Oasis Park

Vietä koko päivä perheen kanssa saaren ainoassa eläinpuistossa La Lajitassa, eteläisellä Fuerteventuralla. Täällä kaikenikäiset pääsevät nauttimaan jännien eläimien ohella myös värikkäästä luonnosta, sillä puistossa on tuhansia kasvilajeja maailman eri kolkista.

Oasis Parkin rikas eläimistö

Oasis Park on keskittynyt hyvin pitkälti aktiviteetteihin, jotka liittyvät eläimiin. Näihin kuuluvat muun muassa papukaijashow’t, petolintuesitykset, leikkiminen makien kanssa, kameliratsastus tai eläintenhoitajien avustaminen kirahvien ruokinnassa. Puistossa elää tuhansia eläimiä, muutamia esimerkkejä mainitaksemme seeproja, elefantteja virtahepoja, merileijonia, gepardeja, petolintuja, krokotiileja, liskoja, pesukarhuja.

Yksi alue on omistettu erityisesti nuorimmille vierailijoille. Täällä he pääsevät tutustumaan poneihin, kaniineihin, vuohiin, minipossuihin ja ankkoihin.

Paratiisi kasvien ystäville

Jos pidät kasveista, on Oasis Park paratiisi. Kävele kauniissa puistossa, jossa on tuhansia värikkäitä ja eksoottisia kasvilajeja ympäri maailman. Näihin kuuluu valtava kaktuskokoelma, erilaisia palmulajeja, värikkäitä ihmeköynnöksiä, yrtti- ja lääkekasveja sekä paljon muuta. Mikäli perheenne kaipaa pientä vilvoittelua, kannattaa käydä kasvitieteellisen puutarhan puolella, jossa palmujen ja muiden eksoottisten puiden alla on varjoisaa.

Mikäli nälkä iskee, ei nälissään tarvitse olla pitkään, sillä puistossa on kolme ravintolaa. Niistä saa kaikkea paikallisista erikoisuuksista lapsiystävällisiin ruokiin, kuten hampurilaisiin ja pizzoihin.