Isla de Lobos

Fuerteventuran Correlejosta vain noin vartin venematkan päässä sijaitsee Isla de Lobos, joka sopii täydellisesti päiväretkikohteeksi. Hiekkaranta, uimalahti tai syrjäinen laguuni, valinta on sinun.

Hienoja vaelluspolkuja

Turkoosi ja selkeä vesi viilentää mukavasti vaelluksen jälkeen. Isla de Lobosilla on uima- ja snorklausmahdollisuuksien ohella myös hyviä vaellusreittejä. Näitä reittejä on helppo seurata. Voit vaeltaa esimerkiksi La Montaña -kalderanille, viihtyisälle La Caleran rannalle ja saaren kuuluisalle majakalle. Täältä avautuu huimaava näköala meren yli aina Lanzaroten saarelle.

Saarella on myös yksinkertainen lounasravintola, mikäli et tahdo pakata omia eväitä mukaan. Koska koko Isla de Lobos on luonnonsuojelualuetta, on osa ympäristöstä suljettu vierailijoilta kasvien ja eläinten suojelemiseksi. Saarella kasvaakin useita harvinaisia kasvilajeja.

Taianomainen kuumaisema

Ei, et ole saapunut kuuhun tai Marsiin. Isla de Lobos näyttää nimittäin erehdyttävästi kuun pinnalta, kiitos laavakiven ja valkoisen hiekan. Saaren kohokohta on iso tulivuori kraatereineen. Se kohoaa saaren pohjoispuolella, ja voit nousta koko matkan ylös vuorelle. Älä unohda hyviä vaelluskenkiä, aurinkosuojaa ja paljon vettä, sillä keskipäivällä voi tulla varsin kuuma.
Reitti satamasta majakalle ja takaisin kestää noin kaksi tuntia. Ylös tulivuorelle kiipeäminen vie tunnin lisää. Lähde siis matkaan aikaisella veneellä, mikäli tahdot ottaa rauhassa. Corralejosta lähtee useita veneitä päivittäin.