Costa Calma

Costa Calma tarkoittaa rauhallista rannikkoa, ja se jatkuu aina Jandian niemimaan eteläiseen kärkeen saakka. Rannikkokaistale koostuu useista rannoista, jotka nivoutuvat yhteen veden ollessa matalalla.

Costa Calma tarjoaa jokaiselle jotakin

Rannikolta löytyy rantoja kaikenikäisille ja kaikkiin makuihin. Pohjoisosassa on lapsille sopivia rantoja, kun taas rannikon eteläosa sopii täydellisesti vesiurheilulajien harrastajille, esimerkiksi purje- tai leijalautailuun.

Costa Calma sijaitsee lähellä La Lajitan kylää. Taustalla kohoaa vuori, joka luo kauniit puitteet yhdessä turkoosinvärisen meren kanssa. Tulet huomaamaan, että Costa Calman ympäristö on erittäin rehevää ja vehreää saaren muihin paikkoihin verrattuna. Tästä käy kiittäminen keinotekoista kastelua. Tämän ansiosta varjoisia paikkoja löytyy helposti lämmön käydessä liian kovaksi.

Viihtyisiä ravintoloita ja baareja

Costa Calmalta löytyy lukuisia viihtyisiä baareja ja ravintoloita. Voit kokeilla aitoja Kanariansaarille tyypillisiä ruokia, kuten tortilloita tai kylmää tomaattikeittoa, gazpachoa. Täältä löytyy myös useita hyviä kalaravintoloita, joista saa tuoreita päivän kala-annoksia.

Costa Calman välittömässä läheisyydessä sijaitsee useita hyviä retkikohteita, esimerkiksi pidetty Sotaventon ranta. Tällä 50 kilometriä pitkällä rannikolla käydään CPU:n purjelautailun mestaruuskisat heinä-elokuussa. Toinen lapsiperheiden suosima retkikohde on Fuerteventuran suurin eläin- ja luonnonpuisto, Oasis Park.