Royal Caribbean Cruise Line

Erityistä tässä varustamossa

  • Elämyksiä kaikille laivalla on runsaasti aktiviteetteja, ruokaelämyksiä ja viihdeohjelmaa
  • Lasten- ja nuortenkerhot Merten suurimmat lasten- ja nuortenkerhot
  • Tasokasta viihdettä Upeita show-esityksiä Las Vegasin ja Broadwayn tyyliin
  • Uutta Merten nopein internet, robotti-baarimikot ja virtuaaliparvekkeet

Royal Caribbean Cruise Line -aluksella voit risteillä tänne

Välimeri

Välimeri

Koe Euroopan keskiaikaiset kaupungit ja nähtävyydet ja nauti samalla auringosta ihanilla rannoilla.
Näytä risteilyt
Karibia

Karibia

Kristallinkirkas vesi, palmut ja uudet paratiisisaaret päivittäin luovat eksoottisen lomatunnelman.
Näytä risteilyt

Varustamosta

Song of Norway teki neitsytmatkansa vuonna 1970. Royal Caribbean on siitä lähtien rakennuttanut maailman suurimmat ja innovatiivisimmat risteilyalukset. Niistä suurimmat, Oasis of the Seas ja Allure of the Seas, ovat maailman suurimmat risteilyalukset ja aivan omaa luokkaansa.

Aktiviteetteja kaikille

Niille jotka malttavat poistua allaskansilta on tarjolla paljon tekemistä. Risteilyalusten aktiviteetti-, ravintola- ja viihdetarjonta on laaja – tekemistä ja ohjemaa on ympäri vuorokauden.

Las Vegasista uimahyppyihin

Royal Caribbean oli ensimmäinen varustamo, jonka risteilyaluksissa oli mm. kiipeilyseiniä, luistin‑ ja köysiratoja sekä surffisimulaattoreita. Laivojen viihdetarjonta – mm. komeat Las Vegas- tai Broadway-henkiset showt – on alansa parhaimmistoa. Luistinratojen upeissa jääshow-esityksissä on mukana mm. taitoluistelun olympiamitalisteja, ja sekä Oasis että Allure of the Seas -aluksissa on elämykselliset vesiteatterit, joissa yleisö nvoi ihastella uimahyppyjä 25 metristä.

Laivojen ilmapiiri on rento, mutta ”formal evening” -iltoina tarjoutuu tilaisuuksia pukeutua juhlavamminkin. Aluksille saapuu matkustajia kaikkialta maailmasta – suurin osa heistä on amerikkalaisia. Royal Caribbean on viime aikoina noussut monien ruotsalaisten suosimaksi lomavaihtoehdoksi.

Herkkuja notkuvia pöytiä

Alusten ruokatarjonta on monipuolista ja aina laadukasta. Pääravintoloiden perinteisissä kattauksissa aterioit samaan aikaan ja samassa pöydässä koko risteilyn ajan. Joustavassa My Time Dining -vaihtoehdossa voit valita ajankohdan ja pöytäkoon joka ilta erikseen.

Kaikissa aluksissa on myös Windjammer -noutopöytäravintola ja useimmiten lisäksi joukko erikoisravintoloita. Enimmillään Royal Caribbeanin laivoissa on 24 erilaista ravintolaa ja ruokapaikkaa.

Kenelle?

Royal Caribbean tarjoaa alustensa suuren koon ansiosta todella jokaiselle jotakin. Lyömättömän laajan aktiviteettitarjonnan ansiosta varustamon laivat sopivat erinomaisesti niillekin aktiivisille ihmisille, jotka eivät juuri välitä risteilyistä.

Varustamo on panostanut lasten‑ ja nuortenklubeihinsa, jotka on jaoteltu ikäryhmiin kolmivuotiaista alkaen – uusimmissa aluksissa on jopa lastenhuone vauvoja varten. Royal Caribbean onkin lapsiperheiden suursuosikki.

Sisältyy aina TUIn risteilyihin

  • Lennot Meno-paluulennot ja matkatavara sisältyvät hintaan.
  • Risteilyt Koe useita kohteita yhden loman aikana.
  • Elämykset Lukuisia aktiviteetteja, viihdeohjelmaa ja kuntosali.
  • Ruoka & juoma Ateriat laivalla sisältyvät hintaan (osa ravintoloista ja juomapaketti lisämaksusta).
  • Yleistä Satamamaksut ja verot sisältyvät hintaan. Poikkeuksena palvelumaksut/tipit, baarit ja spa.