Yhdistyneet Arabiemiirikunnat - Retket

Valitse retket TUI-lomallesi

Kirjaudu Minun lomani -osioon

Valitse retket ilman TUI-varausta

Etsi retki

Loputtomia aavikoita, mutta myös upea megaluokan suurkaupunki Dubai City. Voimakkaat kontrastit tekevätkin lomastasi mielenkiintoisen. Tähän vastakohtaisuuksien maahan tutustut parhaiten retkillämme. Klikkaa ja varaa heti tai tutustu inspiroiviin vinkkeihimme.

 • Aktiivisille seikkailijoille

  Aktiivisille seikkailijoille

  Off-road-safarilla matkaat jeepillä pitkin aavikon hiekkadyynejä kamelitilalle ja sieltä edelleen beduiinileirille, jossa nautit barbecueillallisen tähtitaivaan alla. Toisenlaisia seikkailuja, joita et myöskään varmasti koskaan unohda, ovat lennot Dubai Cityn yllä helikopterilla tai vesitasolla.

 • Luonto, kulttuuri & nähtävyydet

  Luonto, kulttuuri & nähtävyydet

  Maailmankuulu luksushotelli Burj al Arab seisoo meren äärellä kuin jättimäinen purje. Retkiohjelmistossamme on kaksi erilaista retkeä, joilla pääset tutustumaan hotelliin. Joko yhdistettynä lounaaseen itämaisessa Allwan-ravintolassa tai Afternoon Tea -hetkeen ylhäällä Sahn Eddar-ravintolassa, josta näet kaupungin lintuperspektiivistä.

 • Iltaretket

  Iltaretket

  Nauti ihanista näkymistä veneen lipuessa pitkin Dubainjokea hetkellä, jolloin aurinko painuu pilvenpiirtäjien taakse ja päivä vaihtuu kaikissa väreissään kimaltavaan iltaan. Tarjolla on maisemien lisäksi herkullinen illallinen. Illallisristeilyjä tehdään sekä moderneilla retkiveneillä että perinteisillä, puisilla dhow-veneillä.