Matkat
Fujairah

Hinta alkaen

...

Hotelleja

0

Hintataso

Hinnat ovat keskihintoja
  • Päivällinenn. 12 e
  • Vesi (1 l)n. 0,40 e

Tietoa

Katso kaikki
  • ValuuttaDirham (AED)
  • Aikaero+2 tuntia
  • PääkaupunkiAbu Dhabi
  • KieliArabia
  • Väkilukun. 200 000

Matkat Fujairah

Fujairah

Fujairah sijaitsee itärannikolla, toisin kuin Dubai ja muut emiraatit. Fujairah tarjoaa rentouttavan loman Intian valtameren pitkien rantojen äärellä. Rantahotellimme on täydellinen valinta sinulle, joka viihdyt lomallasi hotellin palvelujen äärellä.

Tasokas Iberotel Miramar Al Aqah Beach Resort sijaitsee aivan rannalla, Fujairahin pohjoisosassa. Hotellilla on uima-altaita sekä sisällä että ulkona, spa ja jacuzzi. Ja lisäksi vielä kuntosali ja tenniskenttä, mikäli kaipaat lomallasi liikuntaa.

Sopii perheille

Hotellilla on oma lastenkerho ja monenlaista toimintaa perheen pienimmille. Hotellialueella on useita ravintoloita, ja suosittelemmekin varaamaan All Inclusiven. Sharmin kylään, jossa on muutama ravintola ja kahvila, on matkaa noin viisi kilometriä.

Yksityinen ranta

Ranta on leveä ja koostuu hienorakeisesta, pehmeästä hiekasta. Iberotel Miramar Al Aqah Beach Resortilla on täällä oma yksityinen, aurinkotuolein varustettu rantaosuus, jolla (tai myös ihanalla rantakadulla) on mukava juosta ja kävellä.

Fujairahin keskusta

Hotellilta on matkaa 45 kilometriä Fujairahin keskustaan, jossa on muutama ostoskeskus ja ravintoloita. Keskustaan pääset taksilla tai voit varata paikan hotellin omasta bussista, joka kulkee Fujairahin keskustaan kerran viikossa.

Tutustu Dubaihin

Suosittelemme myös käyntiä upeassa Dubaissa, josta voit lukea esittelyistämme: Bur Dubai, Dubai Jumeirah Beach ja Downtown Dubai. Hotelli tarjoaa bussikuljetuksen Dubaihin kaikille, jotka haluavat kokea kaupungin ostoskeskukset, futuristisen arkkitehtuurin ja itämaiset markkinat. Bussikuljetus on järjestetty kahdesti viikossa ja paikkavarauksen teet vastaanotossa.

Matkavaihtoehtoja Fujairah

Suosikkihotellit Fujairah

Valitettavasti hotelleja ei löydy

Kohteen Fujairah hotelleja ei juuri nyt löydy Näytä kaikki kohteen Dubai/Arabiemiraatit hotellit