Harmony of the seas

Erityistä tässä laivassa

 • Uiva lomakohde
 • merten pisin vesiliukumäki
 • Laivalla 7 kaupunginosaa
 • Maailmanluokan viihdettä

Laivat, Karibia

Idän suunnassa odottavat ihanat rantakohteet kuten Bahama, Puerto Rico, St Martin ja St Thomas. Suosittuja lomakohteita läntisellä Karibialla ovat reggaen kotimaa Jamaika, taivaansinisen meren Meksiko ja Caymansaaret keihäsrauskuineen. Eteläinen Karibia sijaitsee hieman kauempana Floridasta, ja risteilyt ovatkin useimmiten yli viikon mittaisia. Täällä sijaitsevat muutamat kaikkein kauneimmista saarista: St Lucia upeine "Twin Pitons" -vuorenhuippuineen sekä rantaparatiisit Barbados ja Aruba.

Uiva lomakohde – risteilylle koko suvun voimin

Harmony of the Seas on uiva lomakohde, jossa on lähes kaikkea. Laiva sopii ennen kaikkea vauhdikkaan menon ystäville. Ruokaa on tarjolla kaikista maailman kolkista- Aktiviteetteja on tarjolla vuorokauden ympäri. Yhdessä Symphony of the Seas -sisaraluksen kanssa alus on yksi maailman suurimmista.

Central Park, The Boardwalk & Royale Promenade

Central Park on 100 m pitkä puisto laivan keskiosassa. Täällä on useita ravintoloita, jotka on koristeltu yli 12 000 viherkasvilla. The Boardwalk on puolestaan klassisten rantakatujen tyylinen kävelykatu karuselleineen ja ravintoloineen. Ja kadun päässä sijaitsevassa Aquatheaterissa voit ihastella akrobaattisia esityksiä 20 metrin korkeudesta.

Huikaisevaa viihdeohjelmaa

Kymmenen kerrosta Boardwalkin yläpuolella sijaitsee huiman The Abyss -liukumäen aloituspiste. Rohkeimmat voivat myös liihottaa köysirataa pitkin, joka kulkee korkealla promenadin päällä.

Suurin osa viihdeohjelmasta on keskittynyt The Entertainment Placen ympärille. Pääteatterissa esitetään upeita show-esityksiä, kuten mm. Broadway-musikaali Grease kesällä 2016. Alukselta löytyy lisäksi jäärata uskomattomin jääesityksin, jazzklubi, stand up -komediaa, Dazzles-yökerho sekä suuri tanssilattia ja livemusiikkia. Kaikki tämä sisältyy risteilylippusi hintaan.

Kun janoat juomista suuntaa Bionic Baariin, jossa tilaukset tehdään iPadilla ja drinkit valmistaa – robotti!

Pizzaa ja hummeria

Vaikka tunnelma laivalla on rento, vaihtavat monet hieman fiinimmät vaatteet päivälliselle – erityisesti kapteenin illalliselle (yhtenä illoista). Liiallisuuksiin ei kuitenkaan mennä ja voit valita joko kiinteän tai joustavan pöytäjärjestyksen.

Makuelämyksistä pääset nauttimaan peräti 20 eri paikassa – alkaen upeasta New York -henkisestä 150 Central Park -ravintolan maistelumenusta aina Sorrento-pizzeriaan. Viimeksi mainittu sisältyy risteilyn hintaan kuten myös mm. Windjammer-buffetravintola ja kolme à la carte -ravintolaa. Näistä American Icon Grill tarjoaa herkkuja USAsta, kun taas Chicissä herkutellaan erityisen maukkailla ruuilla, jotka edustavat maailman eri keittiöitä. Mikäli haluat pukeutua hienosti ja illallistaa hieman tasokkaammin, kokeile The Grandea, jonka listalla on mm. hummeria.

Aurinkokansi rentoutumiseen ja vauhdikasta menoa

Risteilyaluksella on viisi allasta, joista yksi on varattu ainoastaan aikuisille. Neljällä muulla altaalla voit laskea kolmea vesiliukumäkeä – jotka muuten ovat Royal Caribbean -varustamon ensimmäiset. Laivan peräosasta löydät Flowriderin, joka mahdollistaa surffaamisen oikeilla aalloilla ilman laivasta poistumista.

Harmony of the Seas -aluksella on lisäksi ostoskatu Royal Promenade, kirjasto, kiipeilyseinä, 9-reikäinen minigolfrata, useita baareja ja lounge-tiloja sekä hyvinvarustettu kuntosali spa-palveluineen ja kauneushoitola. Lapset viihtyvät varmasti myös omissa lasten- ja nuortenkerhoissaan.

Ihastele satamaan tuloa omalta parvekkeeltasi

Useimmissa hyteissä on oma parveke, mutta myös sisähyteistä on merinäköala. Hyttien seiniin on nykyaikaisella tekniikalla mahdollista heijastaa kulloinenkin ulkonäkymä.

Laiva saapuu uuteen satamaan lähes joka päivä. Voit itse päättää haluatko lähteä retkelle, kierrellä maissa omin päin vai jäädä laivaan.

Tietoa aluksesta

 • Kansia

  18
 • Matkustajia

  6 410
 • Miehistöä

  2 394
 • Leveys

  47 m
 • Nopeus

  23,8 solmua
 • Neitsytmatka

  toukokuu 2016
 • Pituus

  362 m
 • Bruttovetoisuus

  220 000 GT

Sisältyy aina TUIn risteilyihin

 • Lennot Meno-paluulennot ja matkatavara sisältyvät hintaan.
 • Risteilyt Koe useita kohteita yhden loman aikana.
 • Elämykset Lukuisia aktiviteetteja, viihdeohjelmaa ja kuntosali.
 • Ruoka & juoma Ateriat laivalla sisältyvät hintaan (osa ravintoloista ja juomapaketti lisämaksusta).
 • Yleistä Satamamaksut ja verot sisältyvät hintaan. Poikkeuksena palvelumaksut/tipit, baarit ja spa.