Egypti - Retket

Valitse retket TUI-lomallesi

Kirjaudu Minun lomani -osioon

Valitse retket ilman TUI-varausta

Etsi retki

Kaksi Egyptin ehdotonta must-juttua aivan omassa luokassansa – sukellus ja antiikin nähtävyydet. Harmillista olisi tietysti myös palata kotiin näkemättä temppeleitä ja kuninkaiden hautoja Luxorissa. Tai Nemoa, Dorista ja heidän kaikkia värikkäitä ystäviään koralliriutalla. Klikkaa ja varaa heti tai tutustu inspiroiviin vinkkeihimme.

 • Aktiivisille seikkailijoille

  Aktiivisille seikkailijoille

  Maailmanluokan sukellus- ja snorklausolosuhteet odottavat sinua Punaisellamerellä. Varaa sukelluskurssi, sertifikaatin jo omaavien sukelluspaketti tai tule mukaan snorklaamaan kaikille soveltuville veneretkille upeille koralliriutoille. Toinen mieleenpainuva retkivaihtoehto on aavikkosafari mönkijöillä.

 • Luonto, kulttuuri & nähtävyydet

  Luonto, kulttuuri & nähtävyydet

  Antiikin temppelit Egyptissä ovat paljon vanhempia kuin kreikkalaiset ja roomalaiset – ja paremmin säilyneitä. Luxorin retkipäivän aikana näet sfinksejä, pylväikköjä ja jättikokoisia patsaita Luxorin ja Karnakin temppeleissä. Mutta myös Kuninkaiden laakson upeat hautakammiot, joiden seiniin on maalattu hieroglyfejä, jumalankuvia ja näkymiä faaraoiden arjesta.

 • Täydellistä rentoutumista

  Täydellistä rentoutumista

  Lasipohjaveneellä tehtävät retket ovat hyvä tapa kokea Punaisenmeren värikäs vedenalainen maailma kastumatta. Tarjolla on myös monia muita veneretkiä, jotka tarjoavat mukavan yhdistelmän kannella rentoutumista sekä uima- ja snorklaushetkiä. Rentoutumista on tarjolla myös hamam-retkillä, joihin sisältyy höyrysauna ja hieronta.

 • Ostosretket

  Ostosretket

  Hurghadan-rannikolla lomailevat voivat osallistua yhdistetylle kaupunkikierrokselle ja ostosretkelle, jolla käydään niin Hurghadan markkinoilla ja marinoissa kuin palmujen reunustamilla puistokaduilla. Marsa Alamin rannikolla voit sen sijaan kokea basaarien, katukauppiaiden ja turkkilaisen linnoituksen luomaa tunnelmaa aidossa egyptiläisessä kaupungissa, El Quseirissa.