Parque Natural de Corralejo

Tiesitkö, että Kanariansaarten suurimmat hiekkadyynit ovat Fuerteventuralla? Kyseessä on karu autiomaa, jossa hiekkaa riittää kilometrikaupalla aina Corralejon kylään asti. Dyynit koostuvat vaaleasta, pehmeästä hiekasta. Ne luovat upean taustan meren turkoosille värille. Siirryttäessä etelään sisämaata kohti maisema muuttuu äkisti jylhäksi tulivuoriympäristöksi, jota leimaavat särmikkäät kalliomuodostelmat ja tummempi värimaailma. Kontrasti iskee silmille.

Materiaalia Instagramiin

Hiekkadyynit sijaitsevat ihanien, kirkkaan sinivetisten rantojen äärellä. Rannoilla voi olla melko tuulista, ja saaren muista osista löytyykin paremmin lapsille sopivia uimapaikkoja. Kannattaa myös ottaa mukaan aurinkovoidetta, vettä ja jotakin syötävää, sillä suojelualueelta ei löydy kauppoja tai kahviloita.

Parque Natural de Corralejo tarjoaa upean ja rauhallisen luontokokemuksen. Luonnonpuistosta löytyy runsaasti harrastusmahdollisuuksia aktiivisille vierailijoille. Kaupungissa retkijärjestäjät tarjoavat kaikkea mahdollista dyynipyöräilystä leijalautailuun ja tulivuorimaiseman retkiin.

Lopuksi. Älä unohda kameraa. Parque National de Corralejo on yksi kaikkein Instagram-ystävällisimmistä paikoista.