Norwegian Cruise Line -laivalla voit risteillä tänne

Karibia

Karibia

Kristallinkirkas vesi, palmut ja uudet paratiisisaaret lähes päivittäin

Näytä risteilyt
Välimeri

Välimeri

Nähtävyyksiä sekä aurinkoa ja rantaelämää ihanilla rannoilla

Näytä risteilyt

Ihanaa lomatunnelmaa, hyvät lapsihinnat ja modernit laivat

Norwegian Cruise Line

**Norwegian Cruise Linen suositut ja modernit laivat on lastattu koko perheen aktiviteeteilla. Varustamon Feel at Sea -konseptin ansiosta voit vapaasti valita runsaasta ravintola- ja viihdeohjelmatarjonnasta mieleisesi. Kiinteitä päivällisaikoja ei ole, eikä muodollisia pukeutumissääntöjä tarvita.

Rennossa ilmapiirissä keskitytään rentoutumaan ja nauttimaan huveista. Elämyksiä ja aktiviteetteja on tarjolla loputtomasti, kaikenikäisille ja moneen makuun. Risteilysi on täynnä sekä energiaa että rentouttavia hetkiä!

Viihdeohjelmaa koko perheelle

Kaikilla varustamon laivoilla on monipuoliset lasten- ja nuortenkerhot. Varustamon suurimman laivan, Norwegian Epicin, uima-allaskannella on kolme jättimäistä vesiliukumäkeä. Monella laivalla on lisäksi keilarata.

Illalla voit käydä katsomassa Las Vegas -tyylisiä showesityksiä ja Broadway-musikaaleja. Tunnelma laivan baareissa ja loungeissa sykkii energiaa musiikin tahdissa.

Risteile Norwegianin matkassa Bahamalle ja Kroatiaan

Norwegian Cruise Line tekee risteilyjä sekä Karibialla että Välimerellä. Risteilyt sopivat sinulle, joka unelmoit vauhdikkaasta risteilystä. Niin lapsiperheet, sinkkumatkustajat kuin pariskunnat arvostavat varmasti Norwegian Cruise Linen risteilyjä vapaassa amerikkalaistyylisessä ilmapiirissä – ilman ennakkoon määriteltyjä päivällisaikoja ja pukeutumiskoodeja.

Lue lisää

Huomioi

2.4.2019 päättyy Norwegian Cruise Linen Premium All Inclusive -konsepti, joka korvataan uudella Free at Sea -konseptilla.

Mikäli olet varannut risteilysi ennen 2.4.2019, on Premium All Inclusive -konsepti voimassa risteilylläsi. 2.4.2019 ja sen jälkeen tehdyillä risteilyvarauksilla noudatetaan Free at Sea -konseptia.

Sisältyy aina TUIn risteilyihin

  • Lennot Meno-paluulennot sisältyvät hintaan, kun varaat matkapaketin.
  • Risteilyt Koe useita kohteita yhden loman aikana.
  • Elämykset Lukuisia aktiviteetteja, viihdeohjelmaa ja kuntosali.
  • Ruoka & juoma Ateriat laivalla sisältyvät hintaan (osa ravintoloista ja juomapaketti lisämaksusta).
  • Yleistä Satamamaksut ja verot sisältyvät hintaan. Poikkeuksena palvelumaksut/tipit, baarit ja spa.