Norwegian Cruise Line

Erityistä tässä varustamossa

  • Feel Free Tule kuin haluat, ilman aikatauluja
  • Pidetty ravintolakosepti Vapaat ruokailuajat ja runsaasti ravintoloita
  • Ihanaa lomatunnelmaa Rento tunnelma ilman velvollisuuksia

Norwegian Cruise Line -aluksella voit risteillä tänne

Välimeri

Välimeri

Koe Euroopan keskiaikaiset kaupungit ja nähtävyydet ja nauti samalla auringosta ihanilla rannoilla.
Näytä risteilyt
Karibia

Karibia

Kristallinkirkas vesi, palmut ja uudet paratiisisaaret päivittäin luovat eksoottisen lomatunnelman.
Näytä risteilyt

Ihanaa lomatunnelmaa, hyvät lapsihinnat ja modernit laivat

Norwegian Cruise Line on nimestään huolimatta amerikkalainen varustamo, jolla on nuori ja moderni laivasto. Risteilyelämyksiä kuvaa joustavuus. Norwegian Cruise Linen aluksilla ei ole kiinteitä päivällisaikoja eikä niillä noudateta muodollisia pukeutumissääntöjä. Niinpä tunnelma aluksilla on leppoisa ja epämuodollinen.

Aluksilla on runsaasti erilaista toimintaa kaikenikäisille myös auringonlaskun jälkeen.

Feel Free Cruising

Aluksilla noudatetaan varustamon arvostettua Feel Free -ravintolakonseptia. Sen ansiosta voit vapaasti aterioida missä tahansa sinulle sopivaan aikaan. Näin tunnelma säilyy rentona ja vapaana. Aluksilla ei ole muodollisia iltoja eikä sinun tarvitse pukeutua parhaimpiisi, jos et itse sitä halua.

Laivoilla ei ole perinteistä pääravintolaa. Saat joka ilta vapaasti valita mieleisesi laajasta ravintolavalikoimasta. Osa ravintoloista sisältyy risteilylippuun, joistakin maksat pienen lisämaksun. Tekipä mielesi sitten italialaista, meksikolaista, ranskalaista tai vaikka japanilaista ruokaa – aina löytyy sopiva ravintola.

Viihdettä koko perheelle

Kaikilla aluksilla on suuret lasten- ja nuortenkerhot. Varustamon suurimman laivan Norwegian Epicin uima-allaskannella on jopa kolme jättimäistä vesiliukumäkeä. Monella aluksella on keilaratoja.

Iltaohjelma on monipuolista. Teatterin korkealuokkainen viihdeohjelma on Las Vegas- ja Broadway-tyylistä. Norwegian Epicillä voit nauttia esimerkiksi Blue Man Group -ryhmän upeasta show'sta. Tunnelma värähtelee energisen musiikin ja tanssin tahtiin kaikissa baareissa ja seurustelutiloissa.

Kenelle?

Norwegian Cruise Linen epävirallinen ilmapiiri, Freestyle Cruising sekä suuret lasten- ja nuortenkerhot tekevät risteilyistä lapsiperheiden suosiman vaihtoehdon. Varustamon laivat sopivat erinomaisesti nuorille pareille niiden energisen tunnelman ja monenlaisen toiminnan ansiosta.

Norwegian Epicillä on erityisesti yksinmatkustaville tarkoitettu alue pienempiä, modernisti sisustettuja hyttejä. Yhteisen seurustelualueen lisäksi yksinmatkustavat risteilevät alennettuun hintaan.

Norwegianin Haven - sviitit

Yksityinen maailma merellä täynnä luksusta ja rentoutumista sinulle joka majoitut Haven-sviitissä. Sviitit ovat elegantteja ja ylellisiä, käytettävissäsi on concierge-palvelut sekä hovimestari vuorokauden ympäri.

The Haven-sviitissä majoittuville on oma ravintola sekä oma uima-allasalue. Saat pienen aluksen ylellisyyden ja tunnelman, mutta suuren aluksen palvelut eli täydellisen yhdistelmän.

Sisältyy aina TUIn risteilyihin

  • Lennot Meno-paluulennot ja matkatavara sisältyvät hintaan.
  • Risteilyt Koe useita kohteita yhden loman aikana.
  • Elämykset Lukuisia aktiviteetteja, viihdeohjelmaa ja kuntosali.
  • Ruoka & juoma Ateriat laivalla sisältyvät hintaan (osa ravintoloista ja juomapaketti lisämaksusta).
  • Yleistä Satamamaksut ja verot sisältyvät hintaan. Poikkeuksena palvelumaksut/tipit, baarit ja spa.