Fuerteventura - Retket

Valitse retket TUI-lomallesi

Kirjaudu Minun lomani -osioon

Valitse retket ilman TUI-varausta

Etsi retki

Fuerteventura tunnetaan ehkä parhaiten sen pitkistä, vaaleista hiekkarannoistaan. Saari tarjoaa kuitenkin paljon muutakin – urheilua, erilaisia seikkailuja, veneretkiä ja elämyksiä luonnossa. Klikkaa ja varaa heti tai tutustu inspiroiviin vinkkeihimme.

 • Aktiivisille seikkailijoille

  Aktiivisille seikkailijoille

  Fuerteventuralla pääosaa näyttelevät meri ja rannat, mitä tulee aktiviteetteihin. Voit lähteä erilaisille katamaraaniretkille, snorklata, ajaa vesikootterilla tai tehdä vaikka sukellusveneretken. Jos mieluummin viihdyt kuivalla maalla, voit lähteä opastetulle maastopyöräretkelle kauniisiin luontomaisemiin ja pieniin kalastajakyliin.

 • Luonto, kulttuuri & nähtävyydet

  Luonto, kulttuuri & nähtävyydet

  Kun haluat kokea Fuerteventuran parhaat palat yhden ja saman päivän aikana, suosittelemme osallistumaan saarikierrokselle. Retki esittelee sinulle pienen Betancurian kaupungin siirtomaatyylisiä rakennuksia, atsteekkien insiproiman kirkon Pájarassa ja pääset maistelemaan paikallista vuohenjuustoa maatilalla. Ja mikäli haluat tutustua muihin Kanariansaariin lomallasi, voit lähteä päiväretkelle Gran Canarialle tai Lanzarotelle.

 • Täydellistä rentoutumista

  Täydellistä rentoutumista

  Lähde merelle ja tunne tuulenvire hiuksissasi! Katamaraaniretkellä voit bongailla valaita ja delfiinejä, jotka elävät lämpimissä, Fuerteventuran vesissä. Retkellä voit uida tai snorklata tai vain rentoutua kaikessa rauhassa. Valitse erilaisista veneretkistä – kohteena Papagayo-rannat tai pieni Isla de Loboksen saari.

 • Ostosretket

  Ostosretket

  Kaksi kärpästä yhdellä iskulla Lanzaroten saariretkellä. Playa Blancassa sijaitsevassa hienossa pienvenesatamassa, Marina Rubiconissa, on paljon vaatteita, kenkiä ja sisustustarvikkeita myyviä pikkukauppoja. Markkinoilla voit puolestaan ostaa taidetta ja paikallisia käsitöitä. Yhtenä vinkkinä ovat Corralejon markkinat, joilla myydään kaikkea paikallisesta juustosta käsintehtyihin koruihin.