Norwegian Bliss

Erityistä tässä laivassa

 • Merten suurin kartingrata
 • Runsas ravintolatarjonta
 • Tandemlasku ja tuplasilmukka – vesipuiston vauhtia

Laivat, Välimeri

Täydellinen tapa tutustua Välimeren alueeseen on risteily. Kun valitset läntisen Välimeren, aloitat risteilysi useimmiten Barcelonasta tai Roomasta. Matkan varrella pääset kokemaan lomakohteita esimerkiksi Espanjassa, Italiassa ja Ranskassa. Itäisellä Välimerellä on myös tarjolla paljon aurinkoa, rantoja ja nähtävyyksiä. Täällä risteilyt alkavat yleensä Venetsiasta ja kiertävät mm. Kroatiassa ja Kreikan saaristossa.

Laivat, Karibia

Idän suunnassa odottavat ihanat rantakohteet kuten Bahama, Puerto Rico, St Martin ja St Thomas. Suosittuja lomakohteita läntisellä Karibialla ovat reggaen kotimaa Jamaika, taivaansinisen meren Meksiko ja Caymansaaret keihäsrauskuineen. Eteläinen Karibia sijaitsee hieman kauempana Floridasta, ja risteilyt ovatkin useimmiten yli viikon mittaisia. Täällä sijaitsevat muutamat kaikkein kauneimmista saarista: St Lucia upeine "Twin Pitons" -vuorenhuippuineen sekä rantaparatiisit Barbados ja Aruba.

Norwegian Cruise Linen (NCL) uusin alus Norwegian Bliss tarjoaa laivan täydeltä mielenkiintoisia uutuuksia ja vanhoja suosikkeja. Laivalla on ennätyksellinen määrä ravintoloita, viihdeohjelmaa ja aktiviteetteja.
Perinteistä pääruokasalia ei laivassa ole. Sen sijaan varustamo on kehittänyt ”Feel Free”-ravintolakonseptin, joka tarkoittaa että syöt missä ja milloin itse haluat.

Suurin kilparata merellä ja jännittävä laser-peli

Valmistaudu vauhdikkaaseen kisaan haastavalla kaksikerroksisella ajoradalla. Hio ajotaitojasi keskellä merta – kirkkaan sinisen taivaan alla, turkoosin meren yläpuolella! Seikkailunhaluiset voivat osallistua myös jännittävään laser-taisteluun, joka käydään hylätyllä avaruusaluksella laivan kannella. Ota mukaan perhe ja ystävät ja heittäytykää todelliseen seikkailuun!

Tandemlaskuja, tuplasilmukka ja muuta vauhdikasta menoa vesipuistossa

Laske vauhdikkaita vesiliukumäkiä, uudelleen ja uudelleen. Ota kisa kaveria vastaan tandemlaskussa. Ja koe se tunne vatsanpohjassa, kun tulet vauhdilla Ocean Loopsin tuplasilmukkaan… Henkeäsalpaavat vesiliukumäkielämykset voit kokea laivan Aqua Parkissa. Perheen pienimmille hauskuutta ja vesileikkejä tarjoaa puolestaan Kid´s Aqua Park, jossa on myös lasten vesiliukumäki.

Ja jos haluat vain rentoutua, tilaa virkistävä juoma ja nauti auringosta ja pulahduksista uima-altaassa ja jacuzzissa. Täydellisen rentouttaviin hetkiin on laivassa Mandara Spa, jossa on kampaamo, suolahuone, lumihuone, uima-allas ja tietysti ylellisiä hoitoja.

Palkittuja musikaaleja ja näköalaloungeja

Laivalla on monta hyvää syytä olla hereillä myöhään yöhön. Käy kuuntelemassa rock-musiikkia The Carven Clubilla, vietä hauska ilta stand-up komiikan parissa Comedy Clubilla tai viihdy Happy Hour Prohibtion – The Musical -esityksen parissa. ”Oh, What a Night” ei täällä tarkoita pelkästään The Four Seasons -yhtyeen kappaletta, vaan myös upeaa tunnetta sen jälkeen kun olet nähnyt ylistetyn ja palkitun Jersey Boys -musikaalin.

Poikkea myös näköalaloungessa, josta matkan varrella avautuu 180° upeita näköaloja uskomattoman kauniisiin maisemiin, kaupunkeihin ja taianomaisiin auringonlaskuihin.

Starbucksista tacoihin ja teppanyakiin

Laivalla on sekä Texas Smoke House -pihviravintola, kalaravintola Ocean Blue että Coco´s suklaan ystäville. Sekä italialainen La Cucina, Cagney’s Steakhouse ja Jimmy Buffett’s Margaritaville at Seas -ravintola, josta saat hampurilaisia kaikilla keksimilläsi tavoilla.

Käy myös nauttimassa perjantaimenu tacoilla Los Lobosissa, ihastele kokkien työskentelyä Teppanyakissa, tai nauti ranskalaisen keittiön herkuista Le Bistrossa. Makeita leivonnaisia saat puolestaan The Bake Shopista, jäätelöä Dolce Gelatosta ja kahvia kahvilaketju Starbucksista. Ja tässä vain alkua…

Tietoa aluksesta

 • Kansia

  20
 • Matkustajia

  4 004
 • Miehistöä

  2 100
 • Leveys

  41,5 m
 • Nopeus

  22 solmua
 • Neitsytmatka

  huhtikuu 2018
 • Pituus

  330 m
 • Bruttovetoisuus

  168 028 GT

Sisältyy aina TUIn risteilyihin

 • Lennot Meno-paluulennot ja matkatavara sisältyvät hintaan.
 • Risteilyt Koe useita kohteita yhden loman aikana.
 • Elämykset Lukuisia aktiviteetteja, viihdeohjelmaa ja kuntosali.
 • Ruoka & juoma Ateriat laivalla sisältyvät hintaan (osa ravintoloista ja juomapaketti lisämaksusta).
 • Yleistä Satamamaksut ja verot sisältyvät hintaan. Poikkeuksena palvelumaksut/tipit, baarit ja spa.