Matkat
Duni Resort

Hinta alkaen

...

Hotelleja

1

Hintataso

Hintaesimerkki: Sunny Beach
  • Pizzan. 8 e
  • Vesi (1 l)n. 1 e

Tietoa

Katso kaikki
  • ValuuttaBulgarian leva (BGN)
  • Aikaero0 tuntia
  • PääkaupunkiSofia
  • KieliBulgaria
  • Väkiluku7 128 000

Matkat Duni Resort

Duni Resort

Loma Duni Resortissa on täydellisen lomapaketti. Voit nauttia lomasi aikana hyvästä ruuasta, uima-altaista, urheiluaktiviteeteista ja show-esityksistä. Duni Resort sijaitsee etelärinteessä Mustanmeren hienojen rantojen yläpuolella.

Duni Resort sijaitsee Bulgarian Rivieralla noin tunnin ajomatkan päässä Sunny Beachiltä. Lomakylä on rakennettu erityisesti All Inclusive -lomailijoita silmällä pitäen. Duni Royal Resortin viisi hotellia ovat tasokkaita ja niillä on useita yhteisiä palveluita. Valinnanvaraa siis riittää.

Lomakylä meren äärellä

Asut Belleville & Holiday Village Resortissa lähellä hiekkarantaa. Hotelli koostuu kahdesta hotellista, joilla on yhteiset palvelut. Hieman pidemmällä sijaitsevat hiekkadyynit, joiden mukaan itse lomakyläkin on nimetty. Kävely aurinkoterassien ja ravintoloiden lomassa nivoo tämän suuren hotellialueen mukavasti yhteen. Löydät jatkuvasti uutta ihmeteltevää: hyviä ravintoloita (niin buffet kuin à la carte), uima-altaita, span, ulkona sijaitsevan kuntosalin ja minigolfradan. Amfiteatteriin mahtuu 1600 henkilöä, ja teatterissa voit iltaisin nauttia esityksistä.

Zumbaa ja lastenkerhoja

Täällä voit nauttia rankasta treenistä ulkokuntosalilla, osallistua zumba-tunneille tai pelata rantalentopalloa. Hotelli järjestää myös lastenesityksiä, nuorten discoja ja mukavia kerhotuokioita lapsille. Voit myös vuokrata maastopyörän tai suorittaa sukellussertifikaatin.

Sozopolin kapeat kujat

Idyllinen Sozopolin kaupunki sijaitsee Duni Resortista kahdeksan kilometriä pohjoiseen, mukavan taksimatkan päässä. Sozopolin puutalot ja mukulakivikujat tuovat mieleen Nessebarin (Sunny Beachin tuntumassa). Täällä voit vaeltaa viiniköynnösten ja taidegallerioiden lomassa, ja jos pidät käsitöistä ja taiteesta – olet saapunut aarreaittaan.

Matkavaihtoehtoja Duni Resort