, kauniit uima-allasalueet ja suuri kylpylä.

MSC:n risteilyvalikoima Välimerellä. Karibialla, Etelä-Amerikassa ja Pohjolassa on laaja. Laivat ovat tasokkaita ja kuuluvat alan tuoreimpaan laivastoon. Laivoilla tarjottava ruoka on pääasiassa italialaista. Niille, jotka eivät jostain syystä ole ihastuneet pastaan, parmankinkkuun tai tiramisuun, on ruokalistalla aina vaihtoehtoja muualta maailmasta. Pääravintolassa on kiinteät kattausajat päivälliselle, mutta uusimmilla laivoilla on myös erikoisravintoloita.

Kenelle?
MSC Cruises on hyvä valinta kaikille, jotka viihtyvät tyylipuhtaassa eurooppalaisessa ilmapiirissä ja arvostavat italialaista keittiötä.

MSC Cruises on myös lapsiperheiden suosiossa. Heitä houkuttelevat edulliset lapsihinnat sekä varustamon lasten- ja nuortenkerhot. Osassa laivoja on formula 1 -simulaattoreita ja elokuvateatterit, joissa voi kokea neliulotteisen elokuvaelämyksen.

Sisältyy aina TUIn risteilyihin

  • Lennot Meno-paluulennot sisältyvät hintaan.
  • Risteilyt Koe useita kohteita yhden loman aikana.
  • Elämykset Lukuisia aktiviteetteja, viihdeohjelmaa ja kuntosali.
  • Ruoka & juoma Ateriat laivalla sisältyvät hintaan (osa ravintoloista ja juomapaketti lisämaksusta).
  • Yleistä Satamamaksut ja verot sisältyvät hintaan. Poikkeuksena palvelumaksut/tipit, baarit ja spa.