El Cotillo

Kaipaatko rauhallista lomaa, mutta et tahdo menettää ravintolaelämää ja hyviä uimamahdollisuuksia? Siinä tapauksessa El Cotillo on täydellinen matkakohde. Viehättävä kalastajakylä rakennettiin pyhimys Buen Viajen muistoksi. Pyhimyksen kunniaksi paikalliset järjestävät myös vuosittaisen juhlan elokuussa. Viime vuosina tämä pieni paikkakunta on laajentunut, kiitos lukuisten rakennettujen majapaikkojen. Toinen kasvun syy on se, että yhä useammat ovat löytäneet kylän läheiset upeat rannat.

Lapsiystävälliset uimalahdet

El Cotillon lähistössä sijaitsee useita lapsiystävällisiä uimalahtia ja laguuneja. Hiekka on pehmeää ja valkoista, vesi kristallinkirkasta.
La Conchan perherannalla aallonkorkeus pysyy yleensä matalana, kiitos suojaavan särkän. Veden ollessa matalalla voivat kaikkein pienimmätkin polskutella turvallisesti ja nauttia veden turkoosinkirkkaasta väristä. Toinen hyvin suosittu hiekkaranta on nimeltään Playa del Castillo. Täällä hiekka on sävyltään kultaisen punaista, ja vesi pysyy tyynenä suojaavan lahden ansiosta.

El Cotillon ympärillä luonto on upeaa, ja auringonlaskun aikaan pääset kokemaan kalastajakylän ravintolaterassien parhaat puolet.
Mikäli kaipaat vedeltä muuta kuin tyyntä, pääset kokemaan aaltoja ja purjelautailua Playa del Aljibe de la Cuevan ja Playa del Aguilan rannoilla. Ne sijaitsevat hieman kauempana etelässä. Näillä rannoilla aallot voivat nousta todella korkeiksi, etenkin talvisin.

Jos kaipaat pientä taukoa auringosta ja rantaelämästä, kannattaa vierailla Fortaleza del Tostónin linnoituksessa, joka sijaitsee lähellä El Cotillon keskustaa. Se rakennettiin 1700-luvun lopussa pitämään merirosvot loitolla.