Kartta

Valikoimassamme ei ole risteilyjä tällä hetkellä, mutta toivottavasti saamme ne pian taas myyntiin.

Koe naapurimaat Itämeren ympäristössä tai Norjan kauniit vuonot

Pohjoinen Eurooppa

Risteilylle lähteäksesi ei tarvitse lentää kauas. Voit astua laivaan esimerkiksi Tukholmasta, Göteborgista ja Kööpenhaminasta, ja kokea muutamia Itämeren alueen naapurimaista mielenkiintoisilla risteilyreiteillä. Tai nauttia Norjan rannikon viihtyisistä kylistä ja kiemurtelevien vuonojen ja korkeiden tunturihuippujen postikorttimaisen kauniista maisemista.

Voit valita useista risteilylaivoista ja reiteistä. Tutustu ja löydä juuri sinulle ja seurueellesi sopivin!

Risteilylle Skandinaviasta

TUIn välittämillä risteilyillä on helppo risteillä – olet sitten kokenut risteilymatkustaja tai ensikertalainen. Pohjoisessa Euroopassa tarjolla oleville risteilyille lähdetään Skandinaviasta, kuten Tukholman, Göteborgin ja Kööpenhaminan satamista.

Koska on parasta risteillä pohjoisessa Euroopassa?

Risteilykausi pohjoisessa Euroopassa kestää huhtikuulta lokakuulle. Vilkkain risteilykausi on kesäkuukausina. Keväisin ja syksyisin risteilyillä on rauhallisempaa.

Reittivinkkejä pohjoisen Euroopan risteilyille

Aloita risteilysi Tukholmasta tai Kööpenhaminasta ja koe kauniit naapurimaat. Tutustu komeaan Pietariin ja sen palatseihin ja viehättäviin rakennuksiin. Kuljeskele Tallinnan maalauksellisilla kujilla, mukulakivikaduilla ja pienillä toreilla. Risteilyllä poiketaan myös Helsingissä, jossa risteilymatkustajat pääsevät näkemään esimerkiksi kauniin Kauppatorin ja mielenkiintoisen Suomenlinnan linnoituksen.

Norjan upeat vuonot

Norjan rannikon sanotaan olevan yksi maailman kauneimmista meriteistä. Astu laivaan Göteborgissa tai Kööpenhaminassa ja koe Norjan upea rannikko. Risteilyllä pääset näkemään pieniä kyliä, mukavia rannikkokaupunkeja, kaunista vuonomaisemaa jokineen, koskineen, vesiputouksineen, korkeine tuntureineen ja laaksoineen.

Laivat, Pohjoinen Eurooppa

Sisältyy aina TUIn risteilyihin

  • Lennot Meno-paluulennot sisältyvät hintaan, kun varaat matkapaketin.
  • Risteilyt Koe useita kohteita yhden loman aikana.
  • Elämykset Lukuisia aktiviteetteja, viihdeohjelmaa ja kuntosali.
  • Ruoka & juoma Ateriat laivalla sisältyvät hintaan (osa ravintoloista ja juomapaketti lisämaksusta).
  • Yleistä Satamamaksut ja verot sisältyvät hintaan. Poikkeuksena palvelumaksut/tipit, baarit ja spa.