Norwegian Cruise Line

Ihanaa lomatunnelmaa, hyvät lapsihinnat ja modernit laivat

  • Feel Free Risteile kuten haluat, ilman aikatauluja
  • Pidetty ravintolakonsepti Vapaat ruokailuajat ja runsaasti ravintolavaihtoehtoja
  • Ihanaa lomatunnelmaa Rentoa tunnelmaa ilman velvollisuuksia

Norwegian Cruise Line -laivalla voit risteillä tänne

Välimeri

Välimeri

Koe Euroopan keskiaikaiset kaupungit ja nähtävyydet ja nauti samalla auringosta ihanilla rannoilla.

Näytä risteilyt
Karibia

Karibia

Kristallinkirkas vesi, palmut ja uudet paratiisisaaret päivittäin luovat eksoottisen lomatunnelman.

Näytä risteilyt
Kanariansaaret

Kanariansaaret

Näytä risteilyt

Ihanaa lomatunnelmaa, hyvät lapsihinnat ja modernit laivat

Norwegian Cruise Linen suositut ja modernit laivat on lastattu koko perheen aktiviteeteilla. Varustamon "Feel Free" -konseptin ansiosta voit vapaasti valita runsaasta ravintola- ja viihdeohjelmatarjonnasta mieleisesi. Kiinteitä päivällisaikoja ei ole, eikä muodollisia pukeutumissääntöjä tarvita. Tarjolla on ihanaa lomatunnelmaa, hyvät lapsihinnat ja kaikenikäisille sopivaa tekemistä.

Feel Free
Norwegian Cruise Linen risteilyillä on epätavallisen rento ja vapaa tunnelma. Juomapaketeista tai juomarahoista ei tarvitse huolehtia. Kaikki sisältyy hintaan. Rennossa ilmapiirissä keskitytään rentoutumaan ja nauttimaan huveista. Elämyksiä ja aktiviteetteja on tarjolla loputtomasti, kaikenikäisille ja moneen makuun. Risteilysi on täynnä sekä energiaa että rentouttavia hetkiä!

Viihdeohjelmaa koko perheelle
Kaikilla varustamon laivoilla on monipuoliset lasten- ja nuortenkerhot. Varustamon suurimman laivan, Norwegian Epicin, uima-allaskannella on kolme jättimäistä vesiliukumäkeä. Monella laivalla on lisäksi keilarata.

Myös iltaisin riittää tekemistä. Teatterin tasokas viihdeohjelma on Las Vegas- ja Broadway-tyylistä. Tunnelma laivan baareissa ja loungeissa sykkii energiaa musiikin ja tanssin tahdissa.

Useita hyttivaihtoehtoja
Hyttivaihtoehtoja laivoilla on useita – "sinkkustudioista" koko perheen "garden villoihin". Osassa Norwegianin laivoja on erityinen alue, jossa on pienempiä, moderneja hyttejä yksin matkustavien tarpeisiin. Edullisten hintojen lisäksi yksin matkustaville on yhteiset loungetilat.

Kenelle?
Norwegian Cruise Linen laivat sopivat sinulle, joka unelmoit vauhdikkaasta risteilystä ilman ennakkoon määriteltyjä päivällisaikoja ja pukeutumiskoodeja. Niin lapsiperheet, sinkkumatkustajat kuin pariskunnat arvostavat varmasti NCL:n risteilyjä vapaassa amerikkalaistyylisessä ilmapiirissä.

The Haven by Norwegian
Haven-sviitit tarjoavat täysin oman pienen maailmansa, täynnä luksusta ja rentoutumista. Sviitit ovat tyylikkäät ja ylelliset, käytettävissäsi on concierge-palvelut sekä hovimestari vuorokauden ympäri.

The Haven-sviitissä majoittuvilla on käytössään oma ravintola sekä oma uima-allasalue. Nautit pienen laivan ylellisyydestä ja tunnelmasta, samalla käytössäsi on suuren laivan palvelut. The Haven on siis täydellinen yhdistelmä!

Sisältyy aina TUIn risteilyihin

  • Lennot Meno-paluulennot sisältyvät hintaan.
  • Risteilyt Koe useita kohteita yhden loman aikana.
  • Elämykset Lukuisia aktiviteetteja, viihdeohjelmaa ja kuntosali.
  • Ruoka & juoma Ateriat laivalla sisältyvät hintaan (osa ravintoloista ja juomapaketti lisämaksusta).
  • Yleistä Satamamaksut ja verot sisältyvät hintaan. Poikkeuksena palvelumaksut/tipit, baarit ja spa.

Tarjousehdot

*All Inclusive 0 e
Norwegian Cruise Linesin risteilyihin sisältyy Premium All Inclusive. Etu koskee kaikkia hyttiluokkia, pois lukien Pelkkä risteily –luokan (Just Cruise) hytit.

*Ostosrahaa jopa 500 USD/hytti
Etu on voimassa, kun risteily on varattu 14.2.-1.4.2019. Etu koskee vain uusia varauksia. Etu koskee kaikkia talven 18-19, kesän 2019 sekä talven 19-20 lähtöjä. Etu koskee vähintään 7 päivän risteilyjä. Edun suuruus riippuu hyttiluokasta: Studio-hytti 50 USD, sisähytti tai ulkohytti 100 USD, parvekehytti tai minisviitti 150 USD, sviitti tai Haven 250 USD, valikoidut sviitit ja Haven –kategorioiden hytit 500 USD.

*3 erikoisillallista
Etu on voimassa, kun risteily on varattu 14.-28.2.2019. Etu koskee vain uusia varauksia. Etu koskee kaikkia talven 18-19, kesän 2019 sekä talven 19-20 lähtöjä. Etu koskee parveke- ja minihyttejä, pois lukien Pelkkä risteily –luokan (Just Cruise) hytit.