/Dubai/Arabiemiraatit

Dubain monipuoliset markkinat

Jenni Mäkinen, matkaopas

Dubaissa järjestetään kuukausittain useita eri teemalla varustettuja markkinoita. Markkinat ovat useimmiten puistoissa, aukioilla tai pienissä ostoskeskuksissa. Jos hyvin käy, voi viikon aikana käydä ihailemassa paikallisia käsitöitä, perinteistä kirpputoritoimintaa sekä hankkimassa ruoat luomuruokamarkkinoilta.

Paikallisen yrittäjän viinietikoita ja oliiviöljyjä. Paikallisen yrittäjän viinietikoita ja oliiviöljyjä.

Luomuruokatarjontaa. Usein elintarvikkeita on myynnissä vain rajoitettu erä, joten myyntiä riittää niin kauan kuin tuotteita löytyy. Kannattaa olla ajoissa paikalla, sillä jo keskipäivällä tarjonta on vähäistä. Luomuruokatarjontaa. Usein elintarvikkeita on myynnissä vain rajoitettu erä, joten myyntiä riittää niin kauan kuin tuotteita löytyy. Kannattaa olla ajoissa paikalla, sillä jo keskipäivällä tarjonta on vähäistä.

Kuivin suin ei markkinoilla tarvitse olla. Monilla markkinoilla on tarjolla maistiaisia sekä erilaisia virvokkeita ja vitamiinijuomia. Kuivin suin ei markkinoilla tarvitse olla. Monilla markkinoilla on tarjolla maistiaisia sekä erilaisia virvokkeita ja vitamiinijuomia.