Dominikaaninen tasavalta - Retket

Valitse retket TUI-lomallesi

Kirjaudu Minun lomani -osioon

Valitse retket ilman TUI-varausta

Etsi retki

Karibian-lomallesi täysin uusia ulottuvuuksia tuovat lukuisat upeat elämykset. Veneretkiä, viidakkosafareita ja kulttuuria tarjoavia kaupunkikierroksia sekä adrenaliinintäyteisiä hetkiä zipline-vaijerilaskuissa sademetsissä. Klikkaa ja varaa heti tai tutustu inspiroiviin vinkkeihimme.

 • Aktiivisille seikkailijoille

  Aktiivisille seikkailijoille

  Valitsemastasi lomakohteesta riippuen voit esimerkiksi kokeilla vauhdikkaita jeeppi- tai beach buggy -ajeluja, ratsastaa, laskea koskia tai snorklata merellisessä kansallispuistossa. Monipuolinen yhdistelmä seikkailua – kiipeilyä, buggy-autoja, ratsastusta ja bungee-trampoliineja on tarjolla Punta Canassa lomaileville Bavaro Adventure Parkissa

 • Luonto, kulttuuri & nähtävyydet

  Luonto, kulttuuri & nähtävyydet

  Sademetsien flora ja fauna tulevat tutuiksi Los Haitises -kansallispuistossa, ja samana päivänä voit käydä tutustumassa paratiisisaari Cayo Levantadoon, jota myös Bacardi Islandiksi kutsutaan. Kaupunkikierroksilla Puerto Platassa ja/tai maan pääkaupungissa Santo Domingossa vierailet tunnelmallisissa kirkoissa, viehättävissä espanjalais-siirtomaatyylisissä kortteleissa ja pikkukaduilla, joilla kaupan on niin sikareja, meripihkakoruja kuin rommia.

 • Täydellistä rentoutumista

  Täydellistä rentoutumista

  Voit valita useista puoli- ja kokopäiväretkistä merellä. Osa tehdään katamaraaneilla, osa suuremmilla veneillä tai pikaveneillä. Minkä sitten valitsetkin, tarkoituksena on nauttia ihanista näkymistä kimaltelevilla vesillä, poiketa kauniilla rannoilla ja trooppisilla saarilla ja uida ja snorklata rauhallisissa poukamissa.

 • Muita elämyksiä

  Muita elämyksiä

  Punta Canassa tai Bayahibessa lomailevat voivat valita myös erikoisretkistä kuten 20 minuutin helikopteriretki, kuumailmapalloretki auringonnousussa Bavaron-rannikolla, Broadway-tyylinen showilta Coco Bongo -yökerhossa tai kokopäivän wellness-retki – joogaa, hierontaa ja kala-spa Doctor Fish Ocean Spa -veneellä.