Norwegian Cruise Line -laivalla voit risteillä tänne

Karibia

Karibia

Kristallinkirkas vesi, palmut ja uudet paratiisisaaret lähes päivittäin

Näytä risteilyt
Välimeri

Välimeri

Nähtävyyksiä sekä aurinkoa ja rantaelämää ihanilla rannoilla

Näytä risteilyt
Pohjoinen Eurooppa

Pohjoinen Eurooppa

Koe naapurimaat Itämeren ympäristössä tai Norjan kauniit vuonot

Näytä risteilyt

Ihanaa lomatunnelmaa, hyvät lapsihinnat ja modernit laivat

Norwegian Cruise Line

**Norwegian Cruise Linen suositut ja modernit laivat on lastattu koko perheen aktiviteeteilla. Varustamon Feel Free -konseptin ansiosta sinun ei tarvitse huolehtia kiinteistä päivällisajoista tai muodollisista pukukoodeista. Sen sijaan voit vapaasti valita runsaasta ravintola- ja viihdeohjelmatarjonnasta mieleisesi. Voit siis nauttia risteilystäsi erityisen vapaasti!

Rennossa ilmapiirissä keskitytään rentoutumaan ja nauttimaan huveista. Elämyksiä ja aktiviteetteja on tarjolla loputtomasti, kaikenikäisille ja moneen makuun. Risteilysi on täynnä sekä energiaa että rentouttavia hetkiä!

Viihdeohjelmaa koko perheelle

Kaikilla varustamon laivoilla on monipuoliset lasten- ja nuortenkerhot. Monilla varustamon laivoilla, uten esimerkiksi Norwegian Epicillä, on uima-allaskannella kolme jättimäistä vesiliukumäkeä. Monella laivalla on lisäksi keilarata.

Iltaisin voit käydä katsomassa Las Vegas -tyylisiä showesityksiä ja Broadway-musikaaleja. Tunnelma laivan baareissa ja loungeissa sykkii energiaa musiikin tahdissa.

Risteile Norwegianin matkassa Bahamalle ja Kroatiaan

Norwegian Cruise Line tekee risteilyjä sekä Karibialla että Välimerellä. Risteilyt sopivat sinulle, joka unelmoit vauhdikkaasta risteilystä. Niin lapsiperheet, sinkkumatkustajat kuin pariskunnat arvostavat varmasti Norwegian Cruise Linen risteilyjä vapaassa amerikkalaistyylisessä ilmapiirissä – ilman ennakkoon määriteltyjä päivällisaikoja ja pukeutumiskoodeja.

Valinnanvapautta – nauti risteilystä omaan tyyliisi

Feel Free -konseptin johdosta voit itse päättää missä ja milloin syöt, laivalla ei ole kiinteitä päivällisaikoja. Risteilyn hintaan sisältyy useita ravintoloita niin aamiaisella, lounaalla kuin päivällisellä. Ota rennosti ja nauti päivästä kuten itse haluat!

NCL's Free at Sea – enemmän vastinetta rahoille

Feel Free -konseptin lisäksi voit tehdä risteilystäsi vielä mukavamman ja vaivattomamman varaamalla etukäteen alla olevista paketeista mieleisesi. 99 dollarilla per matkustaja voit valita kaksi alla olevista viidestä tarjouksesta.

  • Juomapaketti
  • Retkipaketti
  • Erikoisravintolapaketti
  • WiFi-paketti
  • Alennus 3. ja 4. matkustajalle per hytti (valituilla risteilyillä)

Lisätietoja ja NCL Free at Sea -paketin varaukset asiakaspalvelustamme, puh. 0303 60 690.
Huomioi, että tarjous koskee kahta matkustajaa per hytti, tai yhtä matkustajaa matkustettaessa yhden hengen hytissä. Mikäli hyttiin majoittuu useampi henkilö, maksavat lisähenkilöt normaalin hinnan. Tarjouspaketti tulee varata viimeistään kolme viikkoa ennen risteilyä.

Lue lisää

Huomioi

Huomioi, että varustamot ovat tällä hetkellä ryhtyneet ylimääräisiin varotoimenpiteisiin Korona-viruksen suhteen. Lue lisää varustamon sivuilta.

2.4.2019 päättyy Norwegian Cruise Linen Premium All Inclusive -konsepti, joka korvataan uudella NCL's Free at Sea -konseptilla.

Mikäli olet varannut risteilysi ennen 2.4.2019, on Premium All Inclusive -konsepti voimassa risteilylläsi. 2.4.2019 ja sen jälkeen tehdyillä risteilyvarauksilla noudatetaan NCL's Free at Sea -konseptia, joka on varattavissa viimeistään kolme viikkoa ennen risteilyä.

Sisältyy aina TUIn risteilyihin

  • Lennot Meno-paluulennot sisältyvät hintaan, kun varaat matkapaketin.
  • Risteilyt Koe useita kohteita yhden loman aikana.
  • Elämykset Lukuisia aktiviteetteja, viihdeohjelmaa ja kuntosali.
  • Ruoka & juoma Ateriat laivalla sisältyvät hintaan (osa ravintoloista ja juomapaketti lisämaksusta).
  • Yleistä Satamamaksut ja verot sisältyvät hintaan. Poikkeuksena palvelumaksut/tipit, baarit ja spa.