Norwegian Cruise Line

  • Feel Free Tule kuin haluat, ilman aikatauluja
  • Pidetty ravintolakosepti Vapaat ruokailuajat ja runsaasti ravintoloita
  • Ihanaa lomatunnelmaa Rento tunnelma ilman velvollisuuksia

Ihanaa lomatunnelmaa, hyvät lapsihinnat ja modernit laivat

Norwegian Cruise Linen suositut ja modernit laivat on lastattu koko perheen aktiviteeteilla. Varustamon "Feel Free" -konseptin ansiosta voit vapaasti valita runsaasta ravintola- ja viihdeohjelmatarjonnasta mieleisesi. Kiinteitä päivällisaikoja ei ole, eikä muodollisia pukeutumissääntöjä tarvita. Tarjolla on ihanaa lomatunnelmaa, hyvät lapsihinnat ja kaikenikäisille sopivaa tekemistä.

Feel Free
Norwegian Cruise Linen risteilyillä on epätavallisen rento ja vapaa tunnelma. Juomapaketeista tai juomarahoista ei tarvitse huolehtia. Kaikki sisältyy hintaan. Rennossa ilmapiirissä keskitytään rentoutumaan ja nauttimaan huveista. Elämyksiä ja aktiviteetteja on tarjolla loputtomasti, kaikenikäisille ja moneen makuun. Risteilysi on täynnää sekä energiaa että rentouttavia hetkiä!

Viihdeohjelmaa koko perheelle
Kaikilla varustamon laivoilla on monipuoliset lasten- ja nuortenkerhot. Varustamon suurimman laivan, Norwegian Epicin, uima-allaskannella on kolme jättimäistä vesiliukumäkeä. Monella laivalla on lisäksi keilarata.

Myös iltaisin riittää tekemistä. Teatterin tasokas viihdeohjelma on Las Vegas- ja Broadway-tyylistä. Tunnelma laivan baareissa ja loungeissa sykkii energiaa musiikin ja tanssin tahdissa.

Useita hyttivaihtoehtoja
Hyttivaihtoehtoja laivoilla on useita – sinkkustudioista koko perheen "garden villoihin". Osassa Norwegianin laivoja on erityinen alue, jossa on pienempiä, moderneja hyttejä yksin matkustavien tarpeisiin. Edullisten hintojen lisäksi yksin matkustaville on yhteiset loungetilat.

Kenelle?
Norwegian Cruise Linen laivat sopivat sinulle, joka unelmoit vauhdikkaasta risteilystä ilman ennakkoon määriteltyjä päivällisiaikoja ja pukeutumiskoodeja.

Sisältyy aina TUIn risteilyihin

  • Lennot Meno-paluulennot sisältyvät hintaan.
  • Risteilyt Koe useita kohteita yhden loman aikana.
  • Elämykset Lukuisia aktiviteetteja, viihdeohjelmaa ja kuntosali.
  • Ruoka & juoma Ateriat laivalla sisältyvät hintaan (osa ravintoloista ja juomapaketti lisämaksusta).
  • Yleistä Satamamaksut ja verot sisältyvät hintaan. Poikkeuksena palvelumaksut/tipit, baarit ja spa.